Ακολουθήστε μας:

ΕΒΕΠ ΕΩΣ 2012 - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΕΒΕΠ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΒΕΠ ΕΩΣ 2012
  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΕΒΕΠ

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 

Όπως διαπιστώσατε και με την επιτόπια παρουσία σας αλλά και από την τακτική ενημέρωση που λαμβάνατε για την πορεία της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας, ο στόχος που θέσαμε όλοι μαζί για ανάδειξη του πλούτου των ελληνικών προϊόντων ως μοχλός εξωστρέφειας καθώς και η διασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου οργάνωσης, επιτεύχθηκε σε σημαντικό βαθμό.

Η 4η Ε.Β.Ε.Π. χαρακτηρίστηκε από εντυπωσιακή επισκεψιμότητα (περισσότεροι από 15.000 καταγεγραμμένοι επισκέπτες) και ποιότητα στην παρουσίαση των συμμετεχόντων επιχειρήσεων.

Εκτιμούμε χωρίς υπερβολές ότι το «στοίχημα» του αισιόδοξου μηνύματος για την Περιφερειακή επιχειρηματικότητα που θέσαμε από την 1η μέρα που βρεθήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Κατερίνης στο γραφείο σας στο Υπουργείο Μακεδονίας & Θράκης, έχει κερδιθεί.

Σε αυτό συνέβαλε και η δική σας προσωπική παρουσία, το κύρος του ανασυσταθέντος Υπουργείου που θαυμάσια υπηρετείτε και η άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε να τεθεί η διοργάνωση «Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης».

Ευχαριστούμε γιατί δεν είδατε το εγχείρημα ως κάποια «πολιτική υποχρέωση» αλλά αποδείξατε με τη διαρκή παρουσία σας στην Πιερία ότι η επιτυχία της έκθεσης ήταν πολύ υψηλά στην ατζέντα σας και ότι αγαπάτε ιδιαιτέρως την περιοχή μας.

Μας χαροποιεί επίσης η στήριξή σας ώστε η 5η Ε.Β.Ε.Π. να αποκτήσει επίσημο Περιφερειακό χαρακτήρα στην Κεντρική Μακεδονία, καθώς αυτό φανερώνει ότι και οι συνδιοργανωτές φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Κοιτώντας λοιπόν το επιχειρηματικό μας μέλλον αισιόδοξα και με τη δέσμευση ότι δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας που περιμένει ουσιαστικά έργα από εμάς,

Ανανεώνουμε ένα από τα σημαντικότερα μελλοντικά μας ραντεβού για το Σεπτέμβριο του 2013 ευελπιστώντας ότι θα συνεργαστούμε πάλι μαζί για το καλό της επιχειρηματικότητας.

 

Με τιμή,

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9,
Τ. Κ. 60134, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
champier@otenet.gr
Τηλ.: + 30 23510 23211
Φαξ: +30 23510 25124

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 15:30

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 14:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2018 Επιμελητήριο Πιερίας     Web Design & Development SGA.GR