Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Αναπτυξιακό Συνέδριο

Εγγραφείτε στη λίστα των συνέδρων για άμεση εξυπηρέτηση

κατά την προσέλευσή σας στις εργασίες του Συνεδρίου

Μέσω Διαδικτύου και του portal του Επιμελητηρίου Πιερίας www.champier.gr μπορούν να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής στο Αναπτυξιακό Συνέδριο όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του.

Συγκεκριμένα, στο portal του Επιμελητηρίου και σε εμφανή θέση υπάρχει ήδη αναρτημένο banner που αφορά στο Αναπτυξιακό Συνέδριο «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα, Ανάπτυξη της Πιερίας», το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2012 στο Επιμελητήριο. Με τη δήλωση συμμετοχής ο ενδιαφερόμενος εξασφαλίζει άμεση εξυπηρέτηση και ταχύτερη πρόσβαση στις εργασίες του συνεδρίου κατά την προσέλευσή του σε αυτό

Στη δήλωση συμμετοχής κάθε υποψήφιος σύνεδρος πρέπει να συμπληρώσει τα προσωπικά στοιχεία του, τα στοιχεία της επιχείρησης ή του φορέα τον οποίο εκπροσωπεί, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email κ.τ.λ.), καθώς και τις θεματικές ενότητες που επιθυμεί να παρακολουθήσει. Στη συνέχεια θα πρέπει να την αποστείλει στο Επιμελητήριο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με fax.

Στην ίδια ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα του Συνεδρίου κατά τις τρεις μέρες διεξαγωγής του, τις θεματικές ενότητες και υπο-ενότητες, τους εισηγητές καθώς και τους τίτλους των εισηγήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να βρουν δηλώσεις συμμετοχής και στο Επιμελητήριο Πιερίας, 28ης Οκτωβρίου 9 στην Κατερίνη, καθώς και κατά την προσέλευσή τους στο Συνέδριο.

Προηγούμενο Αναπτυξιακό Συνέδριο – Πρόγραμμα και αίτηση

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας