ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, μέσω τηλεδιάσκεψης, στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΕΕΕ

Συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, μέσω τηλεδιάσκεψης, στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΕΕΕ

Χατζηχριστοδούλου: «Στήριξη τώρα της μικρομεσαίας επιχείρησης»

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος συμμετείχε, μέσω τηλεδιάσκεψης ,το πρωί της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2020, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου υποστήριξε με σθένος το παρόν και το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τόνισε δε, ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της παραγωγικής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας, θα πρέπει να ληφθούν πρόνοιες έτσι ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο φορολογικό και χρηματοδοτικό περιβάλλον προκειμένου, η αποτελούμενη από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις “ραχοκοκαλιά” της ελληνικής οικονομίας, να είναι σε θέση να εξυγιανθεί, να εκσυγχρονιστεί και να γίνει ανταγωνιστική σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, υπογράμμισε, θα εξασφαλίσει, όχι μόνο οικονομική ευμάρεια στους 700.000 επιχειρηματίες ανά τη χώρα αλλά και κρατικά έσοδα μέσω της φορολογίας και εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίες επιπλέον. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9,
Τ. Κ. 60134, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
info@champier.gr
Τηλ.: + 30 23510 23211
Φαξ: +30 23510 25124

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 15:30

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:30 – 14:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2020 Επιμελητήριο Πιερίας     Web Design & Development SGA.GR