Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εθιμοτυπική Συνάντηση Προέδρου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης. Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ.Κων/νος Ρέχας, η Α΄ Αντιπρόεδρος κα Ελένη Ηλιάδου, η Β΄ Αντιπρόεδρος κα. Δέσποινα Πορφυρίδου, η Γ. Γραμματέας κα. Μένη Τερζοπούλου και ο Ταμίας κ. Γιάννης Ορφανίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, ο οποίος βιώνει μια πρωτόγνωρη ύφεση εδώ και οκτώ χρόνια, καθώς και όλες τις επώδυνες επιπτώσεις αυτής της ύφεσης.

Η ενίσχυση και τόνωση της τοπικής αγοράς βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης με μια σειρά ενεργειών προς αυτό τον στόχο.

Μια από αυτές τις ενέργειες η οποία συζητήθηκε και προγραμματίζεται από κοινού από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης είναι η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» η οποία θα πραγματοποιηθεί, στους προσεχείς μήνες. Κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά τα μεσάνυχτα, με παράλληλες μουσικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, κεράσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν τη διασκέδαση με τα ψώνια τους.

Προηγούμενο 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 28 Σεπ. έως 3 Οκτ.

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας