Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Το Επιμελητηριο Πιερίας αρωγός του Φεστιβάλ Ολύμπου

  

Επιμελητήριο Πιερίας και Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, δύο φορείς που υπάρχουν και υφίστανται ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ως εκφραστές της Πιερίας στην ανάπτυξη και στον πολιτισμό.

Η μεταξύ τους διαχρονική συνεργασία, η οποία τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, κινείται στην υποστήριξη των πρωτοβουλιών του Οργανισμού από το Επιμελητήριο Πιερίας σε υλικοτεχνική συνδρομή, αναγκαία για την επιτυχή υλοποίηση του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Και φέτος το εμπορικό και αναπτυξιακό όργανο του νομού συγκαταλέγεται στους βασικούς συνδιοργανωτές του 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2021.

Την περαιτέρω εποικοδομητική συνεργασία επιβεβαίωσαν οι δύο πλευρές σε συνάντηση, πέραν των ορίων της εθιμοτυπίας, που πραγματοποιήθηκε στη έδρα του Επιμελητηρίου, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.

Οι δύο πρόεδροι των φορέων, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου του Επιμελητηρίου, ένθερμος υποστηρικτής του Φεστιβάλ και Γρηγόρης Παπαχρήστος του ΟΡ.ΦΕ.Ο, αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις του φετινού επετειακού 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου, στους τρόπους και τις δυνατότητες υποστήριξης του από πλευράς του οικονομικού και αναπτυξιακού θεσμού της Πιερίας, καθώς και η από κοινού προβολή μέσω του Φεστιβάλ Ολύμπου των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Νομού.

Στην συνάντηση ήταν επίσης παρόντες, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Οδυσσέας Μανωλόπουλος και το μέλος τόσο της διοίκησης του ΟΡ.ΦΕ.Ο. (υπεύθυνη δημοσίων-διεθνών σχέσεων), όσο και του Επιμελητηρίου Πιερίας (οικονομική επόπτης), Χάιδω Παπαχατζή.

Προηγούμενο Διοργάνωση διαδικτυακού συνεδρίου για εξαγωγές ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κίνα (14.10.2021)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας