Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ο Πρόεδρος και μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας στην 26η Philoxenia 2010, 18-21 Νοε. 2010

Το Επιμελητήριο χρηματοδότησε διαφήμιση για την προβολή του χειμερινού τουρισμού της Πιερίας
 

Τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 18-21 Νοεμβρίου 2010, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Αποστολόπουλος και Γιάννης Πεϊδης. Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πιερίας επισκέφθηκαν το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας και της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας, της οποίας μέλος είναι το Επιμελητήριο Πιερίας, καθώς και επιχειρήσεις του νομού που συμμετείχαν όπως τα ΣΕ Α”Olympus Plaza”που έδωσαν δυναμικά το παρών στην έκθεση με επικεφαλής τον Διευθυντή τους κ. Παύλο Μπλιάτη.

Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Πιερίας χρηματοδότησε στοχευμένη διαφήμιση για τον χειμερινό τουρισμό στην ειδική έκδοση για τη Philoxenia 2010 του ένθετου περιοδικού «ταξίδια» της εφημερίδας «Μακεδονία», που μοιράστηκε σε μεγάλο τιράζ στη διάρκεια της έκθεσης. Μάλιστα, το περιοδικό έκανε και ειδικό αφιέρωμα στο χειμερινό τουρισμό στην Πιερία δίνοντας έμφαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πιερίας μαζί με την νεοεκλεγείσα Αντιπερφιερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου συνομίλησαν με εκθέτες και στελέχη της τουριστικής προβολής του νομού για την πορεία του τουρισμού στην Πιερία αλλά και μελλοντικά βήματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αναδειχθεί τουριστικά ο νομός μας.

«Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όλα εκείνα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα ώστε να στηρίξουμε και να ενδυναμώσουμε το τουριστικό εισόδημά μας. Επενδύουμε στον τουρισμό. Η Πιερία έχει δυνατότητες και στο χειμερινό τουρισμό. Κινητοποιούμαστε παρά την κρίση. Το Επιμελητήριο Πιερίας εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση προωθώντας τις επιχειρήσεις  που σχετίζονται με τον τουριστικό κλάδο. Ακόμη, χρηματοδοτούμε διαφημίσεις σε ΜΜΕ, όπως αυτή στην εφημερίδα «Μακεδονία» αλλά και τη διαφήμισή μας στην ΕΤ 3 κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης, διανέμουμε φυλλάδια και οπτικοακουστικό υλικό που αναδεικνύουν την Πιερία τουριστικά και κυρίως είμαστε πάντα ανοικτοί και συνεργαζόμαστε μ’ όλους τους φορείς για την προώθηση του νομού μας», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου.

Προηγούμενο Εταιρείες σπό Πακιστάν ζητούν επαφές στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας