αρχική σελίδα
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΕΥ Α΄ ΜΠ. ΛΑΡΔΑ
09/03/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Επίσκεψη σε επιχειρήσεις της Πιερίας πραγματοποίησε η Σύμβουλος Α’ Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα κα. Μπέττυ Λάρδα στο πλαίσιο της διήμερης παραμονής της στην Πιερία.

Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της κυρίας Λάρδα στο Επιμελητήριο Πιερίας, για το οικονομικό προφίλ της αλβανικής αγοράς και την συζήτηση που ακολούθησε με τους παρευρισκομένους επιχειρηματίες, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί κάποιες επιχειρήσεις στην έδρα τους,  και να συζητήσει κατ’ ιδίαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά τις συναλλαγές τους και τις λύσεις οι οποίες μπορούν να δοθούν από το Γραφείο Ο.Ε.Υ., καθώς και τον τρόπο επέκτασης της συνεργασίας τους με τη γειτονική αγορά.

17175860_393915194318764_278506879_o_F31111.jpgΗ κυρία Λάρδα επισκέφτηκε τη Βιομηχανία Θερμοσιφώνων & Ηλεκτρικών Συσκευών «ΑΘΑΝ. Γ. ΞΑΦΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», όπου ξεναγήθηκε από τον κύριο Αθανάσιο Ξάφη στους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης και συζήτησαν  διεξοδικά και εξειδικευμένα για το συγκεκριμένο τομέα.

17125085_393933604316923_1029415470_n_F1723.jpgΑκολούθησε επίσκεψη στη Χαρτοβιομηχανία «ΜΑΧΙ Α.Β.Ε.Ε.», όπου την υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος και ο Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Πούλιος, και την ενημέρωσαν για τη δράση της εταιρίας καθώς και για όλη την παραγωγική διαδικασία από τη δημιουργία χαρτοπολτού έως το τελικό προϊόν. Κατόπιν ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας και σε όλη τη γραμμή παραγωγής.

 

AMVROSIADISEKKOLAPTIRIOEXO_F31137.jpgΗ τελευταία επίσκεψη της κυρίας Λάρδα ήταν στην εταιρία «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» και συγκεκριμένα στο εκκολαπτήριο της εταιρίας όπου ενημερώθηκε για την επιχείρηση από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας κ. Γιώργο Καλαμάτα και τον ενημέρωσε για τον συγκεκριμένο τομέα στην αλβανική αγορά. Ξεναγήθηκε από τον Διευθυντή του εκκολαπτηρίου κ. Πέτρο Φαχουρίδη στους χώρους του υπερσύγχρονου εκκολαπτηρίου που διαθέτει η εταιρία και λειτουργεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας, της τεχνογνωσίας και της έρευνας.

Η κα. Λάρδα εξέφρασε την ιδιαίτερη ευχαρίστησή της για την δυναμικότητά και τον σύγχρονο εξοπλισμό των επιχειρήσεων που επισκέφτηκε.

Διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την συμπαράσταση της και την βοήθεια της σε όποιον την χρειαστεί, με επιχειρηματικές αποστολές, συναντήσεις Β2Β και πληροφορίες, εκφράζοντας την επιθυμία της να επισκεφτεί ξανά την Πιερία και να γνωρίσει και άλλες παραγωγικές μονάδες.

Στην επίσκεψη την συνόδευαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Β΄ Αντιπρόεδρος κα. Ματούλα Βελώνη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Πέτρος Τερζής.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ