Ωράριο: Δευ - Παρ 7.30 πμ - 15.30 μμ

Ελ

Eng

Ρύθμιση χρεών σε 24 άτοκες δόσεις

Σε μια γενναία απόφαση προχώρησαν χθες τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, μετά από εισήγηση του Προέδρου του. Ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου τόνισε κατά την εισήγησή του ότι σε μια εποχή που η επιχειρηματικότητα βάλλεται από παντού, το Επιμελητήριο Πιερίας θα υψώσει το ανάστημά του και θα ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο, προκειμένου να υπερασπιστεί τον κάθε επιχειρηματία του νομού και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια του νόμου προκειμένου να επιτευχθεί αυτό.

Οι οφειλές προς το Επιμελητήριο αγγίζουν τα 2.8 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο δεν προτίθεται να προχωρήσει στη δήλωσή τους στο δημόσιο ταμείο σε ιδιαίτερα κρίσιμες περιόδους, ώστε ο επιχειρηματικός κόσμος να μην επωμιστεί επιπλέον εξαντλητικά βάρη.

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται κίνητρα και όχι περαιτέρω αφαίμαξη, δήλωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, αναφερόμενος στο ζητούμενο της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων ώστε να επιτευχθεί στη συνέχεια ο στόχος της εξισορρόπησης των οικονομικών δεικτών της αγοράς.

Μετά τη λήψη της παραπάνω απόφασης, οι επιχειρήσεις που εμφανίζουν οφειλές προς το Επιμελητήριο, έχουν τη δυνατότητα έως τις 31/12/2015, πληρώνοντας την τρέχουσα χρονιά (2015), να διακανονίσουν τις οφειλές τους σε 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Previous Εκατοντάδες κεριά στην Κατερίνη στη μνήμη των θυμάτων τρομοκρατίας του Παρισιού

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ. Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 14:30 μμ

Newsletter