Ωράριο: Δευ - Παρ 7.30 πμ - 15.30 μμ

Ελ

Eng

Συγχαρητήριο μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες της Πιερίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ανταποκρινόμενοι με επιτυχία στην δύσκολη δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι αφενός μεν η επιβράβευση της επίπονης προσπάθειας, της επιμέλειας και της προσήλωσης στον στόχο και αφετέρου ένα σημαντικό βήμα για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, εφοδιάζοντας τους με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που με υπομονή και επιμονή στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Σε όσους μαθητές, που παρά την προσπάθειά τους, δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ευχόμαστε η εμπειρία αυτή να αποτελέσει το εφαλτήριο για νέους στόχους και κατακτήσεις. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο, οι ευκαιρίες συνεχίζονται και η προσήλωση στους στόχους είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Καλή δύναμη και πρόοδο σε όλους.

 

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος

 

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Previous Αναγγελία θέσεων μαθητείας από ιδιώτεσ για το σχολικό έτος 2018-2019

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ. Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 14:30 μμ