ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ - Δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή 14 Μαΐου & ώρα 20:00 υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση δωρεάν διαδικτυακής εκδήλωση από την εταιρία Financial Business Systems (F.B.S.), με θέμα: «Tο νέο επιχειρηματικό μοντέλο της βιώσιμης και αναπτυσσόμενης επιχείρησης του 21ου αιώνα», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (14/05/2021), στις 20:00 το βράδυ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων: Πιερίας, Καβάλας, Λάρισας, Μεσσηνίας, και Σερρών, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας (Π.Ο.Ε.Τ.Ν.).

Ο κ. Δημήτριος Γ. Καμπούρης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικός επιστήμονας σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και εξυγίανσης επιχειρήσεων, αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο τύπου: «Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την επιστημονική μας γνώση, μας δίνουν την δυνατότητα να προτείνουμε στις επιχειρηματικές τάξεις ένα σύγχρονο αναπτυξιακό επιχειρηματικό μοντέλο προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα και στο δρόμο που έδειξε η πανδημία.»

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο info@fbs.com.gr με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα μέσω του email στο οποίο επιθυμούν να τους σταλεί ο σύνδεσμος συμμετοχής. Λίγες ώρες πριν το σεμινάριο ο σύνδεσμος Zoom της εκδήλωσης θα σταλεί με email στους συμμετέχοντες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς το μέγεθος της «διαδικτυακής αίθουσας» θα είναι περιορισμένο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9,
Τ. Κ. 60134, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
info@champier.gr 
Τηλ.: + 30 23510 23211
Φαξ: +30 23510 25124

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 15:30

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 14:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2021 Επιμελητήριο Πιερίας     Web Design & Development SGA.GR