ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - Συνάντηση στο Επιμελητήριο Πιερίας επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων στο πλαίσιο συμμετοχής στην δευτερη ροή του προγράμματος ERASMUS+, 6-13 Ιουλ. 2016

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
  • Συνάντηση στο Επιμελητήριο Πιερίας επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων στο πλαίσιο συμμετοχής στην δευτερη ροή του προγράμματος ERASMUS+, 6-13 Ιουλ. 2016

Επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Πιερίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην δεύτερη ροή κινητικότητας του προγράμματος ERASMUS+ που θα πραγματοποιηθεί στην Βιέννη από 6 έως 13 Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων, στην αναβάθμιση των ικανοτήτων των υπευθύνων του ανθρώπινου δυναμικού στις ΜΜΕ, στην καλλιέργεια επιχειρηματικού πνεύματος μέσα από τη διάσταση του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων με την εισαγωγή των ΤΠΕ και των τεχνολογιών του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην προώθηση των εξαγωγών, στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της αυτοαπασχόλησης.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Επιμελητηρίου για τις λεπτομέρειες της δράσης και το πρόγραμμα της αποστολής και κατέθεσαν τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες τους από την συμμετοχή τους σ΄αυτό .

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου προέτρεψε τα μέλη της αποστολής να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα που τους παρέχεται, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σας δίνεται η ευκαιρία να αποκομίσετε χρήσιμες γνώσεις σε θέματα εξαγωγικού εμπορίου μέσα από τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσετε, σημαντικές εμπειρίες  από τις επισκέψεις σας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο με εσάς και να μεταφέρετε πολύτιμη τεχνογνωσία στις δικές σας επιχειρήσεις».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9,
Τ. Κ. 60134, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
info@champier.gr 
Τηλ.: + 30 23510 23211
Φαξ: +30 23510 25124

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 15:30

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 14:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2021 Επιμελητήριο Πιερίας     Web Design & Development SGA.GR