Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διοργάνωση ημερίδας από το Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Πιερίας «Καινοτομία: Ο Δρόμος προς τη Βελτίωση»

Διοργάνωση ημερίδας από το Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Πιερίας

«Καινοτομία: Ο Δρόμος προς τη Βελτίωση»

Το νεοσύστατο  Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε συνεργασία με το Kennesaw State University U.S.A. και την εταιρία ChickfilA, διοργανώνουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα:

 «Καινοτομία: Ο Δρόμος προς τη Βελτίωση»,

τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00,

στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος).

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι οι: Darryl Lesure (team leader) Chick-fil-A, Inc. Supply Chain, BTR, STC Brands, Atlanta, GA, Michael McCathren Chick-fil-A, Inc. Enterprise Innovation, Innovation & New Ventures Atlanta, GA, Josh Jones Chick-fil-A, Inc. Sr. Coordinator, Restaurant Training Atlanta, GA, Randy Harris Owner/Operator Chick-fil-A, Inc Overland Park, Kansas, Litia Jones Chick-fil-A, Inc. Sr. Content Developer, Learning Development Atlanta, GA, Lloyd Andersen Chick-fil-A  Owner/Operator Independence, Missouri. Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν με ένα ταχύρρυθμο και διαδραστικό τρόπο, τα πέντε στάδια σχεδιασμού για τη διαδικασία εφαρμογής στην πράξη μιας καινοτομίας.

Σκοπός του Κέντρου Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Πιερίας, είναι η σύνδεση της επιχειρηματικότητας με την καινοτομία και την εκπαίδευση. Στόχος του είναι η στρατηγική εκπαίδευση ηγετών επιχειρηματιών, φοιτητών και μαθητών, η αναζωογόνηση της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσω καινοτόμων ιδεών και η δημιουργία επενδυτικών ευκαιριών.

 Συνδιοργάνωση Επιμελητήριο Πιερίας και  Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Επένδυση και Οικονομική Ανάπτυξη .

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

Προηγούμενο 9η  ΕΒΕΠ-KM 2018 – Αυλαία με την τελετή λήξης

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας