Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Τουριστική προβολή της Πιερίας από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ  ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΪ

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ του κ. Νίκου Υποφάντη στις 13/08/2020, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, προέβαλε με ουσιαστικό τρόπο τα πλεονεκτήματα της Πιερίας, ως τουριστικού προορισμού, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της παρατεταμένης υγειονομικής κρίσης COVID 19.

Τόνισε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό του μυθικού Όλυμπου με την καταγάλανη ακτογραμμή των 80 km στους πρόποδές του, την εύκολη και οικονομική πρόσβαση στην περιοχή, (μια ευθεία δρόμος), την εξαίρετη τοπική κουζίνα και τις πολλαπλές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας που προσφέρονται σε απόσταση αναπνοής από οποιοδήποτε κατάλυμα επιλέξει ο επισκέπτης.

«Δράσεις ανάδειξης και προβολής του τόπου μας, βρίσκονται σε εξέλιξη από την πρώτη στιγμή της κρίσης και θα συνεχιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου, το τουριστικό προϊόν της Πιερίας, όχι μόνο να διασωθεί αλλά και να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της νέας χρονιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο Γραφείο ΟΕΥ Τελ-Αβίβ: Έρευνα αγοράς για τον κλάδο αλκοολούχων ποτών στο Ισραήλ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας