αρχική σελίδα
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  RSS 2.0 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ «Η σημασία της κοστολόγησης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας»

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Τμήμα Λογιστικής - Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η σημασία της κοστολόγησης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας».   Ο  Καθηγητής Λογιστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Δημήτρης Γκίνογλου στην εισήγησή του αναφέρθηκε στη σημασία της κοστολόγησης ως εργαλείο οργάνωσης της παραγωγής, καθοδήγησης του τμήματος πωλήσεων και λήψης ..... (15/06/2018)

περισσότερα »

Ημερίδα Κοστολόγησης στο Επιμελητήριο Πιερίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Τμήμα Λογιστικής - Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Η σημασία της κοστολόγησης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας», την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στη Συνεδριακή αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας. Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης των επιχειρήσεων – μελών του, διοργανώνει ημερίδα για θέματα κοστολόγησης ως ένα εργαλείο οργάνωσης της παραγωγής... (07/06/2018)

περισσότερα »

Ψήφισμα Επιμελητηρίου Πιερίας για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία της 6ης Ιουνίου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Επιμελητηρίου Πιερίας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση μετά από εισήγηση του Πρόεδρου κ.  Ηλία Χατζηχριστοδούλου και αποφάσισε ομόφωνα  να συμμετέχει στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης και ανακοινώνει ότι:   Χαιρετίζει τα ψηφίσματα των τοπικών αυτοδιοικήσεων, των θεσμών και φορέων της χώρας, καθώς και της ομογένειας υπέρ της ιστορικής αλήθειας για τη Μακεδονία. Το Επιμελητήριο ..... (05/06/2018)

περισσότερα »

Πραγματοποιήθηκε Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας "Νέο Θεσμικό Πλαίσιο Διαμεσολάβησης. Προκλήσεις, Προοπτικές, Προβληματισμοί"

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ημερίδα πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης με την     υποστήριξη του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας, αναλύοντας το πλαίσιο εφαρμογής του νέου Νόμου 4512/2018, για τη Διαμεσολάβηση ως υποχρεωτική προδικασία προσφυγής στα Δικαστήρια, ο οποίος αναμένεται να εφαρμοστεί από τον Οκτώβριο του 2018. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας & Πρόεδρος του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας κ. Ηλίας ..... (01/06/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας "Νέο Θεσμικό Πλαίσιο Διαμεσολάβησης. Προκλήσεις, Προοπτικές, Προβληματισμοί"

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης   με την υποστήριξη του   Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας   σας προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα:   "Νέο Θεσμικό Πλαίσιο Διαμεσολάβησης.   Προκλήσεις, Προοπτικές, Προβληματισμοί"       την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30   στη Συνεδριακή αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας   Πρόγραμμα Εκδήλωσης   Προσέλευση:     18.15-18.30   Χαιρετισμοί:      18.30-18.45   ·         Ηλίας Χατζ..... (30/05/2018)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης, εταίροι της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας» (ΚΕ.Δ.Π.), διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: "Νέο Θεσμικό Πλαίσιο Διαμεσολάβησης. Προκλήσεις, Προοπτικές, Προβληματισμοί" την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30  στη Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας  (28ης Οκτωβρίου 9, Κατερίνη – 1ος όροφος). Η ημερίδα σκοπό έχει να ενημερώσει όλους τους επιχειρηματίες και πολίτες για το νέο πλ..... (24/05/2018)

περισσότερα »

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης. Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ.Κων/νος Ρέχας, η Α΄ Αντιπρόεδρος κα Ελένη Ηλιάδου, η Β΄ Αντιπρόεδρος κα. Δέσποινα Πορφυρίδου, η Γ. Γραμματέας κα. Μένη Τερζοπούλου και ο Ταμίας κ. Γιάννης Ορφανίδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, ο οποίος βιώνει μια πρωτόγνωρη ύφεση εδώ και..... (22/05/2018)

περισσότερα »

9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018

Συνεπές στο ραντεβού του με το επιχειρείν το Επιμελητήριο Πιερίας ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας 2018. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 03 Οκτωβρίου 2018 και θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (περιοχή Ανδρομάχης). Η ΕΒΕΠ-ΚΜ αποτελεί το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, τη μεγαλύτερη Περιφερειακή Έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας, ένα πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και..... (15/05/2018)

περισσότερα »

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΤΜΗΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δωρεάν σεμινάριο εκμάθησης Η/Υ για αρχάριους χρήστες στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης των επιχειρήσεων - μελών καθώς και των εργαζομένων σε αυτές, που υλοποιείται από το Επιμελητήριο Πιερίας. Στο εικοσιτετράωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύχθηκαν οι ενότητες όπως: εκμάθηση προγραμμάτων (word, excel), Internet πλοήγηση, επικοινωνία και αναζήτηση,  δημιουργία και χρήση email, δημιουργία λογαριασμών σε διαδικτυακούς κοινων..... (07/05/2018)

περισσότερα »

ΜΕ ΜΕΓAΛΗ ΕΠΙΤΥΧIΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟΥ ΠΡΟΪΝΤΟΣ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ»

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των  προσπαθειών που καταβάλλει για την προώθηση των εξαγωγών, σε συνεργασία με τον εθνικό φορέα Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), ο οποίος είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας εξωστρέφειας. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση τόσο των εξαγωγικών επιχειρήσεων της Πιερίας όσο και αυτών που βρίσκονται σε στάδιο εξαγωγικής προ..... (26/04/2018)

περισσότερα »

Διοργάνωση διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου από το Επιμελητήριο Πιερίας «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες»

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τον εθνικό φορέα  EnterpriseGreece, προκειμένου να στηρίξει και να συμβάλλει στην σωστή πληροφόρηση των εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων της Πιερίας και των εξαγωγέων που βρίσκονται κυρίως σε αρχικό στάδιο, διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας οκτώ (8) ωρών με θέμα: «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες», τη Δευτέρα και την Τρίτη 23 και 24 Απριλίου 2018, και ώρες  17:00 – 21:00, στο Επιμελητήριο Πιερίας. ..... (13/04/2018)

περισσότερα »

Γλυκά γεμάτα αγάπη από το Επιμελητήριο Πιερίας στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τις καινούργιες κτηριακές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, προσφέροντας με πολύ αγάπη γλυκές λιχουδιές για τα παιδιά του συλλόγου. Συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου ο οποίος συνοδεύονταν από την Α΄ Αντιπρόεδρο κα. Ματούλα Βελώνη, την Οικονομική Επόπτη κα. Χάιδω Παπαχατζή και τα μέλη του Δ.Σ. κα. Βίνα Φλογέρα,  κα. Σμαρώ Γιαννούλη και κα. Ελένη Ηλιάδου, καθώς ..... (17/04/2018)

περισσότερα »

Γλυκά δώρα από το Επιμελητήριο Πιερίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης που στεγάζεται σε ένα πρότυπο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών κτήριο στη Γανόχωρα Πιερίας, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ., καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου προσφέροντας πασχαλιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές για τα παιδιά. Τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και την  Αντιπεριφερειάρχη  Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Σχολείου κα..... (17/04/2018)

περισσότερα »

Πασχαλινά δώρα από το Επιμελητήριο Πιερίας στο Φιλόπτωχο Σύλλογο Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη»

Την αίθουσα του Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη», επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ., προσφέροντας πασχαλιάτικα γλυκίσματα για τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από το Σύλλογο. Τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου ο οποίος συνοδεύονταν από την Οικονομική Επόπτη κα. Χάιδω Παπαχατζή και τα μέλη του Δ.Σ. κα. Βίνα Φλογέρα και κα. Σμαρώ Γιαννούλη τον υποδέχτηκαν  η πρόεδρος κα. Γεωργία Σαββίδη, η ταμίας κα. Ελένη Τα..... (13/04/2018)

περισσότερα »

Πασχαλινά δώρα από το Επιμελητήριο Πιερίας στο Φιλόπτωχο Σύλλογο Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη»

Την αίθουσα του Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη», επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ., προσφέροντας πασχαλιάτικα γλυκίσματα για τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από το Σύλλογο (13/04/2018)

περισσότερα »

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Χιλιάδες πασχαλινά δώρα μοιράστηκαν στους καταναλωτές τη Μ. Τετάρτη και τη Μ. Πέμπτη, στο πλαίσιο της δράσης  του Επιμελητηρίου Πιερίας «Πάσχα στον τόπο μας», με συνδιοργανωτές την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης. Τα δώρα  δόθηκαν ως επιβράβευση στο καταναλωτικό κοινό της Πιερίας για την επιλογή τους να ψωνίσουν από τις τοπικές αγορές την περίοδο του Πάσχα. Ειδικές κατασκευές στήθηκαν στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Πλατεία Ελευθερίας και στην Πλατεία Δημαρχείου σ..... (10/04/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΥΟΜΕΝΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ προτίθεται να διοργανώσει την «9η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» από 28 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2018, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης. Για το σκοπό αυτό καλεί επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας «Κατασκευή λυόμενων Εκθεσιακών χώρων» να καταθέσουν σχετική προσφορά έως 25 Απριλίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τις βασικές προδιαγραφές από το Επιμελητήριο Πιερίας, ώρες γραφείου. Για περισσότερες πληροφορίες σ..... (03/04/2018)

περισσότερα »

Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου και Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου πασχαλινά δώρα στο πλαίσιο της δράσης «Πάσχα στον τόπο μας»

Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου και Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου πασχαλινά δώρα στο πλαίσιο της δράσης «Πάσχα στον τόπο μας» Χιλιάδες πασχαλινά δώρα ετοιμάζονται στο Επιμελητήριο Πιερίας τα οποία θα μοιραστούν στους καταναλωτές με την προσκόμιση αποδείξεων από τοπικά καταστήματα, επιβραβεύοντας την επιλογή τους να στηρίξουν τους επαγγελματίες του τόπου τους. Τα πασχαλινά δώρα θα δίνονται στους καταναλωτές που θα προσκομίζουν απόδειξη τοπικού καταστήματος αξίας άνω των 20 ευρώ, σε ειδικές κατασκ..... (02/04/2018)

περισσότερα »

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Εύχομαι οι Άγιες ημέρες του Πάσχα και η Ανάσταση του Κυρίου να γίνει  ένας φωτεινός  οδηγός για τη ζωή όλων μας στις δύσκολες και σκληρές εποχές που ζούμε. Η φετινή χρονιά για όλους μας είναι μια ακόμα δύσκολη χρονιά και ειδικότερα για  τους ανθρώπους της αγοράς και του επιχειρείν. Ας είναι το Αναστάσιμο μήνυμα πηγή δύναμης, αισιοδοξίας, αλληλεγγύης και συνεργασίας, για να μπορέσουμε να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας και την πίστη στις δυνατότητές μας.  Ας εργαστούμε για να δώσουμε λύ..... (02/04/2018)

περισσότερα »

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο στήριξης της τοπικής αγοράς, με συνδιοργανωτές την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, διοργανώνουν τη δράση «Πάσχα στον τόπο μας» (30/03/2018)

περισσότερα »

Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας από το Επιμελητήριο Πιερίας

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Όραμα μας να εμφυσήσουμε τον καινοτόμο τρόπο σκέψης στους νέους μας». Παρουσίαση του Κέντρου Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, παρουσία του επίτιμου πρόεδρου κ. Χαρίλαου Κωτίκα και του πρώην προέδρου κ. Νικόλαου Βουλγαράκη. Τη συνεδρίαση άνοιξε ο πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ο οποίος αναφέρθηκε στη δημιουργία του Κέντρου Εκπαίδευσ..... (23/03/2018)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αξιότιμε κύριε Κουρμούση, τα Επιμελητήρια αποτελούν τον αποδέκτη της πραγματικής κατάστασης της οικονομίας και εκπροσωπούν χιλιάδες επιχειρηματίες – επαγγελματίες που αγωνίζονται καθημερινά απέναντι σε μια οικονομία που έχει συρρικνωθεί κατά 25% τα τελευταία χρόνια. Επιχειρηματίες που αγωνίζονται να επιβιώσουν απέναντι στη δραματική μείωση της ζήτησης, στην ασφυκτική έλλειψη ρευστότητας, στην εξοντωτική αύξηση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών. Η πραγματική αδυναμία αποπληρωμή..... (23/03/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο για σύναψη συνεργασίας, με σύμβαση μίσθωσης έργου, με αντικείμενο την παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών στον τομέα της οργάνωσης και διαδικασίας ενημέρωσης για τις υπηρεσίες Γ.Ε.ΜΗ. και είσπραξης συνδρομών από τις επιχειρήσεις μέλη του. Η διάρκεια της συνεργασίας, ο τρόπος και το ύψος της αμοιβής του συνεργάτη καθώς και οι λοιποί όροι, θα καθοριστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Πληροφορίες σχετικά με τις απαιτούμενες ..... (23/03/2018)

περισσότερα »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 24ης ΤΘΤ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχημένη θητεία στη νέα θέση που ανέλαβε και καλείται να επιτελέσει. Προσβλέπουμε στην άψογη συνεργασία μας, εκφράζοντας άλλωστε τη βεβαιότητα για την επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία που θα συνεχίσει να διαγράφει με την πολύχρονη εμπειρία κα..... (23/03/2018)

περισσότερα »

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης των επιχειρήσεων - μελών του και των εργαζομένων σε αυτές, υλοποιεί δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης Η/Υ για : Α. Αρχάριους Χρήστες Β. Έμπειρους Χρήστες Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι διάρκειας 24 ωρών το καθένα και απευθύνονται τόσο σε ανθρώπους χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη χρήση υπολογιστή και οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες και να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει το..... (13/03/2018)

περισσότερα »

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ο επιχειρηματικός κόσμος ποτέ δεν ζητά παράλογα πράγματα, αλλά μια δίκαιη, ρεαλιστική και βιώσιμη προσέγγιση του ζητήματος των ρυθμίσεων». Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας τη Δευτέρα 12 Μαρτίου  μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κύριο Φώτη Κουρμούση. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι: «Υπάρχει πραγματική αδυναμία απο..... (13/03/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας  σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα:  «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»,  τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00, στη Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου (1ος όροφος)   Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης  Κουρμούσης   Η ενημερωτική ημερίδα, εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξ..... (12/03/2018)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ME ΘΕΜΑ: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Το Επιμελητήριο Πιερίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 15:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου (1ος όροφος). Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας είναι  ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, ο οποίος θα παρουσιάσει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότη..... (08/03/2018)

περισσότερα »

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα»

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, το Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με ένα εξαιρετικά επίκαιρο θέμα σχετικά με το «Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα», την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018. Ο «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων»  (2016/679 ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφορά την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δε..... (08/03/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα»

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, διοργανώνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ενημερωτική και επίκαιρη εκδήλωση την Τετάρτη 07 Μαρτίου και ώρα 19:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου (1ος όροφος), με θέμα : «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα». Το πολύ επίκαιρο θέμα αφορά στο νέο καθεστώς προστασίας δεδομένων ‘General Data Protection Regulatio..... (06/03/2018)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - Παρουσίαση των Δράσεων “Ίδρυση και Λειτουργία Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” και “Επιχειρούμε Έξω ”

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ενημερωτική εκδήλωση μεστόχο την ενημέρωση και αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης που προσφέρουν στους δυνητικούς δικαιούχους οι Δράσεις  «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Επιχειρούμε Έξω-Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020. Την ενημερωτική εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος (Πε..... (01/03/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΜΕ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ»

Πρόσκληση σε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Επιχειρούμε Έξω-Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό» στις 28/2/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, 28ης Οκτωβρίου 9, 1ος όροφος, Κατερίνη (26/02/2018)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΜΕ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ»

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, Εταίρος του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με γεωγραφική και επιχειρησιακή ευθύνης στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρή..... (22/02/2018)

περισσότερα »

ΕΥΧΑΡIΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Ο Πρόεδρος  κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στις επιχειρήσεις – χορηγούς της φετινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι οποίες ανέλαβαν το κόστος διοργάνωσης της εκδήλωσης...... (21/02/2018)

περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον Γιάννη Μανιάτη Βουλευτή Αργολίδας της ΔΗΣΥ, τον Πασχάλη Τόσιο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,  την κα. Μαρία Μίχου πρώην Βουλευτή Πιερίας, τον Γενικό Γραμματέα της Ν.Ε. Ν. Πιερίας κ. Χρήστο Τζιουβάρα καθώς και τοπικά στελέχη, εν όψει του Συνεδρίου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε ..... (21/02/2018)

περισσότερα »

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν.  Πιερίας. Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Κουτσής, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Περδίκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Τσαλός, ο Ταμίας κ. Δημήτριος Τσιμήτρης, και τα μέλη κ. Πασχάλης Εμμανουηλίδης και κα. Ελένη Μουμουλίδου. Στην συνάντηση παρευρίσκονταν η Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κα. Σταματία Βελώνη κ..... (21/02/2018)

περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

  Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί φίλοι, Η γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Θερμές ευχές για όμορφα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα στους ανθρώπους της αγοράς και του επιχειρείν ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και αισιοδοξία σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύει ο κλάδος μας. Αυτά τα Χριστούγεννα ας επιλέξουμε προϊόντα και δώρα για τους αγαπημένους μας από την τοπική μας αγορά. Το αξίζει !!!!!!! Χρόνια Πολλά !!!   Για το Διοι..... (23/12/2016)

περισσότερα »

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Παρουσία πλήθους κόσμου της επιχειρηματικής κοινότητας του Νομού Πιερίας, που παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας, έγιναν οι καθιερωμένες τιμητικές απονομές πλακετών.Η πρώτη τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα στον πρώην Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γεώργιο Παπαστάμκο για την προσφορά και το έργο του στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ.Ηλίας Χατζηχριστοδούλου μίλη..... (14/02/2018)

περισσότερα »

ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ Κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας άνοιξε ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με την καθιερωμένη ομιλία του. "Σας καλωσορίζω στην καθιερωμένη μας ετήσια εκδήλωση και σας εύχομαι εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας Καλή Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή. Ελπίζουμε ότι το ο νέο έτος θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας ανοδικής πορείας και ευημερίας για τη χώρα μας, την κοινωνία, την οικονομία και..... (14/02/2018)

περισσότερα »

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛ. ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΔΙΩΤΙΔΑΣ Κ. ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΠΟΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΤΑΣ

Η ομιλία του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας. "Κυρίες και Κύριοι,Σεβαστέ Άγιε πατέρα, θα ήθελα κατ’ αρχήν να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά, με υγεία δημιουργικότητα, προκοπή, περισσότερη αλληλεγγύη, συνεχή πρόοδο ! Θέλω να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο Πιερίας για την πρόσκληση του να συμμετάσχω στο σημερινή εξαιρετική εκδήλωση.Εκδήλωση-θεσμός.Ε..... (14/02/2018)

περισσότερα »

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ. Δ. ΜΑΡΔΑ, ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο χαιρετισμός του πρώην Υπουργού και Βουλευτή του Σύριζα κ. Δημήτρη Μάρδα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας. Ο πρώην υπουργός στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι είναι πολλά που τον συνδέουν με το Επιμελητήριο Πιερίας, και ένα πολύ βασικό θέμα είναι ο Όλυμπος λέγοντας ότι: "έχουμε καταθέσει μια πρόταση στο Επιμελητήριο για την αξιοποίηση του Ολύμπου, ενός βουνού που πρέπει να γίνει βουνό της παγκόσμιας κοινότητας και όχι μιας ελίτ..... (14/02/2018)

περισσότερα »

ΕΤΗΣΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η επιμελητηριακή κοινότητα έχει πολλές φορές διεκδικήσει τα αυτονόητα και δεν θα σταματήσει να το κάνει μέχρι να εισακουστεί». Σε μια εκδήλωση με εξαιρετικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη βαρύτητα για τις τοπικές επιχειρήσεις το Επιμελητήριο Πιερίας, πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας για το νέο έτος.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γεώργιος Παπαστάμκος, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής..... (13/02/2018)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου : «Στόχος μας η διεύρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία με στοχευμένες συναντήσεις για επιχειρηματικές συνεργασίες» Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου, τον Εμπορικό Ακόλουθο του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. MehmetSerkanBurali, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών. Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αφού καλωσό..... (07/02/2018)

περισσότερα »

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 2  Φεβρουαρίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης.  Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος Ασημίνα Στρίμπα, η αντιπρόεδρος Αφροδίτη Αργυροπούλου, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιαννούλης, ο ταμίας Δημήτριος Αναγνωστούδης, τα μέλη, Αντώνιος Παπαντωνίου και Γεώργιος Τσώλης, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης και αντιπρόεδρος του..... (06/02/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας έχοντας υπόψη: 1.  Τη διάταξη της παραγράφου 11 του άρθρου 75 του Ν.4497/ΦΕΚ.171/τ.Α/13-11-2017. 2.  Τις διατάξεις του Ν.4412/ΦΕΚ.147/τ.Α/8-8-2016, Δημόσιες Συμβάσεις Εργων . 3.  Την με Αριθμ.4/Πρακ.ΔΣ.2/22-1-2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας. Προκειμένου να προβεί στην σύναψη συνεργασίας με σύμβαση μίσθωσης έργου και αντικείμενο σχετικό με την οργ..... (24/01/2018)

περισσότερα »

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τον συμπολίτη μας Ταξίαρχο, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστράτηγου. Του ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη, με πολλές επιτυχίες στη ζωή του και καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του. Είναι χαρά και τιμή για την Πιερία στην οποία έχει υπηρετήσει σε όλες..... (24/01/2018)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς κρίνεται θετικό το γεγονός ότι εισακούστηκαν εν μέρει και οι προτάσεις των Επιμελητηρίων που εκπροσωπούν την άποψη χιλιάδων επαγγελματιών. Δεν έχουμε κάποια φυσική έξη για παράπονα και «γκρίνια», υπάρχουν όμως πολύ σημαντικά ζητήματα στην Υπουργική Απόφαση που αναρτήθηκε στις 29/12/2017, τα οποία επιδέχονται αλλαγή και ουσιαστικές βελτιώσεις, προκειμένου ο επιχειρηματικός κόσμος να κεφαλαιοποιήσει τη μακροοικονομική τάση ανάκαμψης της τελευταίας περιόδου. (05/01/2018)

περισσότερα »

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Φίλες και φίλοι, λίγο πριν τον ερχομό του Νέου Έτους και αφήνοντας πίσω μας μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας αλλά και για όλους τους Έλληνες, ευχή μας είναι το νέο έτος να αποτελέσει την αφετηρία μιας αναπτυξιακής πορείας και ευημερίας για τη χώρα, την κοινωνία, την οικονομία και την Πιερία μας (29/12/2017)

περισσότερα »

ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τα παιδιά του  Μουσικού Σχολείου Κατερίνης επισκέφθηκαν όπως κάθε χρόνο το Επιμελητήριο Πιερίας για να τραγουδήσουνε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, παρουσία του κ. Μάρκου Κουλούμογλου, μέλους της Διοικητικής Επιτροπής και Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων. Γέμισε το Επιμελητήριο παιδιά, χαμόγελα και μουσικές. Τα παιδιά με συνοδεία μουσικών οργάνων ψάλανε  τα Βυζαντινά Κάλαντα καθώς και άλλες υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.   Ο κ. Μ. Κουλούμογλου αφού ευχαρίστησε και συ..... (22/12/2017)

περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί φίλοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία, δύναμη και αισιοδοξία! Τόσο εγώ προσωπικά όσο και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, στηρίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μέλη μας, που μας εμπιστεύτηκαν. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τους ανθρώπους της αγοράς, όλοι μαζί θα αγωνιστούμε απέναντι στην κρίση,  διεκδικώντας ένα καλύτε..... (21/12/2017)

περισσότερα »

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2018

Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Πιερίας σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2018! (21/12/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν  την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον Νόμο για τη συγκρότηση σε σώμα των 21 μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας.  Διενεργήθηκαν οι εσωτερικές αρχαιρεσίες για την εκλογή της επταμελούς Διοικητικής Επιτροπής, τα προεδρεία των τριών τμημάτων και όλους τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Πιερίας.   Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικητικής Επιτροπής, είχε ήδη ανακη..... (14/12/2017)

περισσότερα »

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πιερίας και αφού ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εκλογική διαδικασία, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας ανακηρύσσετε εκ του νόμου ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» κύριος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Ο συνδυασμός κατέλαβε και τις εικοσιμία (21) έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου. Στις επιμελητηριακές εκλογές, που διενεργήθηκαν στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου 2017, κατήλθαν δύο συνδυασμοί. Ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚ..... (11/12/2017)

περισσότερα »

6ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Επιμελητήριο Πιερίας σας ενημερώνει ότι το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με τη συνεργασία της Επιτροπής Αγροτεχνολογίας του, διοργανώνει το 6ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Κλιματική αλλαγή: Προκλήσεις και Προσαρμογή», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Με την Υποστήριξη του Επιμελητηρίου Πιεριάς.  ..... (08/12/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017

Οι εκλογές στο Επιμελητήριο Πιερίας για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθούνστο κτίριο του Επιμελητηρίου Πιερίας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 9, στην Κατερίνη. Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις σχετικά με τις εκλογές : Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 3, 4, 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη. Η ψηφοφορία θα αρχίζει στις 8 το πρωί και θα λήγει στις 7 το βράδυ και τις τρεις ημέρες της ψηφοφορίας. Οι εκλογές διεξάγονται ταυτόχρονα για ΟΛΑ τα τμή..... (30/11/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το Επιμελητήριο Πιερίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του, ότι λόγω των Επιμελητηριακών εκλογών στις 3, 4, 5, Δεκεμβρίου 2017, οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Πιερίας δεν θα λειτουργήσουν για συναλλαγές με το κοινό τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Το κοινό θα εξυπηρετείται κανονικά από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.    ..... (30/11/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ για τη διενέργεια των επιμελητηριακών εκλογών 2017     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Η Εκλογική Επιτροπή, για τη διενέργεια των επιμελητηριακών εκλογών έτους 2017 για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, ανακοινώνει  ότι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 κυρώθηκαν οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι και πρόκειται να εκτεθούν στο κατάστημα του Επιμελητηρίου επί τρεις (3) ημέρες, από την Τετάρτη 8/11/2017 μέχρι κα..... (03/11/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πιερίας καλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του και ανακοινώνει τα ακόλουθα: 1. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 3, 4, 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, κατά τις ώρες 08:00 ως 19:00, διάλειμμα 15:00-16:00, στο κτίριο του Επιμελητηρίου Πιερίας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 9, στην Κατερίνη. 2. Οι 21 έδρες στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου... (12/10/2017)

περισσότερα »

ΕΝΤΥΠΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017 1. Εντυπα Δήλωσης Εκπροσώπων Νομικών Προσώπων. Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε, επιλέγοντας κατάλληλα τη νομική μορφή της επιχείρησής σας: α) Ενημερωτική επιστολή Εκλογικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Πιερίας. (1 σελ) β) Δήλωση Ορισμού Εκπροσώπου στις επιμελητηριακές εκλογές 2017. (1 σελ) γ) Συνοπτικές πληροφορίες για τις επιμελητηριακές εκλογές 2017. (1 σελ) Για διευκόλυνσή σας, όλα τα έντυπα τα κατεβάζετε σε ένα ενιαίο αρχείο 3 σελίδων, μορφής p..... (12/10/2017)

περισσότερα »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Στην επιτυχία της διοργάνωσης της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας –Κεντρικής Μακεδονίας 2017 συνέβαλαν αρκετοί θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς καθώς και φυσικά πρόσωπα προσφέροντας άμεσα και έμμεσα τη χρηματική τους συνεισφορά και τον πολύτιμο χρόνο τους. Σε ένδειξη τιμής για την ανιδιοτελή τους προσφορά επιθυμούμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους επισκέπτες της 8ης ΕΒΕΠ-Κ.Μ. 2017 που τίμησαν και στήριξα..... (10/10/2017)

περισσότερα »

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Ραντεβού» το 2018, στην 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ, έδωσαν διοργανωτές και εκθέτες Ραντεβού του χρόνου, στην 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν συνδιοργανωτές και εκθέτες, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, στην εκδήλωση για τη λήξη της έκθεσης. Μέσα σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα εκθέτες και διοργανωτές αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την πορεία της έκθεσης. Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν, εκτός από τους εκθέτες, ο Πρόεδρος και  μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

  «Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας» Με υψηλή επισκεψιμότητα συνεχίζεται η 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ και ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:30 μ.μ. Το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση, να γνωρίσει προϊόντα και υπηρεσίες, να γευτεί και να δοκιμάσει προϊόντα τοπικών παραγωγών και να συνομιλήσει με τους εκθέτες μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Η έκθεση, που κέρδισε της εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών, παρουσιάζει φέτος μεγάλη ποικιλ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

Εγκαινιάζεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ.   Το Επιμελητήριο Πιερίας, η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και οι Εκθέτες της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 σας καλούν στα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης).   Η φετινή διοργάνωση της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας  έρχεται να αποδείξει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος παρόλη τ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

  «Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας»   Ø  Μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων Ø  Εκθεσιακές προσφορές Ø  Ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες Ø  Εκδηλώσεις επιχειρηματικού χαρακτήρα Ø  Δωρεάν στάθμευση Ø  Ελεύθερη είσοδος Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στις 4:30 το απόγευμα και υποδέχεται μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 τους χιλιάδες επισκέπτες της. ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ Τα εκθέματα καλύ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

Σεμινάριο «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας», στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας στην 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Κ.Ε.Π.Α.) εκδήλωση για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και όλους τους επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας με θέμα : «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, και ώρες 17:00- 21:00, στο περίπτερο του Επιμελητηρί..... (02/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

Με μεγάλο αριθμό εκθετών και πολλές καινοτομίες ανοίγει τις πύλες της και φέτος η 8η ΕΒΕΠ- ΚΜ 2017 την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, που πραγματοποιείτε στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό Ανδρομάχης. Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. (27/09/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ - ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του στην απόφαση κατεδάφισης, άρσης και απομάκρυνσης των κατασκευών (εξέδρα στην Παραλία Κατερίνης).   Η προβλήτα της Παραλίας αποτέλεσε την πρώτη ιχθυόσκαλα της περιοχής, ένα σημείο αναφοράς της εξέλιξης της τοπικής οικονομίας αλλά και της κοινωνικής και θρησκευτικής ζωής. Γενιές ολόκληρες έχουν μεγαλώσει, έχουν παίξει, έχουν δουλέψει, σε αυτήν την προβλήτα αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο..... (13/09/2017)

περισσότερα »

Συναντήσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου τόσο στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου μαζί με τους προέδρους Επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας όσο και στην Αθήνα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου ως μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, όπου παρέδωσαν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το υπόμνημα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων με τις θέσεις και τις προτάσεις του ..... (11/09/2017)

περισσότερα »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχου, για την 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2017. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: "Είμαι περήφανος γιατί, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η οικονομική ύφεση στη χώρα μας, ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει το παρών. Οι συμμετοχές, αγγίζουν τα επίπεδα της προηγούμ..... (08/09/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2017, πολυμελής αντιπροσωπεία της πόλης Γιαγκοντίνα της Σερβίας, συνοδευόμενοι από δημοσιογράφους και τηλεοπτικούς σταθμούς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των δύο περιοχών (30/08/2017)

περισσότερα »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές της Πιερίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η εισαγωγή τους αποτελεί το πέρας μιας δύσκολης και επίπονης προσπάθειας και την αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στη ζωή τους (24/08/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας στο πλαίσιο προώθησης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Πιερίας, διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση για τις επιχειρήσεις της Πιερίας, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 11:00 π. μ. στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας ( 3ος όροφος) (24/08/2017)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αξιότιμοι κυρία και κύριε Υπουργέ, η τελευταία οκταετία έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στην ελληνική κοινωνία. Μία από αυτές είναι η αδυναμία των περισσότερων πολιτών και επιχειρηματιών να ανταποκριθούν και να ανταπεξέλθουν στα αυτονόητα. Πολλά μέλη μας δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς ΔΕΗ, ύδρευσης, ενοίκια και φυσικά ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις (24/08/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ 8ΗΣ ΕΒΕΠ – Κ.Μ. 2017

Στο πλαίσιο της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 04 Οκτωβρίου 2017, προκηρύσσεται πλειοδοτικός διαγωνισμός με κλειστές προφορές για την εκμετάλλευση κυλικείου που θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης (24/08/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια και αγκαλιάστηκε από τον επιχειρηματικό κόσμο και το ευρύ κοινό αποτελώντας ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό όχι μόνο για την Πιερία αλλά και για την ευρύτερη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας (31/07/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΣΤΗΝ 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Στο πλαίσιο της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2017, θα διατεθούν περιορισμένος αριθμός ξύλινων οικίσκων προς εκμετάλλευση (31/07/2017)

περισσότερα »

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ 8ης ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ξεκίνησαν δυναμικά οι προετοιμασίες της 8ης ΕΒΕΠ –Κ.Μ. 2017 και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για συμμετοχή στην έκθεση (19/07/2017)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΕΜΠΑ) & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΗΜΑ)

Στο Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, για το Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (Ε.Μ.ΠΑ.) και το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (Η.Μ.Α.). (10/07/2017)

περισσότερα »

Ανακοίνωση - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με μετάταξη ενός (1) μόνιμου υπαλλήλου Κατηγορίας ΤΕ, Κλάδου ΤΕ/Πληροφορικής στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Το Επιμελητήριο Πιερίας (Ν.Π.Δ.Δ.) με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του με Αριθ.10.3/Πρακ.ΔΣ.5/29-6-2017/ΑΔΑ:7ΓΛΛ469ΗΚΠ-ΖΕΑ, προτίθεται να προβεί στην κάλυψη μίας (1) κενής οργανικής θέσης μόνιμου υπαλλήλου Κατηγορίας ΤΕ, Κλάδου ΤΕ/Πληροφορικής, με μετάταξη από Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ. ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες. (06/07/2017)

περισσότερα »

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ (POS) ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 27.07.2017, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 65 ΤΟΥ Ν. 4446/2016(Α΄ 240)

Το Τμήμα Εμπορίου & Ανωνύμων Εταιριών, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας τονίζει την υποχρέωση Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, με την εγκατάσταση συστημάτων αποδοχής πληρωμών με κάρτα (POS) σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις μέχρι τις 27.07.2017,σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν. 4446/ 2016, (Α΄ 240) (06/07/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» Θεσμικό πλαίσιο – Διαδικασίες

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ημερίδα πραγματοποίησε το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, αναλύοντας τη λειτουργία και το θεσμικό πλαίσιο του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών των Επιχειρήσεων (06/07/2017)

περισσότερα »

Λειτουργία καταστημάτων κατά τις Κυριακές και αργίες σε αυστηρά οριοθετούμενες περιοχές Δήμων του Νομού Πιερίας, που έχουν χαρακτηρισθεί ως τουριστικοί τόποι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ...... (05/07/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» Θεσμικό πλαίσιο – Διαδικασίες

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» Θεσμικό πλαίσιο – Διαδικασίες, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 19.30, στη Συνεδριακή αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας (03/07/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: "ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (Ε.Μ.ΠΑ.)" ΚΑΙ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Η.Μ.Α.)"

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέματα: (30/06/2017)

περισσότερα »

Παρουσίαση έρευνας με τίτλο «Ποιότητα υπηρεσιών και μεταβολές στην επισκεψιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του Ν. Πιερίας» στο Επιμελητήριο Πιερίας

Στο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, παρουσία εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού, της αυτοδιοίκησης και πολιτικών, το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2017, έγινε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας με τίτλο : «Ποιότητα υπηρεσιών και μεταβολές στην επισκεψιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του Ν. Πιερίας» (30/06/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

..... (28/06/2017)

περισσότερα »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

..... (27/06/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΕΜΠΑ) & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΗΜΑ)

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τα παρακάτω δύο θέματα: (26/06/2017)

περισσότερα »

Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας με στόχο την ενημέρωση των μελών του για τη δραστηριότητα του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που αφορά την πιστοποίηση φυσικών προσώπων για το αντικείμενο της εργασίας τους (06/06/2017)

περισσότερα »

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποίησε το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, την Τετάρτη 31 Μαΐου, για τα πλεονεκτήματα και τα εργαλεία που προσφέρει ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών των Επιχειρήσεων από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κύριο Φώτη Κουρμούση (06/06/2017)

περισσότερα »

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η είδηση της απώλειας του πρώην Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μας γέμισε βαθιά θλίψη (29/05/2017)

περισσότερα »

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Το Γραφείο ΟΕΥ Βερολίνου έχει συντάξει σημείωμα με θέμα τα κρούσματα απάτης στη γερμανική αγορά με θύματα ελληνικές εταιρείες (29/05/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ προτίθεται να διοργανώσει την «8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017,στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (27/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) και τον Διεπιμελητηριακό Φορέα Πιστοποίησης (ΔΙΦΟΠ) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων» την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου (3ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας (25/05/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS +

Την Τρίτη 23 Μαΐου επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο Πιερίας εκπαιδευτικοί και μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + με θέμα ««Health4Life», από την Πολωνία, Λιθουανία, Πορτογαλία και Ιταλία (25/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών

Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης, πραγματοποιεί Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών, διάρκειας 14 ωρών, πιστοποιημένο με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (EFAC) (25/05/2017)

περισσότερα »

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ) λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://wrm.ypeka.gr (Κ.Υ.Α. Αριθμ. Οικ.43942/4026/ΦΕΚ.2992/τ.Β'/19-9-2016).Εκεί μπορείτε να βρείτε και το σχετικό εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης του ΗΜΑ.Υπόχρεες είναι όλες οι επιχειρήσεις όπως ορίζονται στην σχετική Υ.Α. Αριθμ. ΔΙΠΑ/οικ.37674/ΦΕΚ.2471/τ.Β'/10-8-2016 (23/05/2017)

περισσότερα »

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Η 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου, κατέχει τη δική της ξεχωριστή θέση στην ιστορική και συλλογική μνήμη. (19/05/2017)

περισσότερα »

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας που συστήθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης (19/05/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου, έντεκα δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων από την Αλγερία, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους και γνωριμίας με τον Νομό Πιερίας (13/05/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 επισκέφτηκε το Επιμελητηριο Πιερίας , ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, κύριος Κώστας Καραγκούνης, τον οποίο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής κ. Μάρκος Κουλούμογλου Α’ Αντιπρόεδρος και κα. Ματούλα Μουρίκα – Βελώνη, Β’ Αντιπρόεδρος (03/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα από το Επιμελητήριο Πιερίας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων. (03/05/2017)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ (20/04/2017)
ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ (18/04/2017)
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (12/04/2017)
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ (12/04/2017)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Θέμα: «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ». (12/04/2017)
Η. Χατζηχριστοδούλου: "Η κρίση στην Πιερία μας στοίχησε το κλείσιμο 2.000 και πλέον επιχειρήσεων" (12/04/2017)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Θέμα: «ΤΟΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» (06/04/2017)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΑΪΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ (30/03/2017)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΕΥ Α΄ ΜΠ. ΛΑΡΔΑ (09/03/2017)
«ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» (09/03/2017)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ