Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεξαγωγή εξετάσεων του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων που έχουν παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στην «Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων»

Σας γνωρίζουμε ότι κατ΄ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 201/06-06-2022 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΦΕΤ, οι εξετάσεις αξιολόγησης των καταρτισθέντων από τους φορείς υλοποίησης προγραμμάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου-1, πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης (e-exam) με χρήση του ακόλουθου ηλεκτρονικού συνδέσμου:

https://ops-efet.gr/public/nea-eksetasi

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι καταρτισθέντες σε πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου -1

Στοιχεία του προγράμματος που παρακολουθήσατε:
Αριθμός πρωτοκόλλου/ κωδικός έγκρισης : –
ΑΦΜ Φορέα: 090204693
Προτείνεται η χρήση Η/Υ και όχι κινητού τηλεφώνου.

Παρακάτω διαβάστε τις οδηγίες συμμέτοχης στις εξετάσεις του ΕΦΕΤ μέσω εφαρμογής ηλεκτρονικής εξέτασης (E-EXAM)

  1. Οι εξεταζόμενοι οφείλουν απαραιτήτως να γνωρίζουν:

α)     τον αριθμό πρωτοκόλλου/κωδικό έγκρισης  του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρακολούθησαν.
β)     το ΑΦΜ του Φορέα υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρακολούθησαν.
γ)     το προσωπικό τους ΑΦΜ (όχι της επιχείρησης που απασχολούνται).
δ)     το προσωπικό τους email.

  • Η συμμετοχή στις εξετάσεις πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου (link):

https://ops-efet.gr/public/nea-eksetasi και κατά προτίμηση μέσω του προγράμματος περιήγησης (browser) Google Chrome.

  • Ο εξεταζόμενος χρησιμοποιώντας τον ανωτέρω σύνδεσμο (link), εισέρχεται στην εφαρμογή ηλεκτρονικής εξέτασης (e-exam) του ΕΦΕΤ.
  • Μετά την είσοδο στην εφαρμογή, ο εξεταζόμενος πρέπει να συμπληρώσει στα αντίστοιχα πεδία: τον αριθμό πρωτοκόλλου (κωδικό έγκρισης)  του προγράμματος και το ΑΦΜ  του Φορέα υλοποίησης του προγράμματος που παρακολούθησε και να κάνει «αναζήτηση».
  • Στη συνέχεια ο  εξεταζόμενος συμπληρώνει στα σχετικά πεδία τα προσωπικά του στοιχεία, (όπου όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά) και πατάει «καταχώρηση».
  • Μετά την καταχώρηση των ανωτέρω στοιχείων, θα αποσταλεί στο e-mail που έχει δηλώσει ο εξεταζόμενος, μοναδικός κωδικός επαλήθευσης, τον οποίο πρέπει να συμπληρώσει σε επόμενο βήμα και να πατήσει «επαλήθευση».
  • Πατώντας επαλήθευση, ξεκινά άμεσα η εξέταση η οποία έχει διάρκεια 24 λεπτά και η οποία περιλαμβάνει 12 ερωτήσεις, οι οποίες πρέπει υποχρεωτικά να απαντηθούν όλες, διαφορετικά θεωρείται ως αποτυχών. Ο εξεταζόμενος εφόσον έχει συνδεθεί μέσω του Google Chrome, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει τις ερωτήσεις στη γλώσσα που επιθυμεί επιλέγοντάς τη από το σχετικό μενού του Chrome.
  • Για να επιτύχει επιτρέπονται μέχρι 2 λάθη. Ο εξεταζόμενος αφού ολοκληρώσει τις απαντήσεις του στον προβλεπόμενο χρόνο (24 λεπτά), πρέπει να πατήσει «Υποβολή».
  • Μετά την υποβολή των απαντήσεων, εμφανίζεται μήνυμα «επιτυχής καταχώρηση» και στη συνέχεια εμφανίζεται το αποτέλεσμα της εξέτασης , το οποίο εάν επιθυμεί ο εξεταζόμενος έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει.
  • Εφόσον ο εξεταζόμενος ολοκληρώσει με επιτυχία την εξέταση, το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΦΕΤ ελέγχει εάν ο Φορέας υλοποίησης του προγράμματος που παρακολούθησε ο εξεταζόμενος, έχει εξοφλήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον ΕΦΕΤ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αποστέλλει Βεβαίωση Επιτυχούς Κατάρτισης χειριστών τροφίμων Επιπέδου -1, στο e-mail που έχει δηλώσει ο εξεταζόμενος.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τον αριθμό πρωτοκόλλου/κωδικό έγκρισης  του εκπαιδευτικού προγράμματος μπορείτε να τον βρείτε στη βεβαίωση που έχετε παραλάβει από το Επιμελητήριο Πιερίας, ειδάλλως να μας στείλετε email στο info@champier.gr με φόρμα:

Θέμα: Αίτηση για πληροφορίες εξετάσεων ΕΦΕΤ
Σώμα: Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και email στο οποίο θέλετε να σας αποστείλουμε τα στοιχεία και οδηγίες (ακόμη και εαν είναι το ίδιο με αυτό που μας στείλατε)

Για περισσότερες πληροφορίες, αρμόδιος υπάλληλος Γαβρής Αντώνιος, Ναβροζίδης Ζαχαρίας τηλ. 2351023211

Προηγούμενο ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Παραχώρηση με ανταποδοτικό όφελος (αντάλλαγμα) μη αξιοποιήσιμου και καταστρεπτέου ή ανακυκλώσιμου υλικού από την Ελληνική Αστυνομία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας