Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επιτυχημένη η φετινή “Γιορτή Αγοράς” που διοργάνωσαν από κοινού το Επιμελητήριο και η Π.Ε Πιερίας

  

Επιτυχημένη η φετινή “Γιορτή Αγοράς” που διοργάνωσαν από κοινού το Επιμελητήριο και η Π.Ε Πιερίας
Πόρτα-πόρτα μοιράστηκαν δώρα και ευχές στους επαγγελματίες του νομού 
 

Πόρτα-πόρτα αντάλλαξε ευχές με τους επαγγελματίες του νομού Πιερίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο πλαίσιο της φετινής, διαφορετικής “Γιορτής Αγοράς” που διοργανώθηκε από κοινού με την Π.Ε Πιερίας τις άγιες ημέρες του Πάσχα. 

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου καθώς και μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας επισκέφθηκαν τους επαγγελματίες του νομού με… γεμάτα χέρια προσφέροντάς τους το τσουρέκι της Λαμπρής και άλλα δώρα. Παράλληλα ευχήθηκαν στον επιχειρηματικό κόσμο της Πιερίας “καλές δουλειές” με αφορμή την επανεκκίνηση της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και της εστίασης. 

Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης, αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου με επικεφαλής τον πρόεδρο, επισκέφθηκε την έδρα του Φιλόπτωχου Συλλόγου «η Ελεημοσύνη» καθώς και το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος προκειμένου να προσφέρουν πακέτα “αγάπης” σε συνανθρώπους μας που βρίσκουν υποστήριξη και φροντίδα μέσα από τις συγκεκριμένες δομές.

Επρόκειτο παράλληλα για την ελάχιστη αναγνώριση στο τεράστιο έργο που επιτελούν διαχρονικά, στεκόμενοι εθελοντικά δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. 

  

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου καθώς και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου ευχαριστούν θερμά τη Γραμματέα της Φιλοπτώχου κα Μαρία Σατραζέμη και τους εργαζομένους του Γηροκομείου για τη θερμή υποδοχή καθώς και όλους τους επαγγελματίες με τους οποίους συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές έχοντας, παράλληλα, την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Πιερίας. 

Προηγούμενο Συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, με θέμα «Η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της σε περιφερειακό επίπεδο» – Κεντρικής Μακεδονίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας