Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας για την λειτουργία της Τειρεσίας ΑΕ

Ημερίδα με την Τειρεσίας ΑΕ πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Πιερίας, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαΐου, όπου οι επιχειρηματίες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας για τη λειτουργία της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, τη διαγραφή δεδομένων ΣΑΥ και τις Υπηρεσίες προς τις Επιχειρήσεις, τη συμβολή της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και ιδιαίτερα του Αρχείου των Αρνητικών στοιχείων (ΣΑΥ) στην αξιολόγηση της φερεγγυότητας και της πιστοληπτικής ικανότητας, τους χρόνους τήρησης και τις διαδικασίες διαγραφής των στοιχείων ΣΑΥ από το αρχείο της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, την Ευρωπαϊκή Εμπειρία αλλά και τις υπηρεσίες ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ προς τις επιχειρήσεις (Τ.Σ.Ε.Κ.).

Εισηγητές ήταν ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Τειρεσίας Δρ Πέτρος Καπασούρης και ο Διευθυντής Οργάνωσης και Υποστήριξης Πελατών κ. Ιωάννης Παλόγλου. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου απηύθυνε χαιρετισμό και συντόνισε της συζήτηση. Επίσης, στο πάνελ συμμετείχε η δικηγόρος κα Ελένη Αθανασιάδου – Παπαγεωργιάδου, εκπρόσωπος της εταιρείας στην Πιερία.

Την ημερίδα άνοιξε ο κ. Χατζηχριστοδούλου καλωσορίζοντας του ομιλητές και τονίζοντας ότι «για τους επιχειρηματίες η έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση δεδομένων είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητά τους. Είναι πολύ σημαντικό που σήμερα βρίσκεστε εδώ στο Επιμελητήριό μας για να μας ενημερώσετε επίσημα και υπεύθυνα για τους όρους και τους κανόνες λειτουργίας της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ και να απαντήσετε στα ερωτήματά μας». Σημειώνεται ότι υπήρξε πλήθος ερωτήσεων από τους επιχειρηματίες στις οποίες απάντησαν οι εισηγητές. περισσότερα>>

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο ΕΠΑΛ 2007-2013 – Αειφόρος ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας