Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συγχαρητήρια επιστολή Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα

Eκφράζω τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Η υποστήριξη στο πρόσωπό του από όλες τις πολιτικές ομάδες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και η ομόφωνη εκλογή του αποτελούν σημαντική αναγνώριση του έργου του, της πορείας του και της προσωπικότητάς του καθώς και ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και της Πιερίας ειδικότερα.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την χώρα μας ότι είναι ο πρώτος Έλληνας που καταλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (ΕτΠ) στα 26 χρόνια από την ίδρυσή της.

Είμαι βέβαιος ότι και στα νέα του καθήκοντα θα συμβάλλει με το καλύτερο τρόπο στην ενίσχυση και βελτίωση της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης προς όφελος των πολιτών.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον διαβεβαιώνω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί προς όφελος της ανάπτυξης του επιχειρείν και της ευημερίας του τόπου μας.

Με εκτίμηση
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
 
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας
Προηγούμενο Έναρξη υποβολών για τη Δράση «ERANETs 2019b»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας