αρχική σελίδα
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  RSS 2.0 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ για τη διενέργεια των επιμελητηριακών εκλογών 2017     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Η Εκλογική Επιτροπή, για τη διενέργεια των επιμελητηριακών εκλογών έτους 2017 για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, ανακοινώνει  ότι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 κυρώθηκαν οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι και πρόκειται να εκτεθούν στο κατάστημα του Επιμελητηρίου επί τρεις (3) ημέρες, από την Τετάρτη 8/11/2017 μέχρι κα..... (03/11/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πιερίας καλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του και ανακοινώνει τα ακόλουθα: 1. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 3, 4, 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, κατά τις ώρες 08:00 ως 19:00, διάλειμμα 15:00-16:00, στο κτίριο του Επιμελητηρίου Πιερίας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 9, στην Κατερίνη. 2. Οι 21 έδρες στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου... (12/10/2017)

περισσότερα »

ΕΝΤΥΠΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017 1. Εντυπα Δήλωσης Εκπροσώπων Νομικών Προσώπων. Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε, επιλέγοντας κατάλληλα τη νομική μορφή της επιχείρησής σας: α) Ενημερωτική επιστολή Εκλογικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Πιερίας. (1 σελ) β) Δήλωση Ορισμού Εκπροσώπου στις επιμελητηριακές εκλογές 2017. (1 σελ) γ) Συνοπτικές πληροφορίες για τις επιμελητηριακές εκλογές 2017. (1 σελ) Για διευκόλυνσή σας, όλα τα έντυπα τα κατεβάζετε σε ένα ενιαίο αρχείο 3 σελίδων, μορφής p..... (12/10/2017)

περισσότερα »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Στην επιτυχία της διοργάνωσης της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας –Κεντρικής Μακεδονίας 2017 συνέβαλαν αρκετοί θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς καθώς και φυσικά πρόσωπα προσφέροντας άμεσα και έμμεσα τη χρηματική τους συνεισφορά και τον πολύτιμο χρόνο τους. Σε ένδειξη τιμής για την ανιδιοτελή τους προσφορά επιθυμούμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους επισκέπτες της 8ης ΕΒΕΠ-Κ.Μ. 2017 που τίμησαν και στήριξα..... (10/10/2017)

περισσότερα »

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Ραντεβού» το 2018, στην 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ, έδωσαν διοργανωτές και εκθέτες Ραντεβού του χρόνου, στην 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν συνδιοργανωτές και εκθέτες, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, στην εκδήλωση για τη λήξη της έκθεσης. Μέσα σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα εκθέτες και διοργανωτές αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την πορεία της έκθεσης. Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν, εκτός από τους εκθέτες, ο Πρόεδρος και  μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

  «Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας» Με υψηλή επισκεψιμότητα συνεχίζεται η 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ και ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:30 μ.μ. Το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση, να γνωρίσει προϊόντα και υπηρεσίες, να γευτεί και να δοκιμάσει προϊόντα τοπικών παραγωγών και να συνομιλήσει με τους εκθέτες μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Η έκθεση, που κέρδισε της εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών, παρουσιάζει φέτος μεγάλη ποικιλ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

Εγκαινιάζεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ.   Το Επιμελητήριο Πιερίας, η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και οι Εκθέτες της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 σας καλούν στα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης).   Η φετινή διοργάνωση της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας  έρχεται να αποδείξει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος παρόλη τ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

  «Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας»   Ø  Μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων Ø  Εκθεσιακές προσφορές Ø  Ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες Ø  Εκδηλώσεις επιχειρηματικού χαρακτήρα Ø  Δωρεάν στάθμευση Ø  Ελεύθερη είσοδος Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στις 4:30 το απόγευμα και υποδέχεται μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 τους χιλιάδες επισκέπτες της. ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ Τα εκθέματα καλύ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

Σεμινάριο «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας», στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας στην 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Κ.Ε.Π.Α.) εκδήλωση για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και όλους τους επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας με θέμα : «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, και ώρες 17:00- 21:00, στο περίπτερο του Επιμελητηρί..... (02/10/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

Με μεγάλο αριθμό εκθετών και πολλές καινοτομίες ανοίγει τις πύλες της και φέτος η 8η ΕΒΕΠ- ΚΜ 2017 την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, που πραγματοποιείτε στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό Ανδρομάχης. Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. (27/09/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ - ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του στην απόφαση κατεδάφισης, άρσης και απομάκρυνσης των κατασκευών (εξέδρα στην Παραλία Κατερίνης).   Η προβλήτα της Παραλίας αποτέλεσε την πρώτη ιχθυόσκαλα της περιοχής, ένα σημείο αναφοράς της εξέλιξης της τοπικής οικονομίας αλλά και της κοινωνικής και θρησκευτικής ζωής. Γενιές ολόκληρες έχουν μεγαλώσει, έχουν παίξει, έχουν δουλέψει, σε αυτήν την προβλήτα αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο..... (13/09/2017)

περισσότερα »

Συναντήσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου τόσο στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου μαζί με τους προέδρους Επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας όσο και στην Αθήνα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου ως μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, όπου παρέδωσαν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το υπόμνημα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων με τις θέσεις και τις προτάσεις του ..... (11/09/2017)

περισσότερα »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχου, για την 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2017. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: "Είμαι περήφανος γιατί, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η οικονομική ύφεση στη χώρα μας, ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει το παρών. Οι συμμετοχές, αγγίζουν τα επίπεδα της προηγούμ..... (08/09/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2017, πολυμελής αντιπροσωπεία της πόλης Γιαγκοντίνα της Σερβίας, συνοδευόμενοι από δημοσιογράφους και τηλεοπτικούς σταθμούς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των δύο περιοχών (30/08/2017)

περισσότερα »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές της Πιερίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η εισαγωγή τους αποτελεί το πέρας μιας δύσκολης και επίπονης προσπάθειας και την αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στη ζωή τους (24/08/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας στο πλαίσιο προώθησης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Πιερίας, διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση για τις επιχειρήσεις της Πιερίας, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 11:00 π. μ. στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας ( 3ος όροφος) (24/08/2017)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αξιότιμοι κυρία και κύριε Υπουργέ, η τελευταία οκταετία έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στην ελληνική κοινωνία. Μία από αυτές είναι η αδυναμία των περισσότερων πολιτών και επιχειρηματιών να ανταποκριθούν και να ανταπεξέλθουν στα αυτονόητα. Πολλά μέλη μας δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς ΔΕΗ, ύδρευσης, ενοίκια και φυσικά ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις (24/08/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ 8ΗΣ ΕΒΕΠ – Κ.Μ. 2017

Στο πλαίσιο της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 04 Οκτωβρίου 2017, προκηρύσσεται πλειοδοτικός διαγωνισμός με κλειστές προφορές για την εκμετάλλευση κυλικείου που θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης (24/08/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια και αγκαλιάστηκε από τον επιχειρηματικό κόσμο και το ευρύ κοινό αποτελώντας ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό όχι μόνο για την Πιερία αλλά και για την ευρύτερη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας (31/07/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΣΤΗΝ 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Στο πλαίσιο της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2017, θα διατεθούν περιορισμένος αριθμός ξύλινων οικίσκων προς εκμετάλλευση (31/07/2017)

περισσότερα »

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ 8ης ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ξεκίνησαν δυναμικά οι προετοιμασίες της 8ης ΕΒΕΠ –Κ.Μ. 2017 και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για συμμετοχή στην έκθεση (19/07/2017)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΕΜΠΑ) & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΗΜΑ)

Στο Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, για το Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (Ε.Μ.ΠΑ.) και το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (Η.Μ.Α.). (10/07/2017)

περισσότερα »

Ανακοίνωση - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με μετάταξη ενός (1) μόνιμου υπαλλήλου Κατηγορίας ΤΕ, Κλάδου ΤΕ/Πληροφορικής στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Το Επιμελητήριο Πιερίας (Ν.Π.Δ.Δ.) με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του με Αριθ.10.3/Πρακ.ΔΣ.5/29-6-2017/ΑΔΑ:7ΓΛΛ469ΗΚΠ-ΖΕΑ, προτίθεται να προβεί στην κάλυψη μίας (1) κενής οργανικής θέσης μόνιμου υπαλλήλου Κατηγορίας ΤΕ, Κλάδου ΤΕ/Πληροφορικής, με μετάταξη από Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ. ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες. (06/07/2017)

περισσότερα »

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ (POS) ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 27.07.2017, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 65 ΤΟΥ Ν. 4446/2016(Α΄ 240)

Το Τμήμα Εμπορίου & Ανωνύμων Εταιριών, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας τονίζει την υποχρέωση Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, με την εγκατάσταση συστημάτων αποδοχής πληρωμών με κάρτα (POS) σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις μέχρι τις 27.07.2017,σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν. 4446/ 2016, (Α΄ 240) (06/07/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» Θεσμικό πλαίσιο – Διαδικασίες

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ημερίδα πραγματοποίησε το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, αναλύοντας τη λειτουργία και το θεσμικό πλαίσιο του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών των Επιχειρήσεων (06/07/2017)

περισσότερα »

Λειτουργία καταστημάτων κατά τις Κυριακές και αργίες σε αυστηρά οριοθετούμενες περιοχές Δήμων του Νομού Πιερίας, που έχουν χαρακτηρισθεί ως τουριστικοί τόποι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ...... (05/07/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» Θεσμικό πλαίσιο – Διαδικασίες

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» Θεσμικό πλαίσιο – Διαδικασίες, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 19.30, στη Συνεδριακή αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας (03/07/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: "ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (Ε.Μ.ΠΑ.)" ΚΑΙ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Η.Μ.Α.)"

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέματα: (30/06/2017)

περισσότερα »

Παρουσίαση έρευνας με τίτλο «Ποιότητα υπηρεσιών και μεταβολές στην επισκεψιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του Ν. Πιερίας» στο Επιμελητήριο Πιερίας

Στο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, παρουσία εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού, της αυτοδιοίκησης και πολιτικών, το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2017, έγινε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας με τίτλο : «Ποιότητα υπηρεσιών και μεταβολές στην επισκεψιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του Ν. Πιερίας» (30/06/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

..... (28/06/2017)

περισσότερα »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

..... (27/06/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΕΜΠΑ) & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΗΜΑ)

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τα παρακάτω δύο θέματα: (26/06/2017)

περισσότερα »

Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας με στόχο την ενημέρωση των μελών του για τη δραστηριότητα του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που αφορά την πιστοποίηση φυσικών προσώπων για το αντικείμενο της εργασίας τους (06/06/2017)

περισσότερα »

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποίησε το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, την Τετάρτη 31 Μαΐου, για τα πλεονεκτήματα και τα εργαλεία που προσφέρει ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών των Επιχειρήσεων από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κύριο Φώτη Κουρμούση (06/06/2017)

περισσότερα »

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η είδηση της απώλειας του πρώην Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μας γέμισε βαθιά θλίψη (29/05/2017)

περισσότερα »

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Το Γραφείο ΟΕΥ Βερολίνου έχει συντάξει σημείωμα με θέμα τα κρούσματα απάτης στη γερμανική αγορά με θύματα ελληνικές εταιρείες (29/05/2017)

περισσότερα »

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ προτίθεται να διοργανώσει την «8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017,στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (27/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) και τον Διεπιμελητηριακό Φορέα Πιστοποίησης (ΔΙΦΟΠ) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων» την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου (3ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας (25/05/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS +

Την Τρίτη 23 Μαΐου επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο Πιερίας εκπαιδευτικοί και μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + με θέμα ««Health4Life», από την Πολωνία, Λιθουανία, Πορτογαλία και Ιταλία (25/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών

Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης, πραγματοποιεί Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών, διάρκειας 14 ωρών, πιστοποιημένο με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (EFAC) (25/05/2017)

περισσότερα »

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ) λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://wrm.ypeka.gr (Κ.Υ.Α. Αριθμ. Οικ.43942/4026/ΦΕΚ.2992/τ.Β'/19-9-2016).Εκεί μπορείτε να βρείτε και το σχετικό εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης του ΗΜΑ.Υπόχρεες είναι όλες οι επιχειρήσεις όπως ορίζονται στην σχετική Υ.Α. Αριθμ. ΔΙΠΑ/οικ.37674/ΦΕΚ.2471/τ.Β'/10-8-2016 (23/05/2017)

περισσότερα »

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Η 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου, κατέχει τη δική της ξεχωριστή θέση στην ιστορική και συλλογική μνήμη. (19/05/2017)

περισσότερα »

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας που συστήθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης (19/05/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου, έντεκα δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων από την Αλγερία, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους και γνωριμίας με τον Νομό Πιερίας (13/05/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 επισκέφτηκε το Επιμελητηριο Πιερίας , ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, κύριος Κώστας Καραγκούνης, τον οποίο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής κ. Μάρκος Κουλούμογλου Α’ Αντιπρόεδρος και κα. Ματούλα Μουρίκα – Βελώνη, Β’ Αντιπρόεδρος (03/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα από το Επιμελητήριο Πιερίας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων. (03/05/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των επιχειρήσεων της Πιερίας με στόχο την ενίσχυση και προώθηση των εξαγωγών, διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ., στη Συνεδριακή Αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας. (20/04/2017)

περισσότερα »

ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τα μέλη του, διαθέτει ταχυδρομικές θυρίδες στο χώρο του Επιμελητηρίου (18/04/2017)

περισσότερα »

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Φίλες και φίλοι, Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα και το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεμίσουν τις καρδιές όλων μας και να φωτίσουν τις σκέψεις μας και τη ζωή μας. (12/04/2017)

περισσότερα »

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας. Στο εικοσιτετράωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύχθηκαν οι ενότητες όπως: (12/04/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Θέμα: «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ».

Διοργανώθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου από το Επιμελητήριο Πιερίας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ενημερωτική, ειδική εκδήλωση με Θέμα: «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ». (12/04/2017)

περισσότερα »

Η. Χατζηχριστοδούλου: "Η κρίση στην Πιερία μας στοίχησε το κλείσιμο 2.000 και πλέον επιχειρήσεων"

Στο Επιμελητήριο Ν. Πιερίας βρέθηκε η εχθές η κάμερα του Kapa-News με τον συνεργάτη της δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, όπου κατέγραψε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου. (12/04/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Θέμα: «ΤΟΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η αξιοποίηση του Ολύμπου αποτελεί την μεγαλύτερη και πλέον πολύπλοκη πρόκληση για το σύνολο των φορέων του Νομού Πιερίας αλλά και για το σύνολο της χώρας» (06/04/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΑΪΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεργασία σε τουριστικό και εμπορικό τομέα είχε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο με αφορμή την επίσκεψη της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Κατερίνη, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Πιερίας Κ. Κουκοδήμου (30/03/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΕΥ Α΄ ΜΠ. ΛΑΡΔΑ

Επίσκεψη σε επιχειρήσεις της Πιερίας πραγματοποίησε η Σύμβουλος Α’ Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα κα. Μπέττυ Λάρδα στο πλαίσιο της διήμερης παραμονής της στην Πιερία (09/03/2017)

περισσότερα »

«ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Τις προοπτικές συνεργασίας, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες για εξαγωγές και επενδύσεις στην αγορά της Αλβανίας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολλοί επιχειρηματίες που τίμησαν με την παρουσία τους την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας, με εισηγήτρια την κυρία Μπέττυ Λάρδα, Προϊσταμένη Γραφείου Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα (09/03/2017)

περισσότερα »

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σεμινάριο εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για Αρχάριους Χρήστες υλοποιεί δωρεάν για τα μέλη του το Επιμελητήριο Πιερίας. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, διάρκειας 24 ωρών, απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη χρήση υπολογιστή.Απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες και να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο στην λειτουργία της επιχείρησης. Θεματικές ενότητες: • Εκμάθηση προγραμμάτων (word, excel, ..... (09/03/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας στο πλαίσιο προώθησης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Πιερίας, διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Πιερίας, την Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα ( 1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας (24/02/2017)

περισσότερα »

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΣΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Υπεγράφη την Τρίτη 31/01/2017 από τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή εγκύκλιος σχετικά με την εφαρμογή του άρθρου 66 του νόμου 4446/2016 σχετικά με την ενημέρωση του καταναλωτή για την αποδοχή ή μη μέσων πληρωμής με κάρτα (07/02/2017)

περισσότερα »

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας. Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ιωάννης Βελλής, ο αντιπρόεδρος Αθανάσιος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Ευάγγελος Μπεκιαρόπουλος και το μέλος Ζαχαρίας Κεσανλής (07/02/2017)

περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ THN ΤΟΜΕΑΡΧH ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της Κ.Ε.Ε.Ε. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, συμμετείχε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας υπό την προεδρεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου, παρουσία της τομεάρχου Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και των αναπληρωτών τομεαρχών κκ. Χρίστου Δήμα και Ευάγγελου Μπασιάκου, το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου (07/02/2017)

περισσότερα »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στις επιχειρήσεις – χορηγούς της φετινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι οποίες ανέλαβαν το κόστος της διοργάνωσης της εκδήλωσης...... (31/01/2017)

περισσότερα »

Στην ΕΠΑΣ Κατερίνης αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πιερίας

Στις εγκαταστάσεις της Επαγγελματικής Σχολής του ΟΑΕΔ Κατερίνης βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Μάρκος Κουλούμογλου, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Ασαρίδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού τμήματος Θανάσης Κόκκινος, με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Ανάδειξη των Επαγγελματικών Δεξιοτήτων των Νέων που φοιτούν στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (27/01/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ

Στο Επιμελητήριο Πιερίας θα πραγματοποιηθεί η Ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας (01/02/2017)

περισσότερα »

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Παρουσία πλήθους κόσμου της επιχειρηματικής κοινότητας του Νομού Πιερίας, που παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας, έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις (26/01/2017)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Tην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Πιερίας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα δεξιώσεων στην Κατερίνη. (24/01/2017)

περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

  Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί φίλοι, Η γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Θερμές ευχές για όμορφα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα στους ανθρώπους της αγοράς και του επιχειρείν ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και αισιοδοξία σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύει ο κλάδος μας. Αυτά τα Χριστούγεννα ας επιλέξουμε προϊόντα και δώρα για τους αγαπημένους μας από την τοπική μας αγορά. Το αξίζει !!!!!!! Χρόνια Πολλά !!!   Για το Διοι..... (23/12/2016)

περισσότερα »

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τα παιδιά του  Μουσικού Σχολείου Κατερίνης επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Πιερίας και παρουσία του προέδρου Ηλία Χατζηχριστοδούλου τραγουδήσανε με συνοδεία μουσικών οργάνων τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα καθώς και άλλες υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού ευχαρίστησε και συγχάρηκε τους μαθητές και τους συνοδούς  καθηγητές του Μουσικού Σχολείου, για τις προσπάθειες που καταβάλουν, τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με υγεία, πρόοδο και δύναμη.   Απευθυ..... (23/12/2016)

περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

Η γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας σας εύχονται Χρόνια Πολλά. (20/12/2016)

περισσότερα »

Φιλοξενία- οδοιπορικό Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων στην ορεινή Πιερία με πρωτοβουλία της ΕΕΣΤΕΠ και της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε, στο πλαίσιο του LEADER 2007-2013

Τις φυσικές ομορφιές, τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, την τοπική γαστρονομία καθώς και τις παραδοσιακές συνήθειες των ορεινών περιοχών της Πιερίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην Πιερία, το τριήμερο 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος Leader 2007-2013 που υλοποιούν η Επιμελητηριακή Εταιρεία Στήριξης Επιχειρήσεων (ΕΕΣΤΕΠ) και η Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκαν..... (15/12/2016)

περισσότερα »

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ   Πενήντα χιλιάδες φυλλάδια τυπώθηκαν και διανέμονται για τη στήριξη της αγοράς της Πιερίας, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, για τη στήριξη της τοπικής αγοράς, των τοπικών προϊόντων των Ελληνικών επιχειρήσεων, γιατί έτσι κερδίζουμε όλοι !!!!!..... (13/12/2016)

περισσότερα »

Η ΠΙΕΡΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Συνέντευξη Τύπου σε φιλοξενούμενους δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Leader 2007-2013, παραχώρησαν ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.ΣΤ.Ε.Π., Ηλίας Χατζηχριστοδούλου  και ο δήμαρχος Κατερίνης και αντιπρόεδρος της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε, Σάββας Χιονίδης.  Η Πιερία ιδανικός προορισμός 12 μήνες το χρόνο Τις ομορφιές της ορεινής Πιερίας, εκεί όπου εφαρμόζεται το πρόγραμμα LEADER2007-2013 είχαν την ευκαιρία..... (12/12/2016)

περισσότερα »

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ”

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ” Εντυπωσιακή είναι η προσέλευση του κόσμου στο “Πάρκο των Χρωμάτων” της Κατερίνης από τις πρώτες κιόλας μέρες της λειτουργίας του.  Το γιορτινό κλίμα με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τον εντυπωσιακό πολύχρωμο φωτισμό, τις μυρωδάτες λιχουδιές και τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων διαμορφώνουν ένα ξεχωριστό σκηνικό που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει το κέντρο της πόλης.  Οι φετινές γιορτινές εκδηλώσεις που θα έχουν ως επίκεντρο το “Πάρκο των Χρωμά..... (06/12/2016)

περισσότερα »

Επιτυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας στην 23η Διεθνή Έκθεση των Τιράνων

Ικανοποιημένοι επέστρεψαν οι επιχειρηματίες της Πιερίας που συμμετείχαν στην 23η Διεθνή Έκθεση των Τιράνων από τις 24 έως τις 28 Νοεμβρίου στο PalaceofCongresses. Το Επιμελητήριο Πιερίας, που εξασφάλισε ένα από τα καλύτερα περίπτερα για να στεγάσει τους εκθέτες του, έδωσε τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην αγορά της γειτονικής χώρας καθώς και να ενημερωθούν για τις οικονομικές και επιχειρηματικές προοπτικές που υπάρχουν εκεί. Καθοριστικ..... (02/12/2016)

περισσότερα »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Β' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ EΠΙΣΤΟΛΗ   Σεβασμιώτατε,  με την παρούσα θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, εκ μέρους της επιμελητηριακής και επιχειρηματικής κοινότητας του νομού, για τη σπουδαία πρωτοβουλία που αναλάβατε ως Μητρόπολη να φιλοξενήσετε και να συνδιοργανώσετε στην Πιερία, από κοινού με το Συνοδικό Γραφείο το Β’ Πανελλήνιο Συνέδριο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.  Ασφαλώς τα κίνητρα για τη διοργάνωση ενός τέτοιου συνεδρίου που συντονίζεται από την Εκκλησία είναι κυρίως “πνευματι..... (29/11/2016)

περισσότερα »

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ”

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Την πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης να πραγματοποιήσει το θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων στο εμπορικό κέντρο της πόλης εξήρε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν από κοινού με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρο Παυλίδη, το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο. “Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα που στηρίζει έμπρακτα και με όλες του τις δυνά..... (23/11/2016)

περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Η. Χατζηχριστοδούλου: “Το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης των ελεύθερων επαγγελματιών”   Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου και τη Διοικούσα Επιτροπή είχαν τα μέλη του Δ.Σ του νεοσύστατου Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Παραλίας Κατερίνης.  Συγκεκριμένα τον κ. Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκαν στο γραφείο του η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Δέλιου, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Ξανθόπουλος, ο Γ. Γραμματέας Αθανάσιος Καβακίδης και ο ..... (28/11/2016)

περισσότερα »

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 23Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ

Δυναμική παρουσία στην 23η Διεθνή Έκθεση των Τιράνων που διεξάγεται από τις 24 έως τις 28 Νοεμβρίου, θα έχει το Επιμελητήριο Πιερίας με τη συμμετοχή 15 Πιερικών επιχειρήσεων. Οι επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης του Επιμελητήριου η οποία παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της προβολής και της ανάδειξης των Πιερικών προϊόντων και εκτός των ελληνικών συνόρων με επιχειρηματικές αποστολές σε όλες τις μεγάλες Διεθνείς Εκθέσεις ανά τον κόσμο.  Στη Διεθνή Έκθεση των Τιράνων πο..... (23/11/2016)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓEΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για την επιχειρηματική φυσιογνωμία της Πιερίας, το είδος των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Νομό και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει το Επιμελητήριο στην προσπάθειά του να ενισχύσει όλους τους τομείς της Πιερικής επιχειρηματικής δραστηριότητας είχαν 58 μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους από δύο συγκροτήματα επαγγελματικών λυκείων της Πολωνίας (Ρεϊμόντα- Χόντετς & Μουμπάνιετς-Μαρισίν) Οικονομικών, Ξενοδοχειακών και Αγροτικών κατευθύνσεων, στο πλαίσ..... (16/11/2016)

περισσότερα »

ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε. ΣΤΑ ΤΡΙΚΆΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

«Ο αναπτυξιακός ρόλος των Επιμελητηρίων και η συμβολή τους σήμερα στην Εθνική Οικονομία» ήταν το βασικό θέμα της ομιλίας του Κωνσταντίνου Μίχαλου  στη γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε. στα Τρίκαλα στις 11-12-13 Νοεμβρίου, στην οποία συμμετείχε  και ο πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Πιερίας. «Το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε, για μια ακόμη φορά, ότι το περιβάλλον γύρω μας αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς. Παρά την υπέρβαση του αρχικού σοκ, σε όλες τις αγορές του κό..... (15/11/2016)

περισσότερα »

O ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Πιερία επισκέφθηκε ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Ιωάννης Μουρμούρας μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου  Ηλία Χατζηχριστοδούλου το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2016. Στο πλαίσιο της συνάντησης οι δύο άνδρες  συζήτησαν θέματα που αφορούν στις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα  ενώ ο κ. Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νομού.   Κατά την παραμονή του στην Πιερία ο κ. Μουρμούρας είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε επ..... (10/11/2016)

περισσότερα »

ΣΤΗΝ 23η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΡΑΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, 24-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

 Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των πιερικών επιχειρήσεων και την ανάδειξη των πιερικών προϊόντων εντάσσεται η συμμετοχή στη φετινή 23η Διεθνή Έκθεση Τιράνων στην Αλβανία που θα διεξαχθεί από 24 έως 28 Νοεμβρίου 2016 στο Palace of Congresses των Τιράνων.  Το Επιμελητήριο δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις του νομού να συμμετέχουν καλύπτοντας το κόστος ενοικίασης συγκεκριμένου χώρου ανάλογα με το ενδιαφέρον..... (20/10/2016)

περισσότερα »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την ίδρυση  φορέα μιας ομάδας οινοπαραγωγών της Πιερίας, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της καλύτερης προβολής, ανάπτυξης και κεφαλαιοποίησης των εξαιρετικών προϊόντων της Πιερίας.   Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας θέλω να εκφράσω τα θερμά μας συγχαρητήρια με τη διαβεβαίωση ότι θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε σας ενέργεια...... (25/10/2016)

περισσότερα »

Στο 4ο Ευρωκοινοβούλιο των Επιχειρηματιών συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας και μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΚΕΕΕ Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Την ανάγκη να προστατευθούν τα ευρωπαϊκά προϊόντα από την «εισβολή» του παραεμπορίου στις ευρωπαϊκές αγορές υπογράμμισε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο πλαίσιο της παρουσίας του στο 4ο Ευρωκοινοβούλιο των Επιχειρηματιών που πραγματοποιήθηκε στις 12-13 Οκτωβρίου 2016, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των Βρυξελλών.  Ως μέλος της διοικούσας επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδος, αρμόδιος για το παρεμπόριο, ο κ. Χατζηχριστοδούλου τόνισε την ανάγκη θα θ..... (19/10/2016)

περισσότερα »

23η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΡΑΝΩΝ, 24-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

Πρόκειται για μια διοργάνωση εγκεκριμένη από την Παγκόσμια Ένωση των Εκθέσεων Βιομηχανίας με αντιπροσώπευση από τα Βαλκάνια, τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, της Μεσογείου και της κεντρικής Ευρώπης. Σύμφωνα με τα στατιστικά της 22ης διοργάνωσης, η έκθεση φιλοξένησε 280 εκθέτες από περισσότερες από 21 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ πάνω από 20.000 την επισκέφθηκαν εκ των οποίων 7.000 ήταν εμπορικοί επισκέπτες με ειδικά επιχειρηματικά ενδιαφέροντα σε επιλεγμένους τομείς. (04/10/2016)

περισσότερα »

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ & ΤΗΣ ΕΣΕΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΠΙ

Την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού γιατιςδιαφαινόμενες δυσμενείς εξελίξεις επίτου νομοσχεδίου των πνευματικώνδικαιωμάτων ζητούν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στη Διοικούσα Επιτροπή της οποίας συμμετέχει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η ΓΣΕΒΕΕ και η ΕΣΕΕ, με κοινή επιστολή τους προς τον Αλέξη Τσίπρα.   Όπωςεπισημαίνουνοιεκπρόσωποιτουεπιμελητηριακούκαιτουεπιχειρηματικού κόσμου,τουςδιακατέχειαγανάκτηση καιοργή,όπωςάλλωστεκαιτο σύνολοτων ανθρώπω..... (28/09/2016)

περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Η. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ» Υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της επιμελητηριακής κοινότητας για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας παρέδωσαν κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κωνσταντίνος Μίχαλος και η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕ στην οποία συμμετέχει ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Στη συνάντηση που έλαβε ..... (17/09/2016)

περισσότερα »

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας και των πιερικών επιχειρήσεων στην 81η ΔΕΘ

Με στόχο την προβολή και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, κατά κύριο λόγο των πιερικών τροφίμων και ποτών, το Επιμελητήριο Πιερίας συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που φέτος άνοιξε τις πύλες για 81η συνεχόμενη χρονιά.     Στο περίπτερο Νο 2 stand 14α,  που στεγάζεται στο χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Έλλαδος, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για πιερικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παραγωγής, συντήρησης και διακίνησης ..... (13/09/2016)

περισσότερα »

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πιερίας στην 81η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την ανάδειξη των Πιερικών προϊόντων θα συμμετέχει, στην 81η ΔΕΘ από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (29/08/2016)

περισσότερα »

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Το ΣΔΕ είναι δημόσιο σχολείο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι έχουν ανάγκη ολοκλήρωσης της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, για να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και απολυτήριο μέσα από ένα ευχάριστο περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.   Για την αίτηση εγγραφής απαιτείται:  α) Ταυτότητα ή διαβατήριο  β) άδεια παραμονής για τους αλλοδαπούς  γ) Απολυτήριο δημοτικού ή αντίστοιχος τίτλος  δ) Πρόσφατο πιστοπο..... (08/09/2016)

περισσότερα »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας (25/08/2016)

περισσότερα »

Επιχειρηματική Αποστολή στην Βιέννη - Επιμελητήριο Πιερίας

Στην Βιέννη βρέθηκαν 12 επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, που συμμετείχαν στην δεύτερη ροή κινητικότητας του προγράμματος Erasmus+, με θέμα «EXPORT MME: Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΜΜΕ στην Οργάνωση και στην Υποστήριξη των Εξαγωγών», που υλοποιείται από το Επιμελητήριο Πιερίας. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων και η αναβάθμιση των ικανοτήτων του... (25/07/2016)

περισσότερα »

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΩΝΙΩΝ

Τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Αλωνίων που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο 10ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2016», καθώς επίσης και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, τίμησε το Επιμελητήριο Πιερίας το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης 14 Ιουλίου. (18/07/2016)

περισσότερα »

Πρόταση για την στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων ,του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κου Χατζηχριστοδούλου Ηλία, στη Δ.Ε της ΚΕΕΕ στη Σάμο.

Πρόταση για την δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού κέντρου στις Βρυξέλλες, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης πολιτικής στήριξης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, κατέθεσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας, στην συνεδρίαση της διευρυμένης Δ.Ε. της ΚΕΕE που πραγματοποιήθηκε στη Σάμο το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016. (13/07/2016)

περισσότερα »

Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Πιερίας στις Βρυξέλλες Επίσκεψη στην Κομισιόν-Δείπνο με την Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη

Τα μέλη της επιχειρηματικής αποστολής στο πλαίσιο της επίσκεψης που οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας στις Βρυξέλλες, επισκέφθηκαν την Κομισιόν, όπου τους υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο κ. PatrickDeSmet, αναπληρωτής επικεφαλής του Δικτύου EnterpriseEuropeNetwork και διεθνοποίησης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ), που αναφέρθηκε στις πολιτικές που εφαρμόζει η Ε.Ε. (07/07/2016)

περισσότερα »

«Άνοιγμα» σε νέες αγορές - Παρουσίαση των τοπικών προϊόντων στην Ελληνική Πρεσβεία, στο πλαίσιο της επίσκεψης της 10μελούς επιχειρηματικής αποστολής, που οργάνωσε το Επιμελητήριο Πιερίας, στις Βρυξέλλες

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: "Επιδιώκουμε νέες συνεργασίες, εξωστρέφεια, δυναμική είσοδο σε νέες αγορές". Στο Γραφείο Αντιπροσωπείας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, στον 3ο όροφο του κτιρίου της Ελληνικής Πρεσβείας, στις 28 Ιουνίου, τα μέλη της επιχειρηματικής αποστολής παρουσίασαν τα τοπικά μας προϊόντα και είχαν κατ ιδίαν συναντήσεις με Βέλγους αντιπροσώπους τροφίμων και ποτών. (06/07/2016)

περισσότερα »

Η Πιερία στην καρδιά της Ευρώπης - Επίσκεψη επιχειρηματικής αποστολής με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας στο Ευρωκοινοβούλιο

Στην καρδιά της Ευρώπης βρέθηκαν, από 27 έως 29 Ιουνίου, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας, επιχειρήσεις του νομού που δραστηριοποιούνται στον τομέα τροφίμων και ποτών. Την Πιερική αντιπροσωπεία υποδέχθηκε η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, που μετά από ενέργειες του Επιμελητήριου απηύθυνε πρόσκληση στις Πιερικές επιχειρήσεις. (04/07/2016)

περισσότερα »

Στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ συμμετέχει το Επιμελητήριο Πιερίας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου προέτρεψε τα μέλη της αποστολής να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα που τους παρέχεται, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σας δίνεται η ευκαιρία να αποκομίσετε χρήσιμες γνώσεις σε θέματα εξαγωγικού εμπορίου μέσα από τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσετε, σημαντικές εμπειρίες από τις επισκέψεις σας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο με εσάς και να μεταφέρετε πολύτιμη τεχνογνωσία στις δικές σας επιχειρήσεις». (24/06/2016)

περισσότερα »

Η ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ONLINE ΑΓΟΡΑΣ

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα με αναφορά στη δυνατότητα συνεργασίας τουριστικών καταλυμάτων του νομού με παγκόσμιες ηλεκτρονικές πλατφόρμες κρατήσεων πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της εταιρίας Expedia που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα και τη συνεργασία του Επιμελητηρίου, της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ν.Πιερίας –Ν.Ημαθίας-Ν.Πέλλας, της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης. (15/06/2016)

περισσότερα »

ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ένα σύγχρονο και εύχρηστο «εργαλείο» για την διαχείριση των συναλλαγών τους, μπορούν να έχουν εντός των επόμενων ημερών, τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας κάνοντας χρήση της δυνατότητας, να αποκτήσουν ψηφιακή υπογραφή. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή λύση, που μειώνει στο ελάχιστο τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. (10/06/2016)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ EXPEDIA "Η ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ONLINE ΑΓΟΡΑΣ"

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει η Expedia Inc. σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας, την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ν. Πιερίας - Ν. Ημαθίας - Ν. Πέλλας, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης. Ημερομηνία: Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 Ώρα: 18:00, Επιμελητήριο Πιερίας, 28ης Οκτωβρίου 9, Κατερίνη, Συνεδριακή Αίθουσα (1ος όροφος) (10/06/2016)

περισσότερα »

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποίησαν, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου, 60 Φοιτητές συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, της σχολής Zespół Szkół imienia Wincentego Witosa, των τμημάτων Οικονομίας και Εφαρμογών Πληροφορικής, με έδρα την πόλη Sucha Beskidzka στην Πολωνία. Η επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια συμμετοχής τους στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS. Τους φοιτητές υποδέχθηκε, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας. (03/06/2016)

περισσότερα »

ΤΕΕ ΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - SCHOOLIKOΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

..... (06/06/2016)

περισσότερα »

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ροή κινητικότητας του Erasmus+, στην Ιταλία

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν από την Ρώμη, οι 12 Πιεριείς επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «EXPORT MME: Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΜΜΕ στην Οργάνωση και στην Υποστήριξη των Εξαγωγών». Οι επιχειρηματίες επισκέφθηκαν την πόλη της Ιταλίας από 17 έως 23 Απριλίου 2016, όπου παρακολούθησαν προγράμματα κατάρτισης σε θέματα εξαγωγικών διαδικασιών και χρήσης του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην προώθηση των εξαγωγών... (20/05/2016)

περισσότερα »

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Άμεση δραστηριοποίηση της Πολιτείας για να βελτιωθούν οι συνθήκες άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας ζητάει η επιμελητηριακή κοινότητα. Όπως είπε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κωνσταντίνος Μίχαλος στην ομιλία του στη γενική συνέλευση της ένωσης στην Πρέβεζα την προηγούμενη εβδομάδα, στην οποία συμμετέχει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου «το πρόβλημα, δεν είναι μόνο το ύψος της φορολογίας... (19/05/2016)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ε.Φ.Ε.Τ. (ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) - NEO

Το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. (08/01/2015)

περισσότερα »

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Αυτήν την Λαμπρή το Άγιο Φως να λάμψει σε όλον τον κόσμο, σκοπρώντας αγάπη, ειρήνη, υγεία και αισιοδοξία! Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας σας εύχονται Καλό Πάσχα! (25/04/2016)

περισσότερα »

Παρέμβαση από τα Επιμελητήρια για την προσφυγική κρίση

Τον κώδωνα του κινδύνου για τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που λαμβάνει η προσφυγική κρίση στην Ελλάδα κρούει με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στην οποία συμμετέχει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. (18/04/2016)

περισσότερα »

Η κατάρρευση της οικονομίας δεν αναστέλλεται με αύξηση του ΦΠΑ

Δήλωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου Η κατάρρευση της οικονομίας δεν αναστέλλεται με αύξηση του ΦΠΑ Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και μέλος της διοικούσας επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, με αφορμή το ενδεχόμενο αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Σύσσωμα τα Επιμελητήρια της χώρας έχουν επισημάνει προς όλες τις κατευθύνσεις, τις αντίξοες συνθήκες και τη δυσβάστακτη χρηματοπιστωτ..... (14/04/2016)

περισσότερα »

Η Ντ. Μπακογιάννη στο Επιμελητήριο, παρουσία του Προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε. Κ. Μίχαλου

Προσφυγικό: Οι στενόμυαλες εθνικές ατζέντες πρέπει να μείνουν στο περιθώριο. Στο κατάμεστο Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, εκδήλωση με θέμα την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με ομιλήτρια τη συντονίστρια του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας και Βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστο..... (11/04/2016)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ομιλία της κας Ντόρας Μπακογιάννη

Πρόσκληση για την ομιλία της βουλευτή Α’ Αθηνών, συντονίστριας Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Εξωτερικών κ. Ντόρας Μπακογιάννη με θέμα: “Ελλάδα και Ευρώπη σε κρίση”, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και ώρα 19:30 στο Επιμελητήριο Πιερίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κ. Μπακογιάννη θα τιμηθεί για τις ενέργειές της ως Υπουργός Εξωτερικών για την κατάργηση της τουριστικής βίζας για την Σερβία και τα Σκόπια, προωθώντας και ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα του..... (04/04/2016)

περισσότερα »

Η Συνεταιριστική Τράπεζα βασικός πυλώνας της Πιερικής οικονομίας

Τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα, όπως και τον Γενικό Διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, πλαισιωμένος από την Πρόεδρο του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου κ. Χάιδω Παπαχατζή, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, σε θεσμούς, παραγωγικούς φορείς και κοινωνικούς εταίρους. (05/04/2016)

περισσότερα »

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας - Το ασφαλές ταξίδι των προϊόντων με μοναδική διεθνή ταυτότητα -Barcodes-

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας Το ασφαλές ταξίδι των προϊόντων με μοναδική διεθνή ταυτότητα -Barcodes-  Μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα, με αντικείμενο τις τεχνολογίες αναγνώρισης (barcodes) προϊόντων, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Επιμελητήριο Πιερίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Τ.Ε.Ι. Κατερίνης, την “GS1 AssociationGreece” και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στα Logistics του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας..... (13/04/2016)

περισσότερα »

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ-BARCODES

Το Επιμελητήριο Πιερίας και το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Κατερίνης σε συνεργασία με την GS1 Association Greece σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ-BARCODES «GS1: Το ασφαλές ταξίδι των προϊόντων από τον παραγωγό στον καταναλωτή με μοναδική διεθνή ταυτότητα» την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.00, στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας ( 1ος όροφος ). (29/03/2016)

περισσότερα »

Στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ συμμετέχει το Επιμελητήριο Πιερίας

Το ERASMUS+/Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων είναι το πρόγραμμα δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της εκπαίδευσης που συμβάλλει στην επίτευξη ενός βασικού στόχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ανάπτυξη της κοινωνίας που θα βασίζεται στη γνώση, παρέχοντας στους πολίτες της Ευρώπης εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και ευκαιρίες ανανέωσης αυτών των γνώσεων σε όλη τη διάρκεια του βίου τους. (23/03/2016)

περισσότερα »

Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου το Επιμελητηριο Πιερίας

Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία και με δικό του περίπτερο το Επιμελητήριο Πιερίας. Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου βρεθηκαν μεταξύ άλλων η επικεφαλής του ΕΟΤ στη Ρουμανία και στη Σερβία κ. Σοφία Λαζαρίδου, ενώ στο περίπτερο στεγάστηκαν οι συμμετοχές της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας. (04/03/2016)

περισσότερα »

Διεθνής Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου - Σερβικά Μ.Μ.Ε.: Αν δεν είναι στην Ελλάδα, δεν είναι καλοκαίρι

O τίτλος της εφημερίδας “Novosti” (http://goo.gl/Q6hLSj) αποτύπωσε επακριβώς την αίσθηση που άφησε συνολικά η παρουσία της Ελλάδας τόσο κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης του Βελιγραδίου που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 18 με 21 Φεβρουαρίου στη Σερβική πρωτεύουσα, όσο και από το επίπεδο των προκρατήσεων που πραγματοποιούνται με προορισμό την τουριστική Ελλάδα του 2016. (22/02/2016)

περισσότερα »

Αναλυτική παρουσίαση των 4 νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ - Ξεκινούν οι αιτήσεις από τον Μάρτιο

Πρόσφατα ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης ανακοίνωσε τα τέσσερα νέα κοινοτικά προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ ύψους 370 εκατ. ευρώ, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες χρηματοδότησης σε μικρομεσαίες, νεοφυείς και τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και για άνεργους πτυχιούχους. (16/02/2016)

περισσότερα »

Ανακοινώθηκε το νέο ΕΣΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκαν οι τέσσερεις νέες δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία- ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (15/02/2016)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Πιερίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σερβίας (18-21 Φεβρουαρίου 2016, Βελιγράδι)

Μετά τις πετυχημένες παρουσίες στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις “PHILOXENIA” της Θεσσαλονίκης και “GreekTourismExpo” της Αθήνας, το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζει την έντονη δραστηριότητα ανάδειξης της τουριστικής Πιερίας, αυτή τη φορά με την συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σερβίας στο Βελιγράδι, που για 38η φορά θα ανοίξει τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο “BeogradskiSajam” από τις 18 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2016. (12/02/2016)

περισσότερα »

Η Πιερία "πετάει" με Aegean Airlines και Olympic Air

Το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζει τη δράση του για την προαγωγή του τουριστικού προϊόντος του νόμου μας, στο πλαίσιο του προγράμματος Leader.    Μετά τις εφημερίδες "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", "Έθνος", "Μακεδονία" και "REAL NEWS", σειρά είχε το περιοδικό "BLUE" το οποίο τοποθετείται στα καθίσματα των αεροσκαφών δύο εταιριών AEGEAN & OLYMPIC AIR οι οποίες διαθέτουν στόλο 57 αεροσκαφών.    Η Πιερία ως τουριστικός προορισμός θα βρίσκεται για το επόμενο δίμηνο σε συνολικά 250 δρομολόγια ημερησίως ..... (18/01/2016)

περισσότερα »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ προς τις επιχειρήσεις - χορηγούς τησ εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Το Επιμελητήριο Πιερίας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις - χορηγούς της φετινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα της διοργάνωσης. (02/02/2016)

περισσότερα »

Εκδήλωση πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε χθες Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 παρουσία πλήθους κόσμου το Επιμελητήριο Πιερίας, σε αίθουσα ξενοδοχείου στην Παραλία Κατερίνης. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία των δυο πρώην προέδρων του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χαρίλαου Κωτίκα κ. Νίκου Βουλγαράκη, συμμετείχαν εκπρόσωποι θεσμών, παραγωγικών φορέων και κοινωνικών εταίρων τόσο από την Πιερία... (25/01/2016)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ε.ΜΗ. (ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ)

Η επιχείρηση πρέπει να συνδεθεί στον ιστότοπο του Γ.Ε.ΜΗ. http://www.businessportal.gr και να ακολουθήσει τα επόμενα βήματα:   1. Ηλεκτρονική υποβολή (...) Αποκτήστε Πρόσβαση Εδώ 2. Είσοδος στο σύστημα 3. Εγγραφή 4. Είμαι επιχείρηση υπόχρεη Γ.Ε.ΜΗ. - Εγγραφή με διασταύρωση ΑΦΜ μέσω ΓΓΠΣ 5. Στην επόμενη σελίδα "Καλώς ήλθατε στην σελίδα εισόδου των υπηρεσιών web." εισάγονται οι κωδικοί taxis.   Αν η επιχείρηση είναι εγγεγραμμένη στο Γ.Ε.ΜΗ., θα εμφανιστεί το μήνυμα: "Σφάλμα κατά τη δ..... (08/01/2016)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ συμμετέχει το Επιμελητήριο Πιερίας (05/01/2016)
ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (24/12/2015)
Εισήγηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας προς τον Υφυπουργό Εξωτερικών Δ. Μάρδα (21/12/2015)
Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή του οικονομικού επόπτη του Επιμελητηρίου στη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας (15/12/2015)
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας στο Επιμελητήριο Πιερίας (14/12/2015)
Στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ συμμετέχει το Επιμελητήριο Πιερίας (08/12/2015)
Μια μικρογραφία της Πιερίας στην Greek Tourism Expo στην Αθήνα (07/12/2015)
Ρύθμιση χρεών σε 24 άτοκες δόσεις (30/11/2015)
Το Επιμελητήριο Πιερίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Greek Tourism Expo”, 4-6 Δεκεμβρίου 2015 – Αθήνα (30/11/2015)
Εκατοντάδες κεριά στην Κατερίνη στη μνήμη των θυμάτων τρομοκρατίας του Παρισιού (23/11/2015)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ