Ωράριο: Δευ - Παρ 7.30 πμ - 15.30 μμ

Ελ

Eng

Σύσταση Κέντρου Διαμεσολάβης Πιερίας από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας που συστήθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης.

DSC_2592copy-1_F5740.JPGΤην περασμένη εβδομάδα συνεδρίασε το νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας, απαρτιζόμενο από τους Χατζηχριστοδούλου Ηλία Πρόεδρο, Χαράλαμπο Μπρουσκέλη Αντιπρόεδρο, Μάρκο Κουλούμογλου Γενικό Γραμματέα, Σταματία Μουρίκα-Βελώνη Ταμία, Αντώνιο Παπαντωνίου μέλος και Γεώργιο Μπαλάτο μέλος.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν και παρευρέθηκαν διαπιστευμένοι διαμεσολαβητές δικηγόροι του Νομού Πιερίας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση και την λειτουργία του Κέντρου.

DSC_2596copy-1_F5802.JPGΟ Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.Δ.Π. κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αφού καλωσόρισε τους διαμεσολαβητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, ανέφερε ότι:

« σαν Επιμελητήριο έχουμε προβεί στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και θα είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αιτήσεις ενδιαφερομένων για επίλυση διαφορών. Τόνισε ότι πιστεύει στο θεσμό της διαμεσολάβησης ο οποίος έχει μέλλον και μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά».

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΕ.Δ.Π. κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, τους εξήγησε το λόγο της συνάντησης , ο οποίος είναι, η δημιουργία μίας ομάδας συντονιστών ? συμβούλων που θα βοηθήσει στο σωστή λειτουργία του Κέντρου, προς όφελος όλων, υπογραμμίζοντας τα πλεονεκτήματα της διαμεσολάβησης.

Οι παρόντες διαμεσολαβητές δεσμεύτηκαν να δημιουργήσουν ομάδα συντονιστών ? συμβούλων για να συνεργαστούν με το Δ.Σ. του ΚΕ.Δ.Π. για τη γρήγορη, σωστή και αποδοτική λειτουργία του Κέντρου.

Previous ΚΕΔΑ/Σκοτίνας – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Εκμίσθωση Συνεργείου Καθαριότητας)

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ. Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 14:30 μμ