Ωράριο: Δευ - Παρ 7.30 πμ - 15.30 μμ

Ελ

Eng

Απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες στα σεμινάριο ΕΦΕΤ & Τεχνικού Ασφαλείας, 22 Απρ. 2013

Τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας παρέλαβαν το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου 2013 οι επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου, που εκπαιδεύτηκαν και καταρτίστηκαν στα συγκεκριμένα προγράμματα, κατά τη διάρκεια του Α΄ εξαμήνου του 2013. Πρόκειται για το σεμινάριο του ΕΦΕΤ «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων επιπέδου 1» και τα σεμινάρια «Επιμόρφωση εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Β’ και Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας».

Οι συμμετέχοντες ανήλθαν συνολικά στους 160, απαρτίζοντας τρία τμήματα παρακολούθησης για Τεχνικό Ασφαλείας Γ΄ κατηγορίας, ένα τμήμα για Τεχνικό Ασφαλείας Β΄ κατηγορίας και ένα τμήμα για το σεμινάριο του ΕΦΕΤ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου συνεχάρη τους συμμετέχοντες εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και αυτού του εξαμήνου και δήλωσε πως η προσπάθεια για την κατάρτιση και την εκπαίδευση των επιχειρηματιών του νομού θα συνεχιστεί. «Τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά είναι από δω και στο εξής απολύτως απαραίτητα, καθώς η μη κατοχή τους θα συνεπάγεται και τις ανάλογες κυρώσεις και πρόστιμα από την Επιθεώρηση Εργασίας. ΓιΆ αυτό το λόγο πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι επιχειρηματίες για την αναγκαιότητα απόκτησής τους. Εξάλλου, η επιμόρφωση των μελών μας αποτελεί προτεραιότητα και επένδυση για το Επιμελητήριο», υπογράμμισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παύλος Μπατάλας, ο υπεύθυνος της Σχολής του Επιμελητηρίου κ. Χαράλαμπος Τασχουνίδης, καθώς και μέλη του Δ.Σ., οι οποίοι συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια. Αξίζει να σημειωθεί πως σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει νέος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων σε συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ διάρκειας 32 ωρών με θέμα «Διαφήμιση και προβολή της μικρής επιχείρησης».

 

Previous Πεντάμηνο πρόγραμμα καταρτισης με διπλό όφελος για επιχειρηματίες και ανέργους

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ. Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 14:30 μμ