Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διοργάνωση εσπερίδας με θέμα: Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων με χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, 13 Νοε. 2019

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς, πλήρους και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του, διοργανώνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εσπερίδα με θέμα:

«Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων με χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» (Social Media Marketing for Businesses)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος  όροφος).

Προσκεκλημένοι ομιλητές – επιχειρηματίες του Επιμελητηρίου Πιερίας, από τις Η.Π.Α., θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ισχυρά εργαλεία του μάρκετινγκ βοηθούν στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων και πως μέσα από τα κοινωνικά μέσα μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Η εσπερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Πιερίας με την εταιρία Chick-fil-A,  U.S.A. και σε συνδιοργάνωση με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Επενδυτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη  μετάφραση τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

Προηγούμενο Δήμος Κατερίνης – Εκμίσθωση κοινόχρηστων εκτάσεων στους χώρους της Χριστουγεννιάτικης Θεματικής Εκδήλωσης για τη λειτουργία 52 κερματοφόρων και τριών ψυχαγωγικών παιγνίων

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας