Ακολουθήστε μας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με Διεθνή Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Πιερίας

 

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφτηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Πιερίας. Συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και διοικητής του τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Ρίζος και ο ταμίας κ. Δημήτριος Πολυχρονίου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας για το ρόλο, τους σκοπούς και τις μελλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες της τοπικής διοίκησης της Ένωσης, μία εκ των οποίων είναι το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Πιερία.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δήλωσε ότι το Επιμελητήριο Πιερίας θα στηρίξει έμπρακτα τη μελλοντική τους δράση όπως και κάθε προσπάθεια που αφορά το γενικότερο συμφέρον και την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9,
Τ. Κ. 60134, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
info@champier.gr
Τηλ.: + 30 23510 23211
Φαξ: +30 23510 25124

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 15:30

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 14:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2020 Επιμελητήριο Πιερίας     Web Design & Development SGA.GR