Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ολοκληρώθηκε το 1ο τμήμα δωρεάν εκμάθησης Η/Υ από την Σχολή Επιμελητηρίου Πιερίας

seminarioypologistes_F29413.jpgΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Στο εικοσιτετράωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύχθηκαν οι ενότητες όπως:
εκμάθηση προγραμμάτων (word, excel), Internet πλοήγηση, επικοινωνία και αναζήτηση, δημιουργία και χρήση email, δημιουργία λογαριασμών σε διαδικτυακούς κοινωνικούς ιστότοπους όπως facebook, twitter.
seminarioypologistes1_F29455.jpgΟι εκπαιδευόμενοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τρόπο εκμάθησης και δήλωσαν ότι θα τους βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά τους και στην καθημερινότητά τους. Γι’ αυτό το λόγο ζήτησαν από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας, να συνεχιστούν τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε πιο προχωρημένο επίπεδο.
Το Επιμελητήριο Πιερίας ενημερώνει τα μέλη του ότι συνεχίζεται η κατάθεση αιτήσεων για δωρεάν προγράμματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των μελών του.

Προηγούμενο Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα: ‘Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες’

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας