Ωράριο: Δευ - Παρ 7.30 πμ - 15.30 μμ

Ελ

Eng

Τουριστική προβολή της Πιερίας από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ  ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΪ

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ του κ. Νίκου Υποφάντη στις 13/08/2020, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, προέβαλε με ουσιαστικό τρόπο τα πλεονεκτήματα της Πιερίας, ως τουριστικού προορισμού, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της παρατεταμένης υγειονομικής κρίσης COVID 19.

Τόνισε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό του μυθικού Όλυμπου με την καταγάλανη ακτογραμμή των 80 km στους πρόποδές του, την εύκολη και οικονομική πρόσβαση στην περιοχή, (μια ευθεία δρόμος), την εξαίρετη τοπική κουζίνα και τις πολλαπλές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας που προσφέρονται σε απόσταση αναπνοής από οποιοδήποτε κατάλυμα επιλέξει ο επισκέπτης.

«Δράσεις ανάδειξης και προβολής του τόπου μας, βρίσκονται σε εξέλιξη από την πρώτη στιγμή της κρίσης και θα συνεχιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου, το τουριστικό προϊόν της Πιερίας, όχι μόνο να διασωθεί αλλά και να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της νέας χρονιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Previous Πρεσβεία Ελλάδος, Τελ-Αβίβ, Γραφείο ΟΕΥ – Έρευνα αγοράς για τον κλάδο αλκοολούχων ποτών στο Ισραήλ

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ. Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 14:30 μμ

Newsletter