αρχική σελίδα
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ  RSS 2.0 

SMART SHOPPER EXPO,2-7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΝΑΙΡΟΜΠΙ, ΚΕΝΥΑ

   ..... (13/10/2017)

περισσότερα »

Φιλοξενία- οδοιπορικό Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων στην ορεινή Πιερία με πρωτοβουλία της ΕΕΣΤΕΠ και της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε, στο πλαίσιο του LEADER 2007-2013

Τις φυσικές ομορφιές, τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, την τοπική γαστρονομία καθώς και τις παραδοσιακές συνήθειες των ορεινών περιοχών της Πιερίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην Πιερία, το τριήμερο 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος Leader 2007-2013 που υλοποιούν η Επιμελητηριακή Εταιρεία Στήριξης Επιχειρήσεων (ΕΕΣΤΕΠ) και η Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκαν..... (15/12/2016)

περισσότερα »

Επιτυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας στην 23η Διεθνή Έκθεση των Τιράνων

Ικανοποιημένοι επέστρεψαν οι επιχειρηματίες της Πιερίας που συμμετείχαν στην 23η Διεθνή Έκθεση των Τιράνων από τις 24 έως τις 28 Νοεμβρίου στο PalaceofCongresses. Το Επιμελητήριο Πιερίας, που εξασφάλισε ένα από τα καλύτερα περίπτερα για να στεγάσει τους εκθέτες του, έδωσε τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην αγορά της γειτονικής χώρας καθώς και να ενημερωθούν για τις οικονομικές και επιχειρηματικές προοπτικές που υπάρχουν εκεί. Καθοριστικ..... (02/12/2016)

περισσότερα »

5ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, 9 Δεκεμβρίου, Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, Θεσσαλονίκη

Το Επιμελητήριο Πιερίας υποστηρίζει το φετινό Συνέδριο Αγροτεχνολογίας που εστιάζει στον πολυδιάστατο ρόλο και τη πρακτική αξιοποίηση των ωφέλιμων μικροοργανισμών σε όλα τα επίπεδα της αγροδιατροφικής αλυσίδας, συμβάλλοντας στην ταυτότητα και εν τέλει την προστιθέμενη αξία των αγροδιατροφικών προϊόντων. Αναμένεται να συμμετάσχει σημαντικός αριθμός διακεκριμένων επιχειρηματιών, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, εκπροσώπων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα... (30/11/2016)

περισσότερα »

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 23Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ

Δυναμική παρουσία στην 23η Διεθνή Έκθεση των Τιράνων που διεξάγεται από τις 24 έως τις 28 Νοεμβρίου, θα έχει το Επιμελητήριο Πιερίας με τη συμμετοχή 15 Πιερικών επιχειρήσεων. Οι επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης του Επιμελητήριου η οποία παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της προβολής και της ανάδειξης των Πιερικών προϊόντων και εκτός των ελληνικών συνόρων με επιχειρηματικές αποστολές σε όλες τις μεγάλες Διεθνείς Εκθέσεις ανά τον κόσμο.  Στη Διεθνή Έκθεση των Τιράνων πο..... (23/11/2016)

περισσότερα »

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΡΑΝΩΝ - «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΡΑΝΩΝ Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Πιερικών επιχειρήσεων και την ανάδειξη των Πιερικών προϊόντων συμμετέχει  στη φετινή 23η Διεθνή Έκθεση Τιράνων στην Αλβανία που θα διεξαχθεί από 24 έως 28 Νοεμβρίου 2016 στο Palace of Congresses των Τιράνων. Το Επιμελητήριο δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις του νομού να συμμετέχουν καλύπτοντας το κόστος ενοικίασης συγκεκριμένου χώρου ανάλογα με το..... (27/10/2016)

περισσότερα »

ΣΤΗΝ 23η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΡΑΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, 24-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

 Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των πιερικών επιχειρήσεων και την ανάδειξη των πιερικών προϊόντων εντάσσεται η συμμετοχή στη φετινή 23η Διεθνή Έκθεση Τιράνων στην Αλβανία που θα διεξαχθεί από 24 έως 28 Νοεμβρίου 2016 στο Palace of Congresses των Τιράνων.  Το Επιμελητήριο δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις του νομού να συμμετέχουν καλύπτοντας το κόστος ενοικίασης συγκεκριμένου χώρου ανάλογα με το ενδιαφέρον..... (20/10/2016)

περισσότερα »

24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση “ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2016” 25-27 Νοεμβρίου 2016, Κομοτηνή (Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ))

Στο επίκεντρο της φετινής έκθεσης, που συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, βρίσκεται η τοπική παραγωγή, με αιχμή τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, των αγροτικών προϊόντων, των παραδοσιακών ειδών, αλλά και με κλάδους όπως τα έπιπλα, η θέρμανση, τα ελαστικά, τα είδη οικιακής χρήσεως κα. (12/10/2016)

περισσότερα »

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, έχουν διεξαχθεί από τις αρχές του 2016, έξι επιχειρηματικές αποστολές (σε Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ιορδανία, Ρουμανία, Βέλγιο, Κένυα και Ιράν), ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται και προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν, επτά επιπλέον επιχειρηματικές αποστολές, έως το τέλος του 2016, σε : Τυνησία (1 & 2 Νοεμβρίου τ.έ., με τομείς ενδιαφέροντος, αγροτικός εξοπλισμ..... (06/10/2016)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ"

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επίσημη έναρξη του προγράμματος «Επιχειρηματική Ανάπτυξη», το οποίο σχεδιάστηκε στο πλαίσιο  της Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, με στόχο να δώσει μια μοναδική προοπτική στη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τις αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το ελληνικό σκέλος του διεθνούς μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Endeavor, που στηρίζει τις πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.Οι επιχειρήσεις που θα εν..... (04/10/2016)

περισσότερα »

23η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΡΑΝΩΝ, 24-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

Πρόκειται για μια διοργάνωση εγκεκριμένη από την Παγκόσμια Ένωση των Εκθέσεων Βιομηχανίας με αντιπροσώπευση από τα Βαλκάνια, τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, της Μεσογείου και της κεντρικής Ευρώπης. Σύμφωνα με τα στατιστικά της 22ης διοργάνωσης, η έκθεση φιλοξένησε 280 εκθέτες από περισσότερες από 21 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ πάνω από 20.000 την επισκέφθηκαν εκ των οποίων 7.000 ήταν εμπορικοί επισκέπτες με ειδικά επιχειρηματικά ενδιαφέροντα σε επιλεγμένους τομείς. (04/10/2016)

περισσότερα »

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας και των πιερικών επιχειρήσεων στην 81η ΔΕΘ

Με στόχο την προβολή και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, κατά κύριο λόγο των πιερικών τροφίμων και ποτών, το Επιμελητήριο Πιερίας συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που φέτος άνοιξε τις πύλες για 81η συνεχόμενη χρονιά.     Στο περίπτερο Νο 2 stand 14α,  που στεγάζεται στο χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Έλλαδος, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για πιερικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παραγωγής, συντήρησης και διακίνησης ..... (13/09/2016)

περισσότερα »

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017, 27-30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η διοργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών και τους παραγωγούς της χώρας μας, επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά: ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017, από τις 27-30 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Μια έκθεση, που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης επαγγελματιών και καταναλωτών από όλη τη χώρα, με πάνω από 40.000 επισκέπτες, αλλά και εκπροσώπων από μεγάλες αγορές, που την επέλεξαν για σημαντικές εκδηλώσεις τους... (07/09/2016)

περισσότερα »

Feed Me Greek Festival

Τo Feed Me Greek Festival είναι το φεστιβάλ επώνυμων ποιοτικών ελληνικών προϊόντων διατροφής, το οποίο διεξάγεται σε επιλεγμένες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Τα καλύτερα προϊόντα της Ελλάδας ταξιδεύουν, σε πρώτη φάση, τον Μάιο του 2016 στη Γερμανία (1ο ταξίδι) και κάνουν στάσεις στο Βερολίνο (20-22/5), την Κολωνία ( 27-29/5) και το Μονάχο (3-5/6), σε χώρους της COCO-MAT, του διεθνούς μας συνεργάτη. (07/09/2016)

περισσότερα »

8o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 2016, 2-4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Στόχος και του 8ου Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού. (05/09/2016)

περισσότερα »

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, 14-17 Οκτωβρίου 2016, Ναύπακτος, Αιτωλοκαρνανίας

H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως. Η έκθεση συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους Έλληνες επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου. (08/09/2016)

περισσότερα »

Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων σε πρακτική άσκηση προγράμματος κατάρτισης άνεργων νέων 18-24 ετών.

Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΥΕ/ΕΚΤ) της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) ως συνδικαιούχος, έχουν αναλάβει την υλοποίηση της ακόλουθης πράξης : (19/07/2016)

περισσότερα »

Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Πιερίας στις Βρυξέλλες Επίσκεψη στην Κομισιόν-Δείπνο με την Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη

Τα μέλη της επιχειρηματικής αποστολής στο πλαίσιο της επίσκεψης που οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας στις Βρυξέλλες, επισκέφθηκαν την Κομισιόν, όπου τους υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο κ. PatrickDeSmet, αναπληρωτής επικεφαλής του Δικτύου EnterpriseEuropeNetwork και διεθνοποίησης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ), που αναφέρθηκε στις πολιτικές που εφαρμόζει η Ε.Ε. (07/07/2016)

περισσότερα »

«Άνοιγμα» σε νέες αγορές - Παρουσίαση των τοπικών προϊόντων στην Ελληνική Πρεσβεία, στο πλαίσιο της επίσκεψης της 10μελούς επιχειρηματικής αποστολής, που οργάνωσε το Επιμελητήριο Πιερίας, στις Βρυξέλλες

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: "Επιδιώκουμε νέες συνεργασίες, εξωστρέφεια, δυναμική είσοδο σε νέες αγορές". Στο Γραφείο Αντιπροσωπείας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, στον 3ο όροφο του κτιρίου της Ελληνικής Πρεσβείας, στις 28 Ιουνίου, τα μέλη της επιχειρηματικής αποστολής παρουσίασαν τα τοπικά μας προϊόντα και είχαν κατ ιδίαν συναντήσεις με Βέλγους αντιπροσώπους τροφίμων και ποτών. (06/07/2016)

περισσότερα »

Η Πιερία στην καρδιά της Ευρώπης - Επίσκεψη επιχειρηματικής αποστολής με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας στο Ευρωκοινοβούλιο

Στην καρδιά της Ευρώπης βρέθηκαν, από 27 έως 29 Ιουνίου, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας, επιχειρήσεις του νομού που δραστηριοποιούνται στον τομέα τροφίμων και ποτών. Την Πιερική αντιπροσωπεία υποδέχθηκε η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, που μετά από ενέργειες του Επιμελητήριου απηύθυνε πρόσκληση στις Πιερικές επιχειρήσεις. (04/07/2016)

περισσότερα »

Στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ συμμετέχει το Επιμελητήριο Πιερίας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου προέτρεψε τα μέλη της αποστολής να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα που τους παρέχεται, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σας δίνεται η ευκαιρία να αποκομίσετε χρήσιμες γνώσεις σε θέματα εξαγωγικού εμπορίου μέσα από τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσετε, σημαντικές εμπειρίες από τις επισκέψεις σας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο με εσάς και να μεταφέρετε πολύτιμη τεχνογνωσία στις δικές σας επιχειρήσεις». (24/06/2016)

περισσότερα »

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ροή κινητικότητας του Erasmus+, στην Ιταλία

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν από την Ρώμη, οι 12 Πιεριείς επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «EXPORT MME: Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΜΜΕ στην Οργάνωση και στην Υποστήριξη των Εξαγωγών». Οι επιχειρηματίες επισκέφθηκαν την πόλη της Ιταλίας από 17 έως 23 Απριλίου 2016, όπου παρακολούθησαν προγράμματα κατάρτισης σε θέματα εξαγωγικών διαδικασιών και χρήσης του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην προώθηση των εξαγωγών... (20/05/2016)

περισσότερα »

Στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ συμμετέχει το Επιμελητήριο Πιερίας

Το ERASMUS+/Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων είναι το πρόγραμμα δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της εκπαίδευσης που συμβάλλει στην επίτευξη ενός βασικού στόχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ανάπτυξη της κοινωνίας που θα βασίζεται στη γνώση, παρέχοντας στους πολίτες της Ευρώπης εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και ευκαιρίες ανανέωσης αυτών των γνώσεων σε όλη τη διάρκεια του βίου τους. (23/03/2016)

περισσότερα »

Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου το Επιμελητηριο Πιερίας

Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία και με δικό του περίπτερο το Επιμελητήριο Πιερίας. Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου βρεθηκαν μεταξύ άλλων η επικεφαλής του ΕΟΤ στη Ρουμανία και στη Σερβία κ. Σοφία Λαζαρίδου, ενώ στο περίπτερο στεγάστηκαν οι συμμετοχές της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας. (04/03/2016)

περισσότερα »

Διεθνής Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου - Σερβικά Μ.Μ.Ε.: Αν δεν είναι στην Ελλάδα, δεν είναι καλοκαίρι

O τίτλος της εφημερίδας “Novosti” (http://goo.gl/Q6hLSj) αποτύπωσε επακριβώς την αίσθηση που άφησε συνολικά η παρουσία της Ελλάδας τόσο κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης του Βελιγραδίου που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 18 με 21 Φεβρουαρίου στη Σερβική πρωτεύουσα, όσο και από το επίπεδο των προκρατήσεων που πραγματοποιούνται με προορισμό την τουριστική Ελλάδα του 2016. (22/02/2016)

περισσότερα »

Αναλυτική παρουσίαση των 4 νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ - Ξεκινούν οι αιτήσεις από τον Μάρτιο

Πρόσφατα ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης ανακοίνωσε τα τέσσερα νέα κοινοτικά προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ ύψους 370 εκατ. ευρώ, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες χρηματοδότησης σε μικρομεσαίες, νεοφυείς και τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και για άνεργους πτυχιούχους. (16/02/2016)

περισσότερα »

Ανακοινώθηκε το νέο ΕΣΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκαν οι τέσσερεις νέες δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία- ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (15/02/2016)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Πιερίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σερβίας (18-21 Φεβρουαρίου 2016, Βελιγράδι)

Μετά τις πετυχημένες παρουσίες στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις “PHILOXENIA” της Θεσσαλονίκης και “GreekTourismExpo” της Αθήνας, το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζει την έντονη δραστηριότητα ανάδειξης της τουριστικής Πιερίας, αυτή τη φορά με την συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σερβίας στο Βελιγράδι, που για 38η φορά θα ανοίξει τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο “BeogradskiSajam” από τις 18 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2016. (12/02/2016)

περισσότερα »

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ (ΔΙΕΘΝΕΙΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ)

Τα στοιχεία αντλούνται από το portal του Υπουργείου Εξωτερικών - Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας και πιο συγκεκριμένα από το Γραφεία Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων κάθε χώρας (http://agora.mfa.gr). Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται δίνονται καλή τη πίστη και χωρίς καμμία απολύτως ευθύνη. (25/01/2016)

περισσότερα »

HELEXPO

EUROWEDDING & MORE - ZOOTECHNIA - ENERGYTECH - INFACOMA - DETROP - OENOS - ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ - ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ -MEDPOINT - KIDS - FRESKON - THESSALONIKI BOOK FAIR - TIF - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ - FURNIDEC BUSINESS- KOSMIMA - ART THESSALONIKI INTERNATIONAL ART FAIR - PHILOXENIA - POLIS - HOTELIA (20/01/2014)

περισσότερα »

EXPONET

ΕΞΠΟΤΡΟΦ – HORECA – RECOTEL – ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ – ARTOZA – BIKE SPORT + SHOW – FOODEXPO – PHOTOVISION – WASTE & RECYCLING EXPO – FOODREX + ZYMA – ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΔΩΡΩΝ , ΛΑΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ , ΜΟΔΑΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ – ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – SOUTH EAST AUROPE OIL & GAS EXHIBITION AND CONFERENCE (20/01/2014)

περισσότερα »

METROPOLITAN EXPO - 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2016 - ΛΑΙΚΗ ΤΕΧΝΗ 2016 - ΤΕΧΝΗΜΑ 2016 - RETAIL BUSINESS AWARDS 2015 - MOSTRA ROTA & ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ - ATHENS FASHION TRADE SHOW - HO.RE.CA.2016 - CLIMATHERM ENERGY 2016 - ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ 2016 - 7η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ - OENOTELIA 2016 - FOOD EXPO GREECE 2016 - MEDWOOD 2016 - DOMOTEC 2016 (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ BUILDING GREEN KAI ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ELECTROTEC & ΣΑΛΟΝΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ)... (20/01/2014)

περισσότερα »

LEADEREXPO EXHIBITIONS & CONFERENCES

(04/03/2013)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016", 5-10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (07/09/2016)
KAVALA EXPO 2016, 7-12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, Εκθεσιακό Κέντρο "Απόστολος Μαρδύρης", Καβάλα (05/08/2016)
Έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο 30 Σεπτεμβρίου - 02 Οκτωβρίου 2016 Metropolitan Expo (08/09/2016)
32η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», από 21 έως 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης (08/09/2016)
1η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας, AgroExpo 2016, 27-29 Μαΐου 2016, Μισεδάκειο Σταδίο Δήμου Ιεράπετρας (16/03/2016)
Fashion Expo, 25-27 Iουνίου, MEC Παιανίας (16/03/2016)
1ο Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας, 27-29 Μαΐου (16/03/2016)
Ελληνικό Σαββατοκύριακο στο Βελιγραδι (14-15 Μαϊου 2016, Κεντρική Πλατεία), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Σερβίας (03/03/2016)
1st Gourmet Olive Exhibition & Delicacies, 20-22 Μαϊου 2016, Θεσσαλονίκη (LAB'ATTOIR) (16/03/2016)
ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΑΡΩΜΑ (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ – ΙΕΚ ΣΕΡΡΩΝ) 23 & 24 Απριλίου (17/03/2016)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ