Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με επαγγελματίες του Ελατοχωρίου

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ηλία Χατζηχριστοδούλου με επαγγελματίες του Ελατοχωρίου

 

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου : «Είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του Ελατοχωρίου, τους στηρίζουμε και στόχος μας είναι η προώθηση της περιοχής  ως τουριστικός προορισμός 12 μήνες το χρόνο»

Συνάντηση είχε ο  πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με τους επαγγελματίες της περιοχής του Ελατοχωρίου , το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  τα προβλήματα  που δημιουργήθηκαν  στην επιχειρηματικότητα, ειδικά φέτος, λόγω της υγειονομικής κρίσης.  Ο πρόεδρος τους ενημέρωσε για όλες τις παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου που αφορούν την υγειονομική κρίση και τους επιβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Επιμελητήριο είναι διαχρονικά δίπλα τους  παρεμβαίνοντας  όπου χρειάζεται.

Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι: «Είναι υποχρέωση να είμαστε δίπλα σας, να σας στηρίζουμε, να παρεμβαίνουμε και να επεμβαίνουμε.  Προσπάθειά μας  είναι να προσελκύσουμε τουρίστες απευθυνόμενοι κυρίως στον εσωτερικό τουρισμό. Σκοπός μας να επισκεφτούν την περιοχή σας και να απολαύσουν τα άνετα καταλύματα, την εξαιρετική κουζίνα, τα κέντρα ψυχαγωγίας,  τα ορειβατικά μονοπάτια, τις  πολυποίκιλες αθλητικές δραστηριότητες και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Ελατοχωρίου τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την τουριστική προβολή για τους καλοκαιρινούς μήνες και θα εντατικοποιήσουμε την προβολή και προώθηση με διαδικτυακή διαφήμιση για το χειμώνα. Στόχος μας το Ελατοχώρι να αποτελέσει ένα τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο».

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου παρευρίσκονταν η κα. Αναστασία Μποστανίτη πρόεδρος  του Συλλόγου Επαγγελματιών Ελατοχωρίου & μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ελατοχωρίου,  η αντιπρόεδρος κα. Γιώτα Δρούγκα, η γραμματέας κα. Έλλη Γκλάρα, ο κ. Κώστας Γκλάρας πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου, ο κ. Νίκος Γκλάρας πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελατοχωρίου και το μέλος  κ. Αντώνης Λιάβας , ο κ. Λεωνίδας Κυριαζής γραμματέας του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού, οι επιχειρηματίες κα. Ρούλα Δαγκαλίδη, κα. Τζένη Πούλου, κα. Γιώτα Χρυσοπούλου, κ. Δημήτριος Γκλάρας, κ. Γιάννης Παπαβραμίδης,  κ. Παναγιώτης Παπανικολάου, κ. Σωτήρης Τουλιαρής.

Προηγούμενο Προκηρύξεις κρατικών διαγωνισμών στη Βουλγαρία-Τεύχος Ιουλίου 2020

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας