ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - Πασχαλινά Δώρα στο Ειδικό Σχολείο Κατερίνης στο πλαίσιο δράσης «Πάσχα στον τόπο μας»

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης που στεγάζεται σε ένα πρότυπο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών κτήριο στη Γανόχωρα Πιερίας , επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης και η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας κα. Χάϊδω Παπαχατζή προσφέροντας στο πλαίσιο της Δράσης «Πάσχα στον τόπο μας», πασχαλιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές για τα παιδιά.

Τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Σύλβια Δεληγιαννίδου, η οποία αφού τους ευχαρίστησε για την ευγενική χειρονομία  και ανέφερε ότι η δομή αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι η μοναδική στο Νομό μας και ότι στο Σχολείο φοιτούν 12 παιδιά στον Νηπιαγωγείο και 47 παιδιά στο Δημοτικό, από όλη την Πιερία.

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι: «το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, όπου μπορεί, βοηθάει με το δικό του τρόπο. Επιθυμία μας είναι να δώσουμε χαρά και αγάπη στα παιδιά».

Περιηγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, όπου ο τόσο ο Πρόεδρος κ. Η. Χατζηχριστοδούλου, όσο και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης είχαν τη δυνατότητα να δουν τις υποδομές αλλά και να ακούσουν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν και συζήτησαν τους τρόπους επίλυσής τους.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9,
Τ. Κ. 60134, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
info@champier.gr 
Τηλ.: + 30 23510 23211
Φαξ: +30 23510 25124

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 15:30

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 14:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2021 Επιμελητήριο Πιερίας     Web Design & Development SGA.GR