Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας η εσπερίδα με θέμα: «Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων με χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης»

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας η εσπερίδα με θέμα:

«Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων με χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» (Social Media Marketing for Businesses)

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Οι επιχειρήσεις πρέπει να εκμεταλλευτούν τις νέες ψηφιακές ευκαιρίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  με το σωστό τρόπο και τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να επιτύχουν την πρόσβασή τους σε αγορές που μέχρι χθες φαινόταν μακρινές ή άπιαστες, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τον κύκλο εργασιών τους και την ανταγωνιστικότητας τους».

Παρουσία πλήθος κόσμου εντός και εκτός της Συνεδριακής αίθουσας του Επιμελητηρίου Πιερίας πραγματοποιήθηκε η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση «Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων με χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης», την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.) με προσκεκλημένους ομιλητές διακεκριμένους επιχειρηματίες από την εταιρία Chick-fil-A, U.S.A., οι οποίοι ανταποκρίνονται εθελοντικά σε κάθε κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας όπως τόνισε και ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο χαιρετισμό του, ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στους νέους δρόμους επικοινωνίας και ευκαιριών που ανοίγουν στις επιχειρήσεις και την είσοδό τους σε νέες διεθνείς αγορές.

Η παρουσίαση βασιζόμενη στις βιωματικές εμπειρίες των ομιλητών-επιχειρηματιών από την εταιρία τους, με μια ιστορική αναδρομή το πως από ένα κατάστημα, σήμερα λειτουργούν 2.500 καταστήματα σε 28 χώρες, με 11 δις τζίρο το χρόνο, βασιζόμενοι στον άνθρωπο με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες του και τις επιθυμείς του. Παρουσιάστηκαν οι έξι βασικοί στρατηγικοί τρόποι χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης με στόχο την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και το κέρδος.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές – επιχειρηματίες ήταν οι Mr. Darryl Lesure, Leader Supply Chain Innovation Chick-fil-A, Inc., Mrs. Courtney Stewart, Supply Chain Sourcing Lead Chick-fil-A, Ιnc., Mr. George Angelos, Business Manager, Mr. Jim Brown, Business Manager, Mrs. Stephanie Witte, Business Manager, Mr. Justin Jackson, Restaurant Accountant, τους οποίους σύστησε στο κοινό ο κ. Ιγνάτιος Μεϊμάρης του Δ.Ι.Ε.Ο.Α. αναφερόμενος ότι σκοπός της ίδρυσης του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου ήταν η μετάδοση των εμπειριών και των γνώσεων που απέκτησε ο ίδιος και η σύζυγός του Νένα μετά την πολύχρονη παραμονή τους στην Αμερική, ευχαριστώντας τέλος το Επιμελητήριο Πιερίας και τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την χαρά και την τιμή που του δίνει η συνεργασία αυτή.

Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, επιχειρηματίες – μέλη, φοιτητές και πλήθους κόσμου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ταυτόχρονη μετάφραση τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

Προηγούμενο ΟΑΕΔ – 55.489 προσφερόμενες θέσεις απασχόλησης μέσα από τα 14 ανοικτά προγράμματα

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας