Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τους εκπροσώπους των ραδιοφωνικών σταθμών της Πιερίας

Ξεκινά ραδιοφωνική διαφημιστική καμπάνια για την στήριξη της τοπικής αγοράς με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ραδιοφωνικών σταθμών της Πιερίας είχε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαρτίου 2020 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκινά ανάμεσα στις δύο πλευρές με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος και μέλος του Δ.Σ του ΕΒΕ κ. Δημήτρης Αλμαλιώτης. 

Για ακόμη μία χρονιά το Επιμελητήριο Πιερίας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να χρηματοδοτήσει ραδιοφωνική διαφημιστική καμπάνια, μέσω της οποίας θα απευθύνει κάλεσμα στο καταναλωτικό κοινό του νομού, προκειμένου να επιλέγει τα τοπικά καταστήματα και τις εγχώριες επιχειρήσεις για τις αγορές του.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, τόσο οι ενημερωτικοί όσοι και οι ψυχαγωγικοί, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του Επιμελητηρίου, αποδεχόμενοι την πρόταση για συνεργασία. Μάλιστα όλοι οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν  για τη μετάδοση του διαφημιστικού μηνύματος στις ώρες υψηλής ακροαματικότητας των σταθμών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο προχώρησε στην κατασκευή νέου διαφημιστικού μηνύματος (σποτ) το οποίο θα αρχίσει να μεταδίδεται τις επόμενες ημέρες σε όλα τα ραδιόφωνα του νομού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Χατζηχριστοδούλου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα επιμέρους προγράμματα των τοπικών ραδιοφώνων καθώς και για τις συνθήκες λειτουργίας τους, ειδικά κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης που έπληξε και τον χώρο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. 

“Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την τοπική μας αγορά που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες περιοχές. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε στον κόσμο. Ευχόμαστε το νέο σποτ να αρέσει στους ακροατές. Αισθάνομαι, δε, ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ραδιοφωνικών μας σταθμών, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη που παρέχουν στην επιχειρηματικότητα του νομού. Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας”, δήλωσε στο περιθώριο της συνάντησης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Προηγούμενο Διεθνής Έκθεση “IDEAL HOMEX 2020”, 26-29 Μαρτίου 2020, Κωνσταντινούπολη – Τουρκία

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας