Ωράριο: Δευ - Παρ 7.30 πμ - 15.30 μμ

Ελ

Eng

Οργάνωση εκπαιδευτικών προγράμματων στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων

Το Επιμελητήριο Πιερίας οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων τα οποία αφορούν την κατάρτιση απλών χειριστών σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.(Επίπεδο 1). Σύμφωνα με την Υπ. Απόφαση 14708 (ΦΕΚ Β΄1616/17-8-2007), το προσωπικό των επιχειρήσεων και οι επιχειρηματίες που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων έχουν υποχρέωση να καταρτίζονται βάσει της διαδικασίας η οποία αναφέρεται στην παραπάνω Υπ. Απόφαση.

Ο Ενιαίος Φορέας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) καθορίζει το περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους και διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης, χορηγώντας το σχετικό πιστοποιητικό.

Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι 10 ώρες και θα υλοποιούνται σε 2 ημέρες ανά 2 πεντάωρα αντίστοιχα.

Για συμμετοχή στα σεμινάρια είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου αίτησης και η αποστολή του στο φαξ 2351025124 ή στο e-mail champier@otenet.gr

Previous Πρόγραμμα Κατάρτισης Σχολής Επιμελητηρίου Πιερίας, Μάϊος-Ιούνιος 2010

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ. Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 14:30 μμ

Newsletter