ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - Απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης Σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Πιερίας, 14 Νοε. 2018

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • Απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης Σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Πιερίας, 14 Νοε. 2018

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης εκπαιδευτικών σεμιναρίων που υλοποιήθηκαν από το Επιμελητήριο Πιερίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2018. Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης, εκπαίδευσης και κατάρτισης των επιχειρήσεων - μελών του και των εργαζομένων σε αυτές, υλοποίησε κατά το έτος 2018, τα εξής σεμινάρια:

  • Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από τη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας. Τρία τμήματα (αρχάριοι, βασικοί και έμπειροι χρήστες), διάρκειας 24 ωρών το καθένα.
  • Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες», διάρκειας 10 ωρών.
  • Επιμόρφωση Εργοδοτών και Εργαζομένων σε θέματα Άσκησης Καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις Β΄ και Γ’ Κατηγορίας.
  • Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου καλωσόρισε τους εκπαιδευόμενους, τους συνεχάρη για την επιτυχή παρακολούθηση των σεμιναρίων και υπογράμμισε: «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας που το Επιμελητήριό μας είναι χρήσιμο στους επαγγελματίες. Η Επιμελητηριακή Σχολή δημιουργήθηκε για να προσφέρει γνώση και κατάρτιση απαραίτητη στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, ώστε να μπορούμε να βελτιωνόμαστε και να θέτουμε μεγαλύτερους στόχους. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία και να την αναβαθμίζουμε προς όφελος του επιχειρείν του τόπου μας».

Στην εκδήλωση, επίσης παρευρίσκονταν ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Ι. Πεΐδης και οι Σύμβουλοι κ. Δ. Αλμαλιώτης, κα. Μ. Δέλιου, κ. Σ. Δρούγκας, κ. Β. Μπατάλας, κ. Ν. Μυστακίδης, κ. Χρ. Νάνος, κ. Ζ. Ουσταμπασίδης, κα. Β. Φλογέρα, και ο Αντιπρόεδρος Τ.Δ. 4ου Π.Τ. του Ο.Ε.Ε. κ. Κ. Κιτιξής.

Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην απονομή των βεβαιώσεων, θα καλεστούν στην επόμενη απονομή για να παραλάβουν τις βεβαιώσεις τους.

Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια του Τεχνικού Ασφαλείας και του ΕΦΕΤ συνεχίζονται με την έναρξη νέων κύκλων εκπαίδευσης κάθε εβδομάδα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9,
Τ. Κ. 60134, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
info@champier.gr 
Τηλ.: + 30 23510 23211
Φαξ: +30 23510 25124

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 15:30

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 14:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2021 Επιμελητήριο Πιερίας     Web Design & Development SGA.GR