Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου για το θάνατο του Κων. Μίχαλου

Η επιμελητηριακή οικογένεια και όλος ο επιχειρηματικός κόσμος πενθεί για την αδόκητη απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Προσωπικά νιώθω συγκλονισμένος από το χαμό του προέδρου μας στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με τον οποίο είχαμε καθημερινή επαφή, στενή συνεργασία, δώσαμε κοινούς αγώνες για την επιχειρηματικότητα του τόπου και μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, με ξεκάθαρο λόγο και ουσιαστικές προτάσεις για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο και ο πόνος αβάσταχτος τόσο για την οικογένειά του όσο και για τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Αφήνει ωστόσο ανεξίτηλη τη σφραγίδα του τόσο στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών όσο και στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και ένα τεράστιο έργο ως πολύτιμη παρακαταθήκη.

Δυστυχώς φεύγει πολύ νωρίς μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που υπηρέτησε την επιχειρηματικότητα στη χώρα με όραμα και ψυχή. ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προηγούμενο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων / Επιτροπή Ερευνών & Διαχείρισης του ΕΛΚΕ – Προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας