Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνής Έκθεση “Hospitality Industry Equipments Exhibition”, 16-19 Φεβρουαρίου 2022, Σμύρνη – Τουρκία

Μεταξύ των ημερομηνιών 16 – 19 Φεβρουαρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « HOSPITALITY INDUSTRY EQUIPMENTS EXHIBITION »από την εταιρία  GL PLATFORM FUARCILIK και στην Τουρκία- İZMİR – στο  İzmir Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Επαγγελματίες ξενοδοχείων και εγκαταστάσεων φιλοξενίας, Υπεύθυνοι Εστιατορίου, Παραγωγοί Γευμάτων, Καφετέριες και Κυλικεία, Cafe & Bar, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιία, Αρχιμάγειρες, Στεγνοκαθαριστηρία και Πλυντηρία. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 15 – 18 Φεβρουαρίου 2022 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (15 – 18 Φεβρουαρίου 2022 )  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 07.02.2022 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr 

Προηγούμενο ΑΣΔΥΣ “ΘΗΣΕΑΣ” – Σύμβαση προμήθειας εξοπλισμού (μηχανημάτων γεωτεχνικών έργων και οχημάτων ειδικής κατασκευής/τύπου, για την άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας