Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

«Πάσχα στον τόπο μας» – Χιλιάδες πασχαλινά δώρα μοιράστηκαν στους καταναλωτές τη Μ. Τετάρτη και τη Μ. Πέμπτη, στο πλαίσιο της δράσης του Επιμελητηρίου Πιερίας

Χιλιάδες πασχαλινά δώρα μοιράστηκαν στους καταναλωτές τη Μ. Τετάρτη και τη Μ. Πέμπτη, στο πλαίσιο της δράσης του Επιμελητηρίου Πιερίας «Πάσχα στον τόπο μας», με συνδιοργανωτές την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης.

Τα δώρα  δόθηκαν ως επιβράβευση στο καταναλωτικό κοινό της Πιερίας για την επιλογή τους να ψωνίσουν από τις τοπικές αγορές την περίοδο του Πάσχα.

Ειδικές κατασκευές στήθηκαν στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Πλατεία Ελευθερίας και στην Πλατεία Δημαρχείου στην Κατερίνη και σε κεντρικά σημεία στο Αιγίνιο και τον Κολινδρό του Δ. Πύδνας-Κολινδρού και στο Λιτόχωρο του Δ. Δίου-Ολύμπου από όπου οι καταναλωτές παραλάμβαναν το δώρο τους.

Τη Μ. Πέμπτη το πρωί στο περίπτερο στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου , η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης μοίραζαν δώρα και συνομίλησαν με καταστηματάρχες και καταναλωτές, εισπράττοντας την ικανοποίηση και τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου, όπως ανέφεραν και στις δηλώσεις τους σε δημοσιογράφους.

Στόχος της δράσης είναι η στήριξη, ενίσχυση και τόνωση της τοπικής αγοράς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου , τονίζοντας τη μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό η δράση. Η κα Μαυρίδου επεσήμανε ότι η Αντιπεριφέρεια στηρίζει τις δράσεις αυτές που πέρα από το επιχειρηματικό τους κομμάτι έχουν και κοινωνική πλευρά. Ο κ. Χιονίδης ανέφερε ότι ο Δήμος Κατερίνης είναι πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Πιερίας. Παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Κ. Ρέχας  ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την προσπάθεια που έγινε με στόχο της τόνωση της τοπικής αγοράς.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στη δράση στηρίζοντας την πρωτοβουλία των φορέων επιλέγοντας τα πασχαλινά τους δώρα και ψώνια από τα τοπικά καταστήματα, μοιράζοντας έτσι χαμόγελα και ευχές.

Προηγούμενο Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου και Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου πασχαλινά δώρα στο πλαίσιο της δράσης «Πάσχα στον τόπο μας»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας