Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επιμελητήριο Πιερίας: Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Σε δωρεά υγειονομικού υλικού προς το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης προχώρησε το Επιμελητήριο Πιερίας. Το υλικό παρέδωσε στο διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Χατζηγεωργίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

  

«Ως Επιμελητηριο Πιερίας στεκόμαστε δίπλα στις άοκνες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης που δίνουν καθημερινά τη μεγάλη μάχη ενάντια στην πανδημία και στο πλευρό των ασθενών συμπολιτών μας. Η δωρεά αυτή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και στήριξης της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση του COVID-19», ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου.

Από την πλευρά του ο κ. Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας για την πολύτιμη δωρεά «σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για το νοσοκομείο, για την Πιερία αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα».

Προηγούμενο Σήμανση και Εμπορία των εισαγόμενων από την Ε.Ε. βιολογικών τροφίμων και ζωοτροφών στο Η.Β. και την Μεγάλη Βρετανία, μετά την 1.1.2021

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας