Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εθιμοτυπική Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τον Herbert Gaggl, Δήμαρχο του Moosburg & Βουλευτή του Κρατιδίου του Karntner.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου : «Η οικονομία ενώνει τους λαούς»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου υποδέχτηκε το πρωί της Tετάρτης 17 Οκτωβρίου 2017, τον Δήμαρχο του Moosburg και Βουλευτή του κρατιδίου του Karntner της Αυστρίας κ. Herbert Gaggl, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών.

Το κ. Herbert Gaggl, συνόδευαν κ. Pichler Norbert Γενικός Διευθυντής του Δήμου του Moosburg της Αυστρίας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κα. Πόπη Τζουμέρκα Μπατάλα, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ κ. Θεόδωρος Παυλίδης και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Maintal Γερμανίας.

Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αφού τους καλωσόρισε έκανε μια περιγραφή του οικονομικού και παραγωγικού προφίλ της Πιερίας και αναφέρθηκε στα προϊόντα που παράγει η Πιερία με ιδιαίτερη δυναμική στον πρωτογενή τομέα και στον κλάδο του τουρισμού αλλά και γενικότερα στους τομείς που είναι πιθανή η συνεργασία μεταξύ των δύο περιοχών. Αυτό θα πραγματοποιηθεί με τη διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών με τα αντίστοιχα Επιμελητήριο της περιοχής τους και τόνισε ότι: «Το Επιμελητήριο και εγώ προσωπικά είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους συνεργασία που προάγει την επιχειρηματικότητα και γι’ αυτό θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να το προωθήσουμε, γιατί η οικονομία ενώνει τους λαούς και τους ανθρώπους».

Από την πλευρά του ο κ. Herbert Gaggl, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο που τους υποδέχτηκε, ανέφερε ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από πλευράς τους, για τα προϊόντα που παράγονται στην Πιερία αλλά και για τον τουρισμό και με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Πιερίας θα υπάρχει η δυνατότητα για συνεργασία και συνέχεια.

Τέλος συμφώνησαν ότι θα υπάρξει και από τις δύο πλευρές επικοινωνία και επαφή για την ανάπτυξη επιχειρηματικών και εμπορικών συνεργασιών μεταξύ των δύο περιοχών.

Στη λήξη της συνάντησης ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά δώρα και από τις δύο πλευρές.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Επιχειρούμε Έξω»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας