Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συγχαρητήριο μήνυμα του πρόεδρου του Επιμελητήριου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Θέλω ολόψυχα να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Πιερίας που είδαν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται με την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο.

Είναι μία μέρα χαράς, ικανοποίησης και ανακούφισης κυρίως για τα παιδιά μας, που διένυσαν μία ιδιαίτερη χρονιά, αλλά και για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους που, κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, στάθηκαν δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειά τους. 

Σε ένα περιβάλλον που αλλάζει δραματικά μέρα με τη μέρα, εύχομαι ο καθένας και η καθεμία από εσάς να χαράξει τη σταδιοδρομία που έχει ονειρευτεί. 

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους δεν τα κατάφεραν φέτος να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Παιδιά μου, κάθε εμπόδιο είναι πάντοτε μια αφορμή για αναστοχασμό και επαναπροσδιορισμό των στόχων σας. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το ταλέντο σας, η θέληση για γνώση και η προσήλωση στους στόχους σας πολύ γρήγορά θα σας οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες! 

Να έχετε υγεία, γνώση και έμπνευση για δημιουργία! 

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
Πρόεδρος
Επιμελητηρίου Πιερίας
Προηγούμενο Θεαματικά και άκρως ενθαρρυντικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της διαδικτυακής καμπάνιας για την προβολή της Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας