Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας με τον Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση είχαν το πρωί της Παρασκευής 20 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με τον Αντιπρόεδρο του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Κιτιξή.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις οικονομικές συνθήκες, την τρέχουσα επικαιρότητα, και τις δυσκολίες του επιχειρείν ειδικότερα στην περιφέρεια της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε ότι οι δύο φορείς έχουν ως κοινή συνισταμένη την εκπροσώπηση μελών που συνδέονται με την οικονομία και την επιχειρηματικότητα και συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η καλή συνεργασία. Στη διάρκεια της συζήτησης έγιναν προτάσεις για κοινές δράσεις ενημέρωσης και στήριξης των μελών, όπως η διοργάνωση ημερίδων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν τη διάθεση για συνεργασία στο πλαίσιο λειτουργίας των Επιμελητηρίων ως μοχλοί ανάπτυξης της οικονομίας και του επιχειρείν.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε ημερίδα από το Επιμελητήριο Πιερίας και το Τμήμα ΟΑΕΕ Κατερίνηςμε θέμα «Η ρύθμιση των 100 δόσεων σύμφωνα με το Ν4321/2015, καθώς και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας