αρχική σελίδα
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017
08/09/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 8 ΕΒΕΠ-ΚΜ 01Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχου, για την 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2017.


Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: "Είμαι περήφανος γιατί, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η οικονομική ύφεση στη χώρα μας, ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει το παρών. Οι συμμετοχές, αγγίζουν τα επίπεδα της προηγούμενης έκθεσης. Με την καλή συνεργασία και τη συνεισφορά των συνδιοργανωτών συνεχίζουμε και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ. 2017"

Σοφία Μαυρίδου: " Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κ.Μ. κάθε χρόνο ευδοκιμεί ακόμα περισσότερο γιατί ο τόπος μας έχει να επιδείξει πάρα πολλά"

Σάββας Χιονίδης: "Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κ.Μ. είναι ένα σημαντικό γεγονός που έχει καθιερωθεί και αποτελεί αντίδοτο στην κρίση"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 8 ΕΒΕΠ-ΚΜ 02Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2017 διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης,υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017!!

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ