Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εθιμοτυπική Συνάντηση Προέδρου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων εμπόρων Πιερίας

IMG_20170201_095439_F5349.jpgWEB.jpgΤον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας. Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ιωάννης Βελλής, ο αντιπρόεδρος Αθανάσιος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Ευάγγελος Μπεκιαρόπουλος και το μέλος Ζαχαρίας Κεσανλής.

Τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τον κ. Η. Χατζηχριστοδούλου για την οικονομική ενίσχυση και τη γενικότερη υποστήριξη και συμπαράσταση που παρέχει το Επιμελητήριο στην Ένωση.

Επιπλέον συνεχάρησαν το πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την προώθηση και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας του νομού.

Τα προβλήματα των συνταξιούχων ως απόρροια των δραματικών μειώσεων στις συντάξεις τους και των περικοπών στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη συζητήθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης όπως και η γενικότερη οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας, τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, η ανεργία που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και έχει ως αποτέλεσμα της συρρίκνωση του καταναλωτικού κοινού σε συνδυασμό με τους χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις. Εξέφρασαν επίσης τον προβληματισμό τους και τους φόβους τους για την πορεία του νέου Ενιαίου Φόρου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχάρη τα νεοεκλεγέντα μέλη της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο τους, στο οποίο, όπως είπε, το Επιμελητήριο και ο ίδιος προσωπικά θα στέκεται αρωγός στηρίζοντας κάθε τους προσπάθεια. Ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμβολή των συνταξιούχων εμπόρων που ως επιχειρηματίες κατά το παρελθόν καθόρισαν την πρόοδο και την οικονομική ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε Ανοιχτή Γενική συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας, 4.2.2017 – 18.00

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας