Ακολουθήστε μας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας μελών Δ.Σ. 4ου Π.Τ. Οικονομικού Επιμελητηρίου

Τους εκπροσώπους της νέας διοίκησης του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που αναδείχθηκε από τις πρόσφατες εκλογές του Δεκεμβρίου, υποδέχθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Στην εθιμοτυπική επίσκεψη συμμετείχαν ο Α’ αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Περιφερειακού Τμήματος κ. Κωνσταντίνος Κιτιξής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θεοχάρης Στεφανίδης και το μέλος κ. Βασίλης Λιμπανοβνός.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα που αφορούν την τρέχουσα οικονομική κατάσταση αλλά - και λόγω της επικαιρότητας - ζητήματα που αφορούν τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στην ελληνική οικονομία. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του Οικονομικού Επιμελητηρίου ενημερώθηκαν από τον κ. Χατζηχριστοδούλου για τις άμεσες ενέργειές του με στόχο την άμβλυνση των επιπτώσεων στις επιχειρήσεις από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Επιπλέον οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν, στο πλαίσιο μίας δημιουργικής συνεργασίας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν, το επόμενο διάστημα, από κοινού, δράσεις για την επιμόρφωση των μελών τους καθώς και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση επίλυσης προβλημάτων των επιχειρήσεων και γενικότερα των επαγγελματιών του νομού.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9,
Τ. Κ. 60134, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
info@champier.gr
Τηλ.: + 30 23510 23211
Φαξ: +30 23510 25124

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 15:30

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 14:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2020 Επιμελητήριο Πιερίας     Web Design & Development SGA.GR