Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Έναρξη νέου σεμιναρίου «Τεχνικού Ασφαλείας Γ’ επικινδυνότητας», 4/3/2013

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 από την Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας, νέος κύκλος σεμιναρίων με θέμα «Επιμόρφωση εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις εμπορικές και παροχής υπηρεσιών που απασχολούν προσωπικό, στους εκπροσώπους των οποίων η Σχολή του Επιμελητηρίου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο. Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό από τη νομοθεσία και με την ολοκλήρωσή του οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ειδικό πιστοποιητικό, με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να επιτελούν καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας.

Υπεύθυνος υλοποίησης του κύκλου των σεμιναρίων είναι ο κ. Σταύρος Χατζηιωαννίδης, Μηχανολόγος-Μηχανικός και Τεχνικός Ασφαλείας, ο οποίος επεσήμανε στους συμμετέχοντες τη σπουδαιότητα του προγράμματος. Κοντά στους εκπαιδευόμενους κατά την έναρξη των σεμιναρίων βρέθηκε και ο υπεύθυνος της Σχολής του Επιμελητηρίου και μέλος του Δ.Σ. κ. Χαράλαμπος Τασχουνίδης.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: Το Επιμελητήριο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατάρτιση των μελών του

Τη στήριξη του Επιμελητηρίου Πιερίας προς τους επιχειρηματίες-μέλη του τόνισε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου επισημαίνοντας την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνεται στην εκπαίδευση των μελών. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη κατάρτιση των επιχειρηματιών του νομού που πραγματοποιείται μέσω των σεμιναρίων και πρόσθεσε πως η προσπάθεια προς την κατεύθυνση της εκπαίδευσης θα συνεχιστεί μέσα από τη συνεχιζόμενη διοργάνωση σεμιναρίων της Σχολής του Επιμελητηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τέλη Μαρτίου θα ξεκινήσει ακόμη ένας κύκλος σεμιναρίου που αφορά στην επιμόρφωση εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Β΄ κατηγορίας επικινδυνότητας.

Προηγούμενο LEADEREXPO EXHIBITIONS & CONFERENCES

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας