Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum, Θεσσαλονίκη Απρ. 2013

Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και το Επιμελητήριο Πιερίας καθώς και τα επιμελητήρια Σερρών, Καβάλας, Χαλκιδικής, Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας, Έβρου, Ξάνθης, Κέρκυρας, Γρεβενών, Κοζάνης, Δράμας, Τρικάλων & το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων Alpha Plan, τα Ρωσικά Επιμελητήρια (Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης), καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς, θα διοργανώσουν Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2013.

Στόχος του Business Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Ρωσική αγορά.  Η εν λόγω διοργάνωση θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας και κατΆ επέκταση την παγκόσμια αγορά.

Το μεγαλύτερο μέρος του Επιχειρηματικού Forum θα καλυφθεί από Β2Β συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών.  Παράλληλα, θα γίνουν προτάσεις επενδύσεων στους τομείς Ενέργειας, Τουρισμού & Μεταποίησης στα πλαίσια παράλληλων εκδηλώσεων και ενημερωτικών panels με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών που θα καλύψουν θέματα, αναφορικά σε τουριστικές υποδομές, επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια, κ.α.

Η συμμετοχή και κυρίως η υποστήριξή σας, είναι πολύ σημαντική για την ενίσχυση της εικόνας των επιχειρήσεων της Πιερίας αλλά και την αποδοτικότερη προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών τους.   Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα όπως ενημερώσετε εάν υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή της επιχείρησής σας, χωρίς αυτό να αποτελεί δέσμευση, το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποσταλεί λίστα ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων στα Ρωσικά Επιμελητήρια, προς εκδήλωση αντίστοιχου ενδιαφέροντος επενδυτών και προγραμματισμό Β2Β συναντήσεων με Ρώσους επιχειρηματίες.

Να σημειωθεί ότι στο Business Forum θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός επιχειρήσεων καθώς και περιορισμένος αριθμός προϊόντων/υπηρεσιών ανά κλάδο.

Παρακαλούμε  για το ενδιαφέρον σας συμπληρώστε την επισυναπτόμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας, παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση τυχόν χρειασθεί.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Ι. Κωλέττη 25Β  Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54627, Τηλ: 2310 567899,  Fax: 2310 567890, email: info@grruc.com, url:  http://www.ermis-forum.com

Προηγούμενο EΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΕ 2013

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας