αρχική σελίδα
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  RSS 2.0 

ΕΥΧΑΡIΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Ο Πρόεδρος  κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στις επιχειρήσεις – χορηγούς της φετινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι οποίες ανέλαβαν το κόστος διοργάνωσης της εκδήλωσης...... (21/02/2018)

περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον Γιάννη Μανιάτη Βουλευτή Αργολίδας της ΔΗΣΥ, τον Πασχάλη Τόσιο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,  την κα. Μαρία Μίχου πρώην Βουλευτή Πιερίας, τον Γενικό Γραμματέα της Ν.Ε. Ν. Πιερίας κ. Χρήστο Τζιουβάρα καθώς και τοπικά στελέχη, εν όψει του Συνεδρίου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε ..... (21/02/2018)

περισσότερα »

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν.  Πιερίας. Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Κουτσής, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Περδίκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Τσαλός, ο Ταμίας κ. Δημήτριος Τσιμήτρης, και τα μέλη κ. Πασχάλης Εμμανουηλίδης και κα. Ελένη Μουμουλίδου. Στην συνάντηση παρευρίσκονταν η Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κα. Σταματία Βελώνη κ..... (21/02/2018)

περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

  Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί φίλοι, Η γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Θερμές ευχές για όμορφα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα στους ανθρώπους της αγοράς και του επιχειρείν ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και αισιοδοξία σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύει ο κλάδος μας. Αυτά τα Χριστούγεννα ας επιλέξουμε προϊόντα και δώρα για τους αγαπημένους μας από την τοπική μας αγορά. Το αξίζει !!!!!!! Χρόνια Πολλά !!!   Για το Διοι..... (23/12/2016)

περισσότερα »

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Παρουσία πλήθους κόσμου της επιχειρηματικής κοινότητας του Νομού Πιερίας, που παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας, έγιναν οι καθιερωμένες τιμητικές απονομές πλακετών.Η πρώτη τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα στον πρώην Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γεώργιο Παπαστάμκο για την προσφορά και το έργο του στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ.Ηλίας Χατζηχριστοδούλου μίλη..... (14/02/2018)

περισσότερα »

ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ Κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας άνοιξε ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με την καθιερωμένη ομιλία του. "Σας καλωσορίζω στην καθιερωμένη μας ετήσια εκδήλωση και σας εύχομαι εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας Καλή Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή. Ελπίζουμε ότι το ο νέο έτος θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας ανοδικής πορείας και ευημερίας για τη χώρα μας, την κοινωνία, την οικονομία και..... (14/02/2018)

περισσότερα »

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛ. ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΔΙΩΤΙΔΑΣ Κ. ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΠΟΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΤΑΣ

Η ομιλία του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας. "Κυρίες και Κύριοι,Σεβαστέ Άγιε πατέρα, θα ήθελα κατ’ αρχήν να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά, με υγεία δημιουργικότητα, προκοπή, περισσότερη αλληλεγγύη, συνεχή πρόοδο ! Θέλω να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο Πιερίας για την πρόσκληση του να συμμετάσχω στο σημερινή εξαιρετική εκδήλωση.Εκδήλωση-θεσμός.Ε..... (14/02/2018)

περισσότερα »

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ. Δ. ΜΑΡΔΑ, ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο χαιρετισμός του πρώην Υπουργού και Βουλευτή του Σύριζα κ. Δημήτρη Μάρδα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας. Ο πρώην υπουργός στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι είναι πολλά που τον συνδέουν με το Επιμελητήριο Πιερίας, και ένα πολύ βασικό θέμα είναι ο Όλυμπος λέγοντας ότι: "έχουμε καταθέσει μια πρόταση στο Επιμελητήριο για την αξιοποίηση του Ολύμπου, ενός βουνού που πρέπει να γίνει βουνό της παγκόσμιας κοινότητας και όχι μιας ελίτ..... (14/02/2018)

περισσότερα »

ΕΤΗΣΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η επιμελητηριακή κοινότητα έχει πολλές φορές διεκδικήσει τα αυτονόητα και δεν θα σταματήσει να το κάνει μέχρι να εισακουστεί». Σε μια εκδήλωση με εξαιρετικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη βαρύτητα για τις τοπικές επιχειρήσεις το Επιμελητήριο Πιερίας, πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας για το νέο έτος.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γεώργιος Παπαστάμκος, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής..... (13/02/2018)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου : «Στόχος μας η διεύρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία με στοχευμένες συναντήσεις για επιχειρηματικές συνεργασίες» Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου, τον Εμπορικό Ακόλουθο του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. MehmetSerkanBurali, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών. Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αφού καλωσό..... (07/02/2018)

περισσότερα »

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 2  Φεβρουαρίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης.  Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος Ασημίνα Στρίμπα, η αντιπρόεδρος Αφροδίτη Αργυροπούλου, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιαννούλης, ο ταμίας Δημήτριος Αναγνωστούδης, τα μέλη, Αντώνιος Παπαντωνίου και Γεώργιος Τσώλης, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης και αντιπρόεδρος του..... (06/02/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας έχοντας υπόψη: 1.  Τη διάταξη της παραγράφου 11 του άρθρου 75 του Ν.4497/ΦΕΚ.171/τ.Α/13-11-2017. 2.  Τις διατάξεις του Ν.4412/ΦΕΚ.147/τ.Α/8-8-2016, Δημόσιες Συμβάσεις Εργων . 3.  Την με Αριθμ.4/Πρακ.ΔΣ.2/22-1-2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας. Προκειμένου να προβεί στην σύναψη συνεργασίας με σύμβαση μίσθωσης έργου και αντικείμενο σχετικό με την οργ..... (24/01/2018)

περισσότερα »

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τον συμπολίτη μας Ταξίαρχο, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστράτηγου. Του ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη, με πολλές επιτυχίες στη ζωή του και καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του. Είναι χαρά και τιμή για την Πιερία στην οποία έχει υπηρετήσει σε όλες..... (24/01/2018)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς κρίνεται θετικό το γεγονός ότι εισακούστηκαν εν μέρει και οι προτάσεις των Επιμελητηρίων που εκπροσωπούν την άποψη χιλιάδων επαγγελματιών. Δεν έχουμε κάποια φυσική έξη για παράπονα και «γκρίνια», υπάρχουν όμως πολύ σημαντικά ζητήματα στην Υπουργική Απόφαση που αναρτήθηκε στις 29/12/2017, τα οποία επιδέχονται αλλαγή και ουσιαστικές βελτιώσεις, προκειμένου ο επιχειρηματικός κόσμος να κεφαλαιοποιήσει τη μακροοικονομική τάση ανάκαμψης της τελευταίας περιόδου. (05/01/2018)

περισσότερα »

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Φίλες και φίλοι, λίγο πριν τον ερχομό του Νέου Έτους και αφήνοντας πίσω μας μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας αλλά και για όλους τους Έλληνες, ευχή μας είναι το νέο έτος να αποτελέσει την αφετηρία μιας αναπτυξιακής πορείας και ευημερίας για τη χώρα, την κοινωνία, την οικονομία και την Πιερία μας (29/12/2017)

περισσότερα »

ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τα παιδιά του  Μουσικού Σχολείου Κατερίνης επισκέφθηκαν όπως κάθε χρόνο το Επιμελητήριο Πιερίας για να τραγουδήσουνε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, παρουσία του κ. Μάρκου Κουλούμογλου, μέλους της Διοικητικής Επιτροπής και Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων. Γέμισε το Επιμελητήριο παιδιά, χαμόγελα και μουσικές. Τα παιδιά με συνοδεία μουσικών οργάνων ψάλανε  τα Βυζαντινά Κάλαντα καθώς και άλλες υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.   Ο κ. Μ. Κουλούμογλου αφού ευχαρίστησε και συ..... (22/12/2017)

περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί φίλοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία, δύναμη και αισιοδοξία! Τόσο εγώ προσωπικά όσο και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, στηρίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μέλη μας, που μας εμπιστεύτηκαν. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τους ανθρώπους της αγοράς, όλοι μαζί θα αγωνιστούμε απέναντι στην κρίση,  διεκδικώντας ένα καλύτε..... (21/12/2017)

περισσότερα »

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2018

Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Πιερίας σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2018! (21/12/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν  την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον Νόμο για τη συγκρότηση σε σώμα των 21 μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας.  Διενεργήθηκαν οι εσωτερικές αρχαιρεσίες για την εκλογή της επταμελούς Διοικητικής Επιτροπής, τα προεδρεία των τριών τμημάτων και όλους τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Πιερίας.   Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικητικής Επιτροπής, είχε ήδη ανακη..... (14/12/2017)

περισσότερα »

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πιερίας και αφού ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εκλογική διαδικασία, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας ανακηρύσσετε εκ του νόμου ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» κύριος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Ο συνδυασμός κατέλαβε και τις εικοσιμία (21) έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου. Στις επιμελητηριακές εκλογές, που διενεργήθηκαν στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου 2017, κατήλθαν δύο συνδυασμοί. Ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚ..... (11/12/2017)

περισσότερα »

6ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Επιμελητήριο Πιερίας σας ενημερώνει ότι το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με τη συνεργασία της Επιτροπής Αγροτεχνολογίας του, διοργανώνει το 6ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Κλιματική αλλαγή: Προκλήσεις και Προσαρμογή», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Με την Υποστήριξη του Επιμελητηρίου Πιεριάς.  ..... (08/12/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017

Οι εκλογές στο Επιμελητήριο Πιερίας για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθούνστο κτίριο του Επιμελητηρίου Πιερίας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 9, στην Κατερίνη. Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις σχετικά με τις εκλογές : Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 3, 4, 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη. Η ψηφοφορία θα αρχίζει στις 8 το πρωί και θα λήγει στις 7 το βράδυ και τις τρεις ημέρες της ψηφοφορίας. Οι εκλογές διεξάγονται ταυτόχρονα για ΟΛΑ τα τμή..... (30/11/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το Επιμελητήριο Πιερίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του, ότι λόγω των Επιμελητηριακών εκλογών στις 3, 4, 5, Δεκεμβρίου 2017, οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Πιερίας δεν θα λειτουργήσουν για συναλλαγές με το κοινό τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Το κοινό θα εξυπηρετείται κανονικά από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.    ..... (30/11/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ για τη διενέργεια των επιμελητηριακών εκλογών 2017     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Η Εκλογική Επιτροπή, για τη διενέργεια των επιμελητηριακών εκλογών έτους 2017 για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, ανακοινώνει  ότι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 κυρώθηκαν οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι και πρόκειται να εκτεθούν στο κατάστημα του Επιμελητηρίου επί τρεις (3) ημέρες, από την Τετάρτη 8/11/2017 μέχρι κα..... (03/11/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πιερίας καλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του και ανακοινώνει τα ακόλουθα: 1. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 3, 4, 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, κατά τις ώρες 08:00 ως 19:00, διάλειμμα 15:00-16:00, στο κτίριο του Επιμελητηρίου Πιερίας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 9, στην Κατερίνη. 2. Οι 21 έδρες στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου... (12/10/2017)

περισσότερα »

ΕΝΤΥΠΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017 1. Εντυπα Δήλωσης Εκπροσώπων Νομικών Προσώπων. Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε, επιλέγοντας κατάλληλα τη νομική μορφή της επιχείρησής σας: α) Ενημερωτική επιστολή Εκλογικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Πιερίας. (1 σελ) β) Δήλωση Ορισμού Εκπροσώπου στις επιμελητηριακές εκλογές 2017. (1 σελ) γ) Συνοπτικές πληροφορίες για τις επιμελητηριακές εκλογές 2017. (1 σελ) Για διευκόλυνσή σας, όλα τα έντυπα τα κατεβάζετε σε ένα ενιαίο αρχείο 3 σελίδων, μορφής p..... (12/10/2017)

περισσότερα »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Στην επιτυχία της διοργάνωσης της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας –Κεντρικής Μακεδονίας 2017 συνέβαλαν αρκετοί θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς καθώς και φυσικά πρόσωπα προσφέροντας άμεσα και έμμεσα τη χρηματική τους συνεισφορά και τον πολύτιμο χρόνο τους. Σε ένδειξη τιμής για την ανιδιοτελή τους προσφορά επιθυμούμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους επισκέπτες της 8ης ΕΒΕΠ-Κ.Μ. 2017 που τίμησαν και στήριξα..... (10/10/2017)

περισσότερα »

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Ραντεβού» το 2018, στην 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ, έδωσαν διοργανωτές και εκθέτες Ραντεβού του χρόνου, στην 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν συνδιοργανωτές και εκθέτες, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, στην εκδήλωση για τη λήξη της έκθεσης. Μέσα σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα εκθέτες και διοργανωτές αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την πορεία της έκθεσης. Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν, εκτός από τους εκθέτες, ο Πρόεδρος και  μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

  «Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας» Με υψηλή επισκεψιμότητα συνεχίζεται η 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ και ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:30 μ.μ. Το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση, να γνωρίσει προϊόντα και υπηρεσίες, να γευτεί και να δοκιμάσει προϊόντα τοπικών παραγωγών και να συνομιλήσει με τους εκθέτες μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Η έκθεση, που κέρδισε της εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών, παρουσιάζει φέτος μεγάλη ποικιλ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

Εγκαινιάζεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ.   Το Επιμελητήριο Πιερίας, η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και οι Εκθέτες της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 σας καλούν στα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης).   Η φετινή διοργάνωση της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας  έρχεται να αποδείξει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος παρόλη τ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

  «Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας»   Ø  Μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων Ø  Εκθεσιακές προσφορές Ø  Ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες Ø  Εκδηλώσεις επιχειρηματικού χαρακτήρα Ø  Δωρεάν στάθμευση Ø  Ελεύθερη είσοδος Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στις 4:30 το απόγευμα και υποδέχεται μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 τους χιλιάδες επισκέπτες της. ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ Τα εκθέματα καλύ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

Σεμινάριο «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας», στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας στην 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Κ.Ε.Π.Α.) εκδήλωση για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και όλους τους επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας με θέμα : «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, και ώρες 17:00- 21:00, στο περίπτερο του Επιμελητηρί..... (02/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

Με μεγάλο αριθμό εκθετών και πολλές καινοτομίες ανοίγει τις πύλες της και φέτος η 8η ΕΒΕΠ- ΚΜ 2017 την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, που πραγματοποιείτε στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό Ανδρομάχης. Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. (27/09/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ - ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του στην απόφαση κατεδάφισης, άρσης και απομάκρυνσης των κατασκευών (εξέδρα στην Παραλία Κατερίνης).   Η προβλήτα της Παραλίας αποτέλεσε την πρώτη ιχθυόσκαλα της περιοχής, ένα σημείο αναφοράς της εξέλιξης της τοπικής οικονομίας αλλά και της κοινωνικής και θρησκευτικής ζωής. Γενιές ολόκληρες έχουν μεγαλώσει, έχουν παίξει, έχουν δουλέψει, σε αυτήν την προβλήτα αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο..... (13/09/2017)

περισσότερα »

Συναντήσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου τόσο στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου μαζί με τους προέδρους Επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας όσο και στην Αθήνα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου ως μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, όπου παρέδωσαν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το υπόμνημα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων με τις θέσεις και τις προτάσεις του ..... (11/09/2017)

περισσότερα »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχου, για την 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2017. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: "Είμαι περήφανος γιατί, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η οικονομική ύφεση στη χώρα μας, ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει το παρών. Οι συμμετοχές, αγγίζουν τα επίπεδα της προηγούμ..... (08/09/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2017, πολυμελής αντιπροσωπεία της πόλης Γιαγκοντίνα της Σερβίας, συνοδευόμενοι από δημοσιογράφους και τηλεοπτικούς σταθμούς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των δύο περιοχών (30/08/2017)

περισσότερα »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές της Πιερίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η εισαγωγή τους αποτελεί το πέρας μιας δύσκολης και επίπονης προσπάθειας και την αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στη ζωή τους (24/08/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας στο πλαίσιο προώθησης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Πιερίας, διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση για τις επιχειρήσεις της Πιερίας, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 11:00 π. μ. στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας ( 3ος όροφος) (24/08/2017)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αξιότιμοι κυρία και κύριε Υπουργέ, η τελευταία οκταετία έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στην ελληνική κοινωνία. Μία από αυτές είναι η αδυναμία των περισσότερων πολιτών και επιχειρηματιών να ανταποκριθούν και να ανταπεξέλθουν στα αυτονόητα. Πολλά μέλη μας δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς ΔΕΗ, ύδρευσης, ενοίκια και φυσικά ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις (24/08/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ 8ΗΣ ΕΒΕΠ – Κ.Μ. 2017

Στο πλαίσιο της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 04 Οκτωβρίου 2017, προκηρύσσεται πλειοδοτικός διαγωνισμός με κλειστές προφορές για την εκμετάλλευση κυλικείου που θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης (24/08/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια και αγκαλιάστηκε από τον επιχειρηματικό κόσμο και το ευρύ κοινό αποτελώντας ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό όχι μόνο για την Πιερία αλλά και για την ευρύτερη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας (31/07/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΣΤΗΝ 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Στο πλαίσιο της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2017, θα διατεθούν περιορισμένος αριθμός ξύλινων οικίσκων προς εκμετάλλευση (31/07/2017)

περισσότερα »

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ 8ης ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ξεκίνησαν δυναμικά οι προετοιμασίες της 8ης ΕΒΕΠ –Κ.Μ. 2017 και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για συμμετοχή στην έκθεση (19/07/2017)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΕΜΠΑ) & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΗΜΑ)

Στο Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, για το Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (Ε.Μ.ΠΑ.) και το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (Η.Μ.Α.). (10/07/2017)

περισσότερα »

Ανακοίνωση - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με μετάταξη ενός (1) μόνιμου υπαλλήλου Κατηγορίας ΤΕ, Κλάδου ΤΕ/Πληροφορικής στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Το Επιμελητήριο Πιερίας (Ν.Π.Δ.Δ.) με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του με Αριθ.10.3/Πρακ.ΔΣ.5/29-6-2017/ΑΔΑ:7ΓΛΛ469ΗΚΠ-ΖΕΑ, προτίθεται να προβεί στην κάλυψη μίας (1) κενής οργανικής θέσης μόνιμου υπαλλήλου Κατηγορίας ΤΕ, Κλάδου ΤΕ/Πληροφορικής, με μετάταξη από Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ. ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες. (06/07/2017)

περισσότερα »

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ (POS) ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 27.07.2017, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 65 ΤΟΥ Ν. 4446/2016(Α΄ 240)

Το Τμήμα Εμπορίου & Ανωνύμων Εταιριών, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας τονίζει την υποχρέωση Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, με την εγκατάσταση συστημάτων αποδοχής πληρωμών με κάρτα (POS) σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις μέχρι τις 27.07.2017,σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν. 4446/ 2016, (Α΄ 240) (06/07/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» Θεσμικό πλαίσιο – Διαδικασίες

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ημερίδα πραγματοποίησε το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, αναλύοντας τη λειτουργία και το θεσμικό πλαίσιο του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών των Επιχειρήσεων (06/07/2017)

περισσότερα »

Λειτουργία καταστημάτων κατά τις Κυριακές και αργίες σε αυστηρά οριοθετούμενες περιοχές Δήμων του Νομού Πιερίας, που έχουν χαρακτηρισθεί ως τουριστικοί τόποι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ...... (05/07/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» Θεσμικό πλαίσιο – Διαδικασίες

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» Θεσμικό πλαίσιο – Διαδικασίες, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 19.30, στη Συνεδριακή αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας (03/07/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: "ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (Ε.Μ.ΠΑ.)" ΚΑΙ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Η.Μ.Α.)"

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέματα: (30/06/2017)

περισσότερα »

Παρουσίαση έρευνας με τίτλο «Ποιότητα υπηρεσιών και μεταβολές στην επισκεψιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του Ν. Πιερίας» στο Επιμελητήριο Πιερίας

Στο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, παρουσία εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού, της αυτοδιοίκησης και πολιτικών, το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2017, έγινε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας με τίτλο : «Ποιότητα υπηρεσιών και μεταβολές στην επισκεψιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του Ν. Πιερίας» (30/06/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

..... (28/06/2017)

περισσότερα »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

..... (27/06/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΕΜΠΑ) & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΗΜΑ)

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τα παρακάτω δύο θέματα: (26/06/2017)

περισσότερα »

Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας με στόχο την ενημέρωση των μελών του για τη δραστηριότητα του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που αφορά την πιστοποίηση φυσικών προσώπων για το αντικείμενο της εργασίας τους (06/06/2017)

περισσότερα »

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποίησε το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, την Τετάρτη 31 Μαΐου, για τα πλεονεκτήματα και τα εργαλεία που προσφέρει ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών των Επιχειρήσεων από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κύριο Φώτη Κουρμούση (06/06/2017)

περισσότερα »

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η είδηση της απώλειας του πρώην Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μας γέμισε βαθιά θλίψη (29/05/2017)

περισσότερα »

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Το Γραφείο ΟΕΥ Βερολίνου έχει συντάξει σημείωμα με θέμα τα κρούσματα απάτης στη γερμανική αγορά με θύματα ελληνικές εταιρείες (29/05/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ προτίθεται να διοργανώσει την «8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017,στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (27/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) και τον Διεπιμελητηριακό Φορέα Πιστοποίησης (ΔΙΦΟΠ) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων» την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου (3ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας (25/05/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS +

Την Τρίτη 23 Μαΐου επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο Πιερίας εκπαιδευτικοί και μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + με θέμα ««Health4Life», από την Πολωνία, Λιθουανία, Πορτογαλία και Ιταλία (25/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών

Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης, πραγματοποιεί Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών, διάρκειας 14 ωρών, πιστοποιημένο με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (EFAC) (25/05/2017)

περισσότερα »

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ) λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://wrm.ypeka.gr (Κ.Υ.Α. Αριθμ. Οικ.43942/4026/ΦΕΚ.2992/τ.Β'/19-9-2016).Εκεί μπορείτε να βρείτε και το σχετικό εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης του ΗΜΑ.Υπόχρεες είναι όλες οι επιχειρήσεις όπως ορίζονται στην σχετική Υ.Α. Αριθμ. ΔΙΠΑ/οικ.37674/ΦΕΚ.2471/τ.Β'/10-8-2016 (23/05/2017)

περισσότερα »

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Η 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου, κατέχει τη δική της ξεχωριστή θέση στην ιστορική και συλλογική μνήμη. (19/05/2017)

περισσότερα »

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας που συστήθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης (19/05/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου, έντεκα δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων από την Αλγερία, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους και γνωριμίας με τον Νομό Πιερίας (13/05/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 επισκέφτηκε το Επιμελητηριο Πιερίας , ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, κύριος Κώστας Καραγκούνης, τον οποίο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής κ. Μάρκος Κουλούμογλου Α’ Αντιπρόεδρος και κα. Ματούλα Μουρίκα – Βελώνη, Β’ Αντιπρόεδρος (03/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα από το Επιμελητήριο Πιερίας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων. (03/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των επιχειρήσεων της Πιερίας με στόχο την ενίσχυση και προώθηση των εξαγωγών, διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ., στη Συνεδριακή Αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας. (20/04/2017)

περισσότερα »

ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τα μέλη του, διαθέτει ταχυδρομικές θυρίδες στο χώρο του Επιμελητηρίου (18/04/2017)

περισσότερα »

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Φίλες και φίλοι, Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα και το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεμίσουν τις καρδιές όλων μας και να φωτίσουν τις σκέψεις μας και τη ζωή μας. (12/04/2017)

περισσότερα »

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας. Στο εικοσιτετράωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύχθηκαν οι ενότητες όπως: (12/04/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Θέμα: «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ».

Διοργανώθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου από το Επιμελητήριο Πιερίας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ενημερωτική, ειδική εκδήλωση με Θέμα: «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ». (12/04/2017)

περισσότερα »

Η. Χατζηχριστοδούλου: "Η κρίση στην Πιερία μας στοίχησε το κλείσιμο 2.000 και πλέον επιχειρήσεων"

Στο Επιμελητήριο Ν. Πιερίας βρέθηκε η εχθές η κάμερα του Kapa-News με τον συνεργάτη της δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, όπου κατέγραψε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου. (12/04/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Θέμα: «ΤΟΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η αξιοποίηση του Ολύμπου αποτελεί την μεγαλύτερη και πλέον πολύπλοκη πρόκληση για το σύνολο των φορέων του Νομού Πιερίας αλλά και για το σύνολο της χώρας» (06/04/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΑΪΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεργασία σε τουριστικό και εμπορικό τομέα είχε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο με αφορμή την επίσκεψη της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Κατερίνη, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Πιερίας Κ. Κουκοδήμου (30/03/2017)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΕΥ Α΄ ΜΠ. ΛΑΡΔΑ (09/03/2017)
«ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» (09/03/2017)
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ (09/03/2017)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» (24/02/2017)
ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΣΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ (07/02/2017)
ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ (07/02/2017)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ THN ΤΟΜΕΑΡΧH ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (07/02/2017)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ (31/01/2017)
Στην ΕΠΑΣ Κατερίνης αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πιερίας (27/01/2017)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ (01/02/2017)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ