ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστήριο του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερία Ηλία Χατζηχριστοδούλου προς τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • Ευχαριστήριο του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερία Ηλία Χατζηχριστοδούλου προς τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά

Εκ μέρους του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά με την καθοριστική συμβολή του οποίου αναβαθμίζεται η δικτύωση του ίντερνετ στην περιοχή του δήμου Δίου-Ολύμπου.  

Με δεδομένο ότι το Επιμελητήριο Πιερίας εγκατέστησε στην περιοχή ψηφιακό infokiosk με πληροφοριακό υλικό τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, η εγκατάσταση οπτικής ίνας που επεκτείνεται στο δήμο Δίου-Ολύμπου θα υποστηρίξει τη λειτουργία του προσφέροντας άμεση και ταχύτατη πληροφόρηση στους επισκέπτες του νομού μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεωργαντά που επέδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά απαντώντας στις ανάγκες και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, με την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού του τόπου μας μέσα από τις κρίσιμες δομές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που εντάσσονται στις αρμοδιότητές του. 

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου ο δήμος Δίου-Ολύμπου και ευρύτερα η Πιερία αποκτά σύγχρονες υποδομές που απαιτούν οι νέες ψηφιακές συνθήκες και οι προκλήσεις της εποχής. 

 Για το Δ.Σ του 
Επιμελητηρίου Πιερίας
 
ο πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9,
Τ. Κ. 60134, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
info@champier.gr 
Τηλ.: + 30 23510 23211
Φαξ: +30 23510 25124

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 15:30

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 14:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2021 Επιμελητήριο Πιερίας     Web Design & Development SGA.GR