Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Πασχαλινά Δώρα στο Ειδικό Σχολείο Κατερίνης στο πλαίσιο δράσης «Πάσχα στον τόπο μας»

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης που στεγάζεται σε ένα πρότυπο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών κτήριο στη Γανόχωρα Πιερίας , επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης και η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας κα. Χάϊδω Παπαχατζή προσφέροντας στο πλαίσιο της Δράσης «Πάσχα στον τόπο μας», πασχαλιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές για τα παιδιά.

Τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Σύλβια Δεληγιαννίδου, η οποία αφού τους ευχαρίστησε για την ευγενική χειρονομία  και ανέφερε ότι η δομή αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι η μοναδική στο Νομό μας και ότι στο Σχολείο φοιτούν 12 παιδιά στον Νηπιαγωγείο και 47 παιδιά στο Δημοτικό, από όλη την Πιερία.

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι: «το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, όπου μπορεί, βοηθάει με το δικό του τρόπο. Επιθυμία μας είναι να δώσουμε χαρά και αγάπη στα παιδιά».

Περιηγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, όπου ο τόσο ο Πρόεδρος κ. Η. Χατζηχριστοδούλου, όσο και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης είχαν τη δυνατότητα να δουν τις υποδομές αλλά και να ακούσουν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν και συζήτησαν τους τρόπους επίλυσής τους.

Προηγούμενο 3η ΥΠΕ (Μακεδονίας) – Προμήθεια προμήθεια Αναλώσιμων Ειδών εκτυπωτικών μηχανών (ΤΟΝΕΡ/ ΜΕΛΑΝΙΑ/ DRUM)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας