Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου με το Δ.Σ. του νεοσύστατου Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Παραλίας

Η. Χατζηχριστοδούλου: “Το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης των ελεύθερων επαγγελματιών”

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου και τη Διοικούσα Επιτροπή είχαν τα μέλη του Δ.Σ του νεοσύστατου Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Παραλίας Κατερίνης. 

Συγκεκριμένα τον κ. Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκαν στο γραφείο του η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Δέλιου, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Ξανθόπουλος, ο Γ. Γραμματέας Αθανάσιος Καβακίδης και ο ταμίας Χρήστος Νάνος προκειμένου να τον ενημερώσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Παραλία Κατερίνης και κυρίως για τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τους θερινούς μήνες που υποδέχονται τον μεγάλο όγκο των τουριστών. 

Η επικινδυνότητα της προβλήτας, ο μη επαρκής φωτισμός και η ανάγκη πεζοδρόμησης και γενικότερης αναβάθμισης και της αριστερής πλευράς της Παραλίας ήταν τα κυριότερα ζητήματα στα οποία αναφέρθηκαν οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών της Παραλίας. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητήριου εξέφρασε την κατανόησή του για τα προβλήματα των επαγγελματιών της Παραλίας και δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες που θα καταβάλει ο Σύλλογος προκειμένου να στηρίξει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Προηγούμενο Πραγματοποιήθηκε επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Πιερίας στην 23η Διεθνή Έκθεση Τιράνων, 24-28 Νοε. 2016

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας