Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ξεκίνησαν τα ταχύρυθμα σεμινάρια – Μάϊος/Ιούνιος 2011

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:

«Όσο πιο ενημερωμένος είναι ο επαγγελματίας, τόσο πιο έτοιμος είναι να αντιμετωπίσει τη σημερινή δύσκολη κατάσταση»

Ταχύρυθμο σεμινάριο στο αντικείμενο της «Κοστολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών» ξεκίνησε την Τετάρτη 25 Μαΐου στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα διδαχθούν οι βασικές έννοιες της κοστολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών, τα είδη και οι θέσεις κόστους, ο Πίνακας Επιμερισμού Δαπανών, Μέθοδοι επιμερισμού κόστους καθώς και η Κοστολόγηση βάσει πρότυπων χρόνων. Το σεμινάριο διδάσκεται από τον κ. Κωνσταντίνο Σταυριανίδη, Μηχανικό Παραγωγής και Διοίκησης-Κοστολόγο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Το παρών στην έναρξη του νέου σεμιναριακού κύκλου έδωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας. Ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους επιχειρηματίες που επέλεξαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο της κοστολόγησης καθώς, όπως ανάφερε, «είναι βασικό ο επαγγελματίας να γνωρίζει το κόστος ενός αγαθού, είτε αυτό αφορά υπηρεσίες, είτε εμπόριο, είτε τη μεταποίηση».

Απευθυνόμενος στα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας, ο κ. Χατζηχριστοδούλου, μεταξύ άλλων, τόνισε: «από την εμπειρία σας θα έχετε ακούσει ότι έχουν κλείσει επιχειρήσεις μικρές ή μεγάλες χωρίς να γνωρίζουν τα λάθη που έκαναν και τους οδήγησαν σ’ αυτό το σημείο. Άρα, βασικό είναι να γνωρίζουμε πόσο μας κοστίζει το αγαθό που παρέχουμε και πόσο το πουλάμε.  Το συγκεκριμένο σεμινάριο στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεών σας σ’ αυτό το τόσο απαραίτητο αντικείμενο για την άσκηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Πιστεύω, ότι όσο περισσότερο ενημερωμένος είναι ο επαγγελματίας και ειδικότερα ο έμπορος, τόσο πιο έτοιμος είναι να αντιμετωπίσει τη σημερινή δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι ανεξαιρέτως. Αυτό το ρόλο επιτελεί η Επιμελητηριακή Σχολή και μέσα από τη λειτουργία της προσπαθούμε να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια».

Αιτήσεις συμμετοχής για παρακολούθηση επίκαιρων σεμιναρίων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Επίσης, το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζοντας την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προγραμματίζει την υλοποίηση των παρακάτω εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο λειτουργίας της Επιμελητηριακής Σχολής:

1. Βελτιώστε το ρυθμό είσπραξης των οφειλών πελατών σας

 • Προετοιμασία-Σχεδιασμός επαφής με τον Πελάτη
 • Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πελάτη
 • Η πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία με τον Πελάτη
 • Χειρισμός Αντιρρήσεων και Παραπόνων και η προσφορά Εξυπηρέτησης και Αξίας
 • Οι «έσχατες λύσεις»
 • Βελτιστοποίηση πολιτικών και συστημάτων της Εταιρίας
Έναρξη: 15-6-2011 & 20-6-2011
Διάρκεια: 8 ώρες
Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 40 + 23% ΦΠΑ ευρώ , μη μέλη 100 +23% ΦΠΑ ευρώ
Εισηγητής: Πόδας Νίκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Εκπαιδευτής

2. Θετική Στάση και Διαχείριση Στρες σε περιόδους Κρίσης

 • Τα συνήθη συμπτώματα
 • Οι παράγοντες που προκαλούν στρες
 • Ποιοι … κινδυνεύουν περισσότερο
 • Οι συμπεριφορές τύπου Α και Β
 • Στρατηγικές Διαχείρισης Στρες
 • 25 + 1 Τακτικές Θετικής Στάσης
Έναρξη: 22-6-2011 έως 29-6-2011
Διάρκεια: 12 ώρες
Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 60 + 23% ΦΠΑ ευρώ , μη μέλη 150+23% ΦΠΑ ευρώ
Εισηγητής: Πόδας Νίκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Εκπαιδευτής

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Πιερίας, αρμ. υπάλληλος  κ. Κολοκάτση Ανδρομάχη,  τηλ. 2351047263, 2351023211, φαξ 23510 47267 ή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας http://www.champier/

Προηγούμενο Πρόσκληση στην παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας για την «Αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών της Πιερίας», 18/5/2011, 19:00

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας