Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Άκρως θετικός απολογισμός για τη συνολική παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας στο Φεστιβάλ Τουρισμού

Απόλυτα θετική είναι η αποτίμηση της παρουσίας του Επιμελητηρίου Πιερίας στο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, καθώς το περίπτερο του Επιμελητηρίου απέσπασε εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ και τα σχόλια των επισκεπτών του Φεστιβάλ υπήρξαν θετικότατα. 

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Μακρίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να προσφέρει και τις υπηρεσίες της διανέμοντας τουριστικό υλικό στους επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Ο κ. Μακρίδης χαρακτήρισε την παρουσία του Επιμελητηρίου εξαιρετικά επιτυχημένη και άψογη και υπογράμμισε πως η πρωτοβουλία αυτή, που έχει σαν πρωταρχικό στόχο την προσέγγιση του κοινού της Θεσσαλονίκης, αποτελεί την ευκαιρία και την απαρχή της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλλει η Πιερία ώστε να κερδίσει το έδαφος που μέχρι στιγμής έχει χαθεί. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου, η οποία ήταν και η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές πως το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας επιλέχθηκε ως το καλύτερο του Φεστιβάλ. ΚατΆ αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε η αδιαμφισβήτητη υπεροχή του έναντι των υπολοίπων 65 περιπτέρων, κάτι που είχε γίνει εμφανές από την ημέρα των εγκαινίων. Η απονομή του σχετικού βραβείου θα γίνει από αντιπροσωπεία, η οποία θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Πιερίας εντός του επομένου διαστήματος.

Εξίσου μεγάλη επιβράβευση της προσπάθειας του Επιμελητηρίου αποτέλεσε και η επισκεψιμότητα του περιπτέρου, η οποία ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και τις τέσσερις ημέρες του Φεστιβάλ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περισσότερα από 15.000 άτομα επισκέφθηκαν το περίπτερο και γνώρισαν τις ομορφιές της Πιερίας. Πολλοί ήταν εκείνοι που, πέραν του υπάρχοντος τουριστικού υλικού που συγκέντρωσαν, ζήτησαν και έλαβαν περισσότερες πληροφορίες και αφιέρωσαν χρόνο για να ενημερωθούν συνομιλώντας με τα στελέχη του Επιμελητηρίου και τους αρμόδιους υπαλλήλους, που με προθυμία διαφήμισαν το νομό και τα πλεονεκτήματά του.

Προηγούμενο Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου για τις επικείμενες Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας