Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου για το 2012

Αγαπητοί Συνάδερφοι,
Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και του νέου έτους πρυτανεύουν η αισιοδοξία και η ελπίδα. Είναι η ώρα να αναζητήσουμε και πάλι την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον κόσμο, την Ελλάδα, την Πιερία μας.

Η χώρα μας διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους στην μεταπολεμική της ιστορία. Το 2011 όλοι οι έλληνες βιώσαμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Αγωνιστήκαμε και διαμαρτυρηθήκαμε για τα λάθη, τις πολλές και άδικες αποφάσεις που έπληξαν την αξιοπρέπεια των επιχειρήσεων, την κοινωνική δικαιοσύνη, την οικογενειακή και προσωπική ευημερία, τις προοπτικές των παιδιών μας.

Παρά τις αρνητικές εξελίξεις και τις δυσοίωνες προβλέψεις για το 2012, αναφορικά με την οικονομική και κατ’ επέκταση πολιτική και κοινωνική κατάσταση, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας: με ενότητα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Μαζί πρέπει να αγωνιστούμε για να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Το 2012, όσο δύσκολο κι αν προβλέπεται, το Επιμελητήριο Πιερίας κι εγώ προσωπικά, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη. Στο νέο έτος θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με περισσότερο σθένος για να διασφαλίσουμε το μέλλον μας.

Οι Πιεριείς έχουμε μια ψυχή και ένα σκοπό: να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Αυτό είναι το όραμα. Αυτή είναι η ευχή μου που εκφράζεται με θετικές σκέψεις και ακόμη περισσότερο με δυναμικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Το 2012 ας είναι έτος ανατροπής μέσα από παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες υπέρ του κοινωνικού συνόλου, της ανάπτυξης, της εργασίας και δικαιοσύνης.

Θερμές ευχές για Υγεία, Ειρήνη, Ευτυχία, Ανάπτυξη και Ευημερία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Προηγούμενο Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας