Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης & του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας – Ψηφιακό περίπτερο (infokiosk)

Ψηφιακό περίπτερο (infokiosk) από το Επιμελητήριο στον Δήμο Κατερίνης

Η τοποθέτηση και  λειτουργία -από την προσεχή εβδομάδα- ενός διαδραστικού  ψηφιακού σταθμού πληροφοριών (info kiosk) από το Επιμελητήριο Πιερίας στον Δήμο Κατερίνης τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχαν χθες στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Όπως διευκρινίστηκε: πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό περίπτερο, που θα τοποθετηθεί στην πλατεία Ελευθερίας δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο να έχει άμεση πληροφόρηση για όλα όσα αφορούν την επίσκεψη και τη διαμονή του στον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την εποικοδομητική συνεργασία: «Η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία συνιστά ένα ακόμη βήμα στην ανάπτυξη μίας ευρύτερης πολιτικής του Δήμου Κατερίνης, που αφορά την υποδοχή επισκεπτών για όσους επιλέγουν την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή ως προορισμό τους».

Επιπλέον, ο κος Κουκοδήμος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Χατζηχριστοδούλου και για τη χρηματοδότηση από το Επιμελητήριο με το ποσό των 10.000 ευρώ, των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κατερίνης,  «ένα συνεργατικό εγχείρημα που συμβάλλει στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Δήμαρχο Κατερίνης, που παραχώρησε το πιο κεντρικό σημείο της πόλης μας, για την τοποθέτηση του info kiosk, αναφέροντας ότι «Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας, δίνουμε την δυνατότητα στους επισκέπτες της περιοχής μας, μέσω του info kiosk, να αντλούν πληροφορίες για ξενοδοχειακά καταλύματα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αρχαιολογικούς χώρους, μοναστήρια, χιλιομετρικές αποστάσεις, επιλογές αναψυχής και πολλές ακόμα χρηστικές πληροφορίες, που διευκολύνουν την διαμονή τους. Στόχος μας η αύξηση της επισκεψιμότητας και η αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος».

Συνεχίζοντας ο κ. Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης λέγοντας ότι «ως Επιμελητήριο Πιερίας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται προς όφελος της αγοράς. Γιατί στηρίζοντας την αγορά της Πιερίας επενδύουμε στο μέλλον μας».

Προηγούμενο Δημόσια διαβούλευση για την καταγραφή και αξιολόγηση των προβλημάτων της επιχειρηματικής κοινότητας με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας