Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ευχαριστήριο του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερία Ηλία Χατζηχριστοδούλου προς τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά

Εκ μέρους του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά με την καθοριστική συμβολή του οποίου αναβαθμίζεται η δικτύωση του ίντερνετ στην περιοχή του δήμου Δίου-Ολύμπου.  

Με δεδομένο ότι το Επιμελητήριο Πιερίας εγκατέστησε στην περιοχή ψηφιακό infokiosk με πληροφοριακό υλικό τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, η εγκατάσταση οπτικής ίνας που επεκτείνεται στο δήμο Δίου-Ολύμπου θα υποστηρίξει τη λειτουργία του προσφέροντας άμεση και ταχύτατη πληροφόρηση στους επισκέπτες του νομού μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεωργαντά που επέδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά απαντώντας στις ανάγκες και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, με την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού του τόπου μας μέσα από τις κρίσιμες δομές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που εντάσσονται στις αρμοδιότητές του. 

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου ο δήμος Δίου-Ολύμπου και ευρύτερα η Πιερία αποκτά σύγχρονες υποδομές που απαιτούν οι νέες ψηφιακές συνθήκες και οι προκλήσεις της εποχής. 

 Για το Δ.Σ του 
Επιμελητηρίου Πιερίας
 
ο πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
Προηγούμενο Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – Επανεκκίνηση Εστίασης

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας